Geçen tırmanma yarışındaki çıkışlarımızdan bir tanesinde (videosu olan) sona doğru muhtemelen bu arızayı verdi Turbo gitti 1,6 atmo olarak devam ettik zorlamadan 2-3 dakika sonra turbo yine geri geldi..Zaten etap da bitmişti..
Işık yanık,turbomuz devrede olarak fazla zorlamadan günü bitirdik..Ertesi günlerde kendiliğinden gitti arıza ışığı..
Ellemedim bende..
Akü kablosunu ellemenizi pek tavsiye etmem.. Sökerseniz de en az 10 dk bekleyin ECU'yu sıfırlicam diye BSI'ye zarar verebilirsiniz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
ben çok fazla mecbur kaldım aküyü söküp söküp takmaya ems bağlarken, hiçbir prosedürde izlemedim. gerçi yemişim BSI'yi göstergeler çalıştığı sürece sorun yokgöstergeler de çalışmaz duruma gelirse racepack dash alırım
Arabanın elektroniğinden benim kadar çeken yoktur ama isteyince herşey halloluyor
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Zaten nadir rastlanan bir durum BSI'ın bozulması. Ama cırt cırt yaparken gidebilme ihtimali var. Ayrıca dediğim gibi senin için daha hayırlı olur. Orjinal ECU, BSI her bişiyi söker yerinede bir tane digidash felan takarsın aynen devam.
En büyük örneği sensin. Üzerinde büyük garajların çalışıp etüt yapmadıkları bir aracın karmaşık elektroniği üzerine ciddi bir proje yaptın ve Allah'ın izniyle başarıyla yürütüyorsun.
Schumi.Projects
herkes elektronik arızalarda bu kadar şanslı veya bilgili veya sabırlı olamayabilir. neyse uzatmiyim konu dağılmasın.
Fransızlar tasarım yapsın japonlar devre almanlarda şasemotoru bi şekilde herkes yapıyor.
![]()
zaten meth deposu bagajda daha iyi olur güzel bi paslanmaz malzemeden ayak yapıp dikey vaziyette kenara köşeye bi yere koymakta fayda var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)