dostum bütün sorunlarını bu valfe bağlamak yanlış olur. sonuç alırsın abi üst devirlerde kaçırma olmaz ama arıza lambanda sönmez bence
Printable View
Geçen tırmanma yarışındaki çıkışlarımızdan bir tanesinde (videosu olan) sona doğru muhtemelen bu arızayı verdi Turbo gitti 1,6 atmo olarak devam ettik zorlamadan 2-3 dakika sonra turbo yine geri geldi..Zaten etap da bitmişti..
Işık yanık,turbomuz devrede olarak fazla zorlamadan günü bitirdik..Ertesi günlerde kendiliğinden gitti arıza ışığı..
Ellemedim bende..
aku kablosunu sökup taksaydın turbo yıne devreye girerdi bro :)
Akü kablosunu ellemenizi pek tavsiye etmem.. Sökerseniz de en az 10 dk bekleyin ECU'yu sıfırlicam diye BSI'ye zarar verebilirsiniz.
ben çok fazla mecbur kaldım aküyü söküp söküp takmaya ems bağlarken, hiçbir prosedürde izlemedim. gerçi yemişim BSI'yi göstergeler çalıştığı sürece sorun yok:) göstergeler de çalışmaz duruma gelirse racepack dash alırım:D
Arabanın elektroniğinden benim kadar çeken yoktur ama isteyince herşey halloluyor
Zaten nadir rastlanan bir durum BSI'ın bozulması. Ama cırt cırt yaparken gidebilme ihtimali var. Ayrıca dediğim gibi senin için daha hayırlı olur. Orjinal ECU, BSI her bişiyi söker yerinede bir tane digidash felan takarsın aynen devam. :D
En büyük örneği sensin. Üzerinde büyük garajların çalışıp etüt yapmadıkları bir aracın karmaşık elektroniği üzerine ciddi bir proje yaptın ve Allah'ın izniyle başarıyla yürütüyorsun.
herkes elektronik arızalarda bu kadar şanslı veya bilgili veya sabırlı olamayabilir. neyse uzatmiyim konu dağılmasın.
Fransızlar tasarım yapsın japonlar devre almanlarda şase ;) motoru bi şekilde herkes yapıyor.:)
zaten meth deposu bagajda daha iyi olur güzel bi paslanmaz malzemeden ayak yapıp dikey vaziyette kenara köşeye bi yere koymakta fayda var