bana uyar c.tesi kaca kadar calısıyorsunuz yada pazar olabılır calısacaksanız
Printable View
Arkadaşımın 207 GT'si için soruyorum sorun varmış da.Chip falan yok araçda :) Dump valve bozulmuş sanırım içinde metal bi parçamı ne gitmiş mi kırılmış mı yamulmuş mu tam da bilemiyorum şuan her neyse araç tabi gitmemeye başlamış turbonun sesi falan da değişmiş.Araştırmış netten ve audi s3 dump valve'i de oluyomuş sanırım(?) takmışlar onu bu sefer tekrar aynı sorun oluşmuş araba iki üç sıkıştırmadan sonra gitmemeye başlıyormuş ve bir de motor arıza ışıgı yanmış.Turbo değişimi falan 4000 lira civarı
olduğundan(öyle dendi bana) tam olarak ne yapılabilinir ? :)
Benimde arkadaşlar depo arızası veriyor gitmiyor ne yaparız p 2263 diye arıza verdi bilgisi olan varmı?
Pazar henüz belli değil. Peugeot kampanya reklamında gecikti SMS yağdırdık ama geri dönüş şu an için zayıf. Yazarım yarın buradan. Pazar açarsak daha iyi olur tabi..
Selam,
Dump Valve bozulmuş ve içine metal parça kaçmış derken, bu bilgi ne kadar doğru? Çünkü Dump Valve'in merkezindeki yayın turboya bakan tarafında Dump Valve'in diğer yarısı duruyor.. Komple turbonun içine boşaltmış olması lazım. Bu da turbonun sesinin değişikliğinden ziyade turbonun oldukça ürkütücü sesler vermesine ve kızarmasına yol açar en iyimser ihtimalle.. Kaldıki yayın kendi metal olduğundan turbonun içinde direk parçalanmalara yol açacaktır.
Böyle birşey yaşandıysa o aracı kesinlikle kullanmamanız gerekir.
S3 Valve'i tamamen 207 valfine nazaran daha iyi ve stabil performans verdiği için tercih ediliyor.
Stock valve durup dururken parçalandıysa bu garantisel bir arızadır bana göre ve garantiden turbonun değişmesi gerekir. Ancak bu pek rastlanılan bir durum olmadığından aracın incelenmesi için merkezden servise 'Çok Teknik Adam' yollayacaklardır. Bu adamlar genelde çok şey bilirler(gerçek) ve sıkıntıyı tespit edip garantilik olup olmadığını tespit edebilirler..
SB'ta bir arıza var sanırım GT turbosu fiyatını göremiyorum ancak RC Turbo'su KDV dahil 5000TL..
Size tavsiyem öncelikle arızanın tam olarak ne olduğunu öğrenin. Turbosunun içine parça kaçmış bir araç için genelde bu kadar rahat olunmuyor :) Benim tahminim basit bir güçten düşüş söz konusu sadece.
:D:D:D
P2263:Turbo Performans hatası bu.. Alçak Basınç hatası(P0299) ile karıştırılmaması lazım. Ancak Depo arızasından neyi kastettiğinizi anlayamadım.
P2263'ün çoklu sebepleri olabilir.. Katalizöründen Intake borularına kadar olabilir. Genelde turbo sağlamdır durup dururken tırtlamaz, ayarsız yazılımla uçuk specler verilmediği sürece.. Gözle yapabileceğiniz kontroller olarak, Turbonuzun dump valve altına giren Y şeklindeki hava ve yağ buharı emiş borusunu iyice kontrol edin. Turboyla sabitleyen kelepçesi gevşemiş ve hortum çıkmış veya çıkıyor/giriyor olabilir. Hortumun diğer iki ucunda yırtılmalar başlamış olabilir, gerçi bu gaza basıldığında sürekli tsss şeklinde sese sebep olur aynı zamanda..
Tsslama zaten kaçakla oluşuyor.. Kaçak yoksa tıslama da duyulmuyor.
Bence ilk etapta Turbo neden bu hatayı veriyor ona bakılması lazım.
Bu hata Turbo Performans Referans değerleri ile gerçekleşen değerlerin arası - veya + olarak belli bir miktardan fazla açılırsa oluşuyor. Buna sebep olanı bulmak lazım gelir önce bana göre.
Bu arada GT Turbosu da 4844TL imiş..
arkadaslar 5 cm lik yay kullanan varsa resim eklesin. :D ona göre bende 5cm yapacagım 3.5 dan sıkıldım :D
ayıpsın kanka koniler senin arabayı satarken ;)
gökhan o araç kırmızı araç dimi?araç sıkıştırdıktan sonra kaputu açılınca turbosu nar gibi kızarıyor diye biliyorum ben ayrıca.
Ali arkadaşımıza 2009 model Kırmızı RC si hayırlı olsun...Önümüzdeki hafta Antalya ya getirir biz de 3 kırmızı RC bir photo night yaparız artık...