Aynen katılıyorum 208 in içi güzel ama dışı 207 kadar agresif değil...207nin o egzost ucu yeter.. :) çok sexi beeeee.......
Printable View
eski aracım 207rc satılık. aldığım gibi duruyor benden sonra 1000km anca yaptı. kapalı garajda tutuldu. araç ankarada düşünen olursa bana ulaaşsın. tamponlar dahil boyasız. bakımlarını en son yaptırmıştım satmadan önce...
http://i.imgur.com/EOK2y.jpg
Beyler ben de satıyorum. Temiz, kazasız, sigara icilmemis ve bi sürü extrası olan 2010 Model cam tavanlı 28.000km de beyaz RC isteyen olursa iletiverin olmazmı. Sahibinden.com da daha detaylı yazdım spectleri. Gerci bilen biliyor... Özgür' cüm Antalya da 207 RC arayan olursa haberin olsun burdan paketlerim ben. Yabancıya gitmesin üzülürüm:):D:)
Kurcalarken birşeyleri ESP cortladı.. yenisini taktık +30 bg daha geldi. ESP tuşuna da uzun basınca ışık mavi yanıyor. O zaman da spor ESP moduna giriyor. Viraja girdiğinde sistem otomatik kontra veriyor viraj sonunda buyur devam et diyor..
Müthiş...
(şaka içerikli mesajdır. Sadece ESP'nin cortlaması ve değiştirdiğim bilgisi gerçektir)
diğer bir deyişle GÜNCELLL :D
Yes.. Ama ufak 1-2 pini farklı SSP'den ötürü. Neden gitti nasıl gitti kimse anlamadı ama gitti. Aslında bir info flash var bununla ilgili ama o bilgide direksiyon hidroliği de durur mutlaka diyor.. bende hidrolik OK idi.. Sertliği normal idi.
Şunu da diyim.. Aslında ABS patladı ESP ona bağlı olarak gitti
e guzelmıs :) bızde ısterık
ABS'yi tutup ESP'yi nasıl iptal edebildin? Önemli bilgi bu.
Aslında spor modlu hatta 4 kademeli ESP var PSA'da.. Kendilerine patentlemişler: Grip Control 3008 5008 Partner'larda var..
Bu baya seçtiğin kademeye göre salıyor arabayı. Patinajı da aynen.
Bu bi şekilde uygulansa aslında fena olmaz.
Bu püf noktasını vermek istemezdim ama söyliyim. Direksiyon kutusunu söküyosun. Direksiyon 360 derece çevirip kutuyu tekrar takıyosun. :D Araba direksiyon açı sensöründen yanlış bilgi geldiği gerekçesiyle ESP hatası veriyor her marşta. Ama ABS çalışıyor ESP çalışmıyo. ASR'de iptal yani. Mutlu hayat. :D
Bizdeki ESP calibrasyonu ömür törpüsü ufacık patinajda bile kısıyor avansı. Boğuluyor araba. Hala gazamı basıyorsun. Başlıyor frenleri ufak ufak basmaya ön tekerlere. Az tolerans ver canımı ye ama.
Evet arkadaşlar alalı bıraz vakıt gecen arabamın resımlerını cekmek yenı kısmet oldu şimdilik nacizane Leman's ve Typer'ımız :)
http://b1204.hizliresim.com/w/r/4tnln.jpg
http://b1204.hizliresim.com/w/r/4tnlz.jpg
Biliyordum bunu ama 207 RC'lerde olmuyor SSP'den dolayı :( ABS'yi de kapatıyor. Dizel 207'de olmuştu(montaj hatasıyla farketmiştik:D)
Ben zannettim yazılımsal/devresel bir çözüm buldun..
Aslında yine 207 için ESP'ler RC'ler daha toleranslı ama yine tutuyor tabi bazen çok gereksiz.
206'da bir tek zaten RC'de olduğundan bu kıyaslamayı yapamayız..
Bir yerlerde 4-5 sene evvel ESP mapleri yapıldığını okumuştum. Yapan var aslında tolerans ayarını
Amerika'da satılan VW GTI'ları yada ne bilim artık tuning sektöründe herşeyi üretilen araçların her tarz mapi felan artık yapılıyor. Bizim araçlar Avrupa ile kısıtlı olduğundan Reverse Engineering yapıcak kadar kaliteli tuning şirketlerinin ilgisini çekmiyor. Araç fiyatıda etken. Araba ucuz zaten bunu alan adam modlamaya para harcamaz yada çok harcamaz mantığında. :) Yoksa elektronik olarak herşey mümkün.
Abiler Teves falan ne oluyor ya...Ben bi futbolcu tevez i biliyorum o kadar :) Deniz abi şu Rc senden çektiğini hiç kimseden çekmemiştir...Mahşallah her yerinle oynuyorsun aracın. Peugeot seni ar-ge grubuna alması lazım. :)
Çok güzel bir 207 Rc pist videosu (bol çarpışmalı vs)
VLN 3: Best of Cut #356 Peugeot 207 RC 14 May 2011 - YouTube
arkadaşlar uzuunca bir konu olmuş bu konu bende dahil olmak isterim bende 207 gt aldım ve 2 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. çokta memnunum araçtan( 0,55 lira yakması haricinde:))
aracımda sadece güzel bir egzos var. yay ve kutu içi k&n i de bu ay koyucam üzerine nasipse.
1.24 den sonrasına dikkat surge sesine ve ivmelenmesine hasta oldum.1.7 bardaki halini merak ediyorum :icon_tup:
PEUGEOT 207 GT 2860 RS - YouTube
bayadir takibi biraktim konuyu. 1.4tsi vaglari golgede birakacak motor modifiyeleri mumkunmu artik :)
Arkadaşlar linkteki markayı duydunuz mu ?Yabancı forumlarda fiyat/performansı iyi deniyor..
İngiliz malı.TUv onaylı sertliği de ayarlanabilen coilover üretiyor.Fiyatı makul ve bizm araca göre modeli var..
Peugeot 207 GTi (incl RC) Gaz Road & Trackday Coilover Kit [GHA505] - £532.80 : Gaz Coilovers, Gaz Suspension, Gaz Dampers. Online Store
http://gazcoilovers.com/images/gaz_gold_2.jpg
Fiyatına göre çok iyi markadır. Yani dandirik ta-technix raceland ile felan kıyaslanmasın. Rallilerde meşhur olan Leda Suspension ile şirket birleşmesi yapmışlardır. Çok fazla şampiyon 205 ve 106 kullanıyor bu süspansiyonu.
coılover da cakma oldu yuh cinlilere bak yav
Türkiye ye kargo yapıyorlarmı sordum cevap bekliyorum..
207oc den söyle bir yorum gelmiş (nasıldır GAZ diye sormuştum)
Alot of guys in Greece have put them already! Im only hearing good things about them, and im going for them next!
İsmail yanlış anlama da sen yazılanları dikkatli okumuyorsun bence :)
Tercüme olarak da ''lot of guys in Greece have put them already! Im only hearing good things about them, and im going for them next!''
; Yunanistanda bir çok kişinin bu marka coillerden kullandığını ve kendisinin kullananlardan hep iyi şeyler,yorumlar duyduğunu söylemiş.
Focal in 207 lere özel ürettiği compenent kiti gelmiş TR ye ama çok pahalı yahu ,
PEUGOET 207 LERE ÖZEL YAPIM FOCAL IFP 207 - Araç Kolonu ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 83152103
Yav dur öyle deme ben birşey yapmadım :) ESP bozulduğunda arabada motor yoktu bile :)
Benim yazdıklarımın hepsi kendi aracımda gördüklerim değil. Kendi aracım olduğunda belirtiyorum zaten, belirtmiyorsam başka arabalarda görmüşüm/yaşamışımdır. Sonuçta çoğunun testine ben çıkıyordum.