Ben İstanbul'dayım maalesef:(
Zaten özellikle sordum bende dediğin devirde sorun yok ancak 3-4-5 te ciddi sıkıntılarım var. Sanırım diğer elektrovana da arızalı.. O değilse Turbo değişecek..
Printable View
Ben İstanbul'dayım maalesef:(
Zaten özellikle sordum bende dediğin devirde sorun yok ancak 3-4-5 te ciddi sıkıntılarım var. Sanırım diğer elektrovana da arızalı.. O değilse Turbo değişecek..
Bir şey soracağım neden bu yazlımda ısrar ediyorsunuz.Pek verimli değil anladığım kadarı ile (Naman ve ÖZay) ??
özgür kardeşim yapan abimiz tanıdık yazılımı attık 1 aydır deniyoruz para falan da vermedık, abı burası boyle dıyoz yardımcı oluyo guncellıyo ıyısını bulmaya calısıyoz baska yazılımlarda boyle bı rahatlık bulamayacagımız düşüncesiyle ısrarlı oluyoz sanırım :D
406 ya enjektor takvıyesı yapsak ? mesela muratta vardı 240cc lık nedır ne degıldır bi yardım alıyım? bu arada ben hala 2.2 emme monıfoldu bulamadım dostlar ...
Dyno'sunu koyduğum yazılım değil bu. O yazılımı bir tek ben denedim.
Verimlilikten ziyade arıza var bende.. %100 stokken de vardı, yazılım sadece daha kolay nüksetmesini sağlıyor. Bilinen de bir arıza yani en azından fabrikaya daha önce buna benzer şeyler gelmiş. 3 adımlı bir prosedürü var. İlk adımı uyguladıydık düzelmedi 2. de sıra ama İstanbul'dayım. Burda da herşeye rağmen değiştirmek istemiyorum başka servisçi arkadaşları taşın altına sokmak istemiyorum.
Şu anki yazılım Özay'ın aracı dışında bir 308 GT'de de var. Onda da bir sıkıntı yokmuş ki kullanını tanırım motor katilidir. Bu araç Türkiye'de bu arada.. AutoShow için gelen 308'lerden.
3-4-5 te özellikle Overboost ta kesiyor evet. Biraz daha zorlarsan güvenli moda alıyor. Hata olarak ta düşük basınç hatası kaydediyor. Seri vites geçişlerinde direk yapıyor ama yarım saniye kadar bekletip yapıldığında hiç sorun olmuyor.
Muzaffer Doğrular.. Bilen bilir ;)
naman bende 2-3 hafta once oyle bı kesılme oldu ama benzın almaya gıdıyordum baya bos du depo biraz yuklendım guvenli moda aldı servisde sıldırdım arızayı depoyu fulledım tekrarlamadı pislik geldi falan dıye dusundum Depollution System Faulty mesajı vardı yol bılgısayarında baskada bı sorun oluşmadı
özgür sorun yazılımdan zıyade namanın aracla ılgılı gıbı benım aracda olmuyo veya namanın soyledıgı 308 gt dede olmuyomus
Bu sadece bitik depodan da kaynaklanabiliyor. Bilinen bir durum bu, çok oluyor.
Yok boostcut değil benim araca özgü bir sıkıntı dediğim gibi %100 stock ken de oluşan bir sıkıntıydı bende..
stock araca yazılım yaptırıp memnun kalan yokmu hiç?
Bendeki biraz abartılı yalnız 200'ü tek kms geçemediğim oluyor sonrada safe e geçiyor ver elini 120 :D:D
bende ciddi ciddi almayı düşünorum 207 rc.ama bu yazılanlardan sonra alıp bende böyle ugraşırmıyım diye düşünmeye başladım..
Yazan arkadaşımız bir tane ve belli ki o araca özgü bir problem..
bence siz yine düşünmeye devam edin..
Amaç 7/24 canını almaksa 207 GT/RC çok uygun değil ama geri kalan her şey için alınır...
Fiyat/kalite oranı çok yüksek şu an için..
Yazılanlardan kasıt benim yazdıklarım sanırım. Olay tamamen bana özgü bir durum. Genele yaymamak gerekir. Mesajlarımın biraz Ar-Ge çalışmaları gibi yorumlanması gerekir.
Katılıyorum. Son 3 senedir En İyi Motor Ödülü'nü almış bir motordan bahsediyoruz. Stabilite, sağlamlık, performans, ekonomi vb. hemen tüm alanlarda sınıfının lideri bir motor.
Ayrıca yine katılıyorum, bu motor ve bu araç öyle 400-500 bg alıp 110 oktan yakıtla çalıştırılacak ürünler değil.