Kanka harbiden dusununce cok mantikli geliyor yaa.. su model + km + fiyat uclusu insani cezbediyor ..
Printable View
Kanka harbiden dusununce cok mantikli geliyor yaa.. su model + km + fiyat uclusu insani cezbediyor ..
2008 model GT alınıp 5-6 bin TL ye TR nin en hızlı 207 si yapılabilir...
meraktan soruyorum bu durumda GT'yi RC yapmak kaça patlar Naman abi?
turbo manifold yaptırmayıda eklersen RCyı fersah fersah geçecek bi araç yaparsın vereceğin değişim parasıyla bilal ;)
rc ye 16 jant deneyen olmadımı daha?
Sıfır km lerinde aralarındaki fiyat farkı 3-4 bin tl yi geçmiyor..
GT'yi RC yapmaktan kasıt 175 bg almak ise sadece bir yazılıma bakar.. Ama yol tutuş ekipmanından şanzımanına frenine kadar RC ye dönüştürmek istiyorsan gt'yi sat rc al daha mantıklı.
fersah fersah biraz iyimser olmuş :)
arada 1.1 sn lik farkın tek sebebi bg ve tork değil.
16 jantlı RC'de de SSP'nin saçmalayacağı düşüncesindeyim.
önlere 215/40/16 takınca çap %9a yakın küçülüyor. rollinglerde işe yarayacağı aşikar. kaliper jant arası mesafeye bakarsak sığacak gibi duruyor aslında.
ssp değilde ben esp nin sapıtacağını düşünüyordum.onuda esp off olarak tutunca aşacağıma inanıyordum. ozaman önlere 205/40/17 taksak arkalar orj olunca yine dengesizleşir
ESP ve ABS'lerde 195/55-16 gibi bir ölçü de tanımlı.. Toplam çap aynı olduğu sürece veya çok yakın olduğu sürece sorun olmuyor.. SSP de başka etkenler de devreye giriyor.
16" jant denemedim hiç kaliperlere sürtüyor mu bilemedim
Emrah 16 yerine 17 Lenso Ultralight düşünün derim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...n-decal/detay?
arkadaşlar, resimdeki amerikan sinyalleri nereden buluruz bayılıyorum buna :D
karsiyakaliozi, abi sendeki yazılımın durumu nedir? hiç sıkıntı yaşadın mı?
dostum benım bastan beri olan sorun devam edıyo normal gaz da 3000 devir cıvarı bellı belırsız kesıklık yapıyo bujıleri falan değiştirdim duzelmedi senin aracı kullanıp bakmak lazım aslında bı araya gelıp deneyelım araçları musait olunca selamlar