-
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Abi tskler :)
-
Bugün Aracıma custom down pipe 70 mm ve Cut out yaptırdım. Araçta müthiş derecede bir canlanma oldu.
Yanlız biraz gazladıktan sonra Depollution System Faulty diye bi arıza çıktı. ama 15 dk araç dinlendirdikten sonra arıza gitti kendiliğinden.
down pipe yapan bir kaç arkadaşım o arızayı yapar dedi çok sıkıştırınca sonra söner dedi. ve aynen dediği gibide oluyor.
Bunun hiç yanmaması için sensörleri yanıltma imkanımız varmı? Teşekkürler şimdiden...
-
Alıntı:
chare Nickli Üyeden Alıntı
Bugün Aracıma custom down pipe 70 mm ve Cut out yaptırdım. Araçta müthiş derecede bir canlanma oldu.
Yanlız biraz gazladıktan sonra Depollution System Faulty diye bi arıza çıktı. ama 15 dk araç dinlendirdikten sonra arıza gitti kendiliğinden.
down pipe yapan bir kaç arkadaşım o arızayı yapar dedi çok sıkıştırınca sonra söner dedi. ve aynen dediği gibide oluyor.
Bunun hiç yanmaması için sensörleri yanıltma imkanımız varmı? Teşekkürler şimdiden...
Mustafa tek çaresi yazılım ile bir daha çıkmayacak şekilde silinmesi (aslında yanıyor ama ekrana düşmüyor diyelim)
Yansa da performansa en ufak bir negatif etkisi yok..
-
vallahi ben bu 207 gt nin faulty ikazlarından bıktım:D:D ama alışıyorsun yaa.. aracın huyunu suyunu öğrenince tık dese burasında arıza var diyosun
-
Alıntı:
mehmeterdi Nickli Üyeden Alıntı
vallahi ben bu 207 gt nin faulty ikazlarından bıktım:D:D ama alışıyorsun yaa.. aracın huyunu suyunu öğrenince tık dese burasında arıza var diyosun
2007 model se ilk seri olduğu için biraz sıkıntı olabililyor...Ama zevkli araba mutlusan geris iboş...
-
off mutluluk ne demek uçuyor uçuyor:)
-
-
34 YN 7310 yapım aşamalarından kareler
-
-
-
Alıntı:
öncelikle resimleri düzelttiğin icin saol abı :) nasıl duzeltılıyo bı solersen bıdaha ugrastırmam senı :) abı sargı kelepcelerın dıbıne kadar teller sarılı, fotodanda kaynaklanmıs olabılır...yazılımı özgün yapıcak
-
-
-
Alıntı:
yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı
Artık rc modifiye noktasında baya şekillendi... Aracınız mahşallah çok güzel olmuş...Bakalım gidişi nasıl değişecek...
-
Alıntı:
öncelikle resimleri düzelttiğin icin saol abı :) nasıl duzeltılıyo bı solersen bıdaha ugrastırmam senı :) abı sargı kelepcelerın dıbıne kadar teller sarılı, fotodanda kaynaklanmıs olabılır...yazılımı özgün yapıcak
Resim eklemek için resmin göründüğü sayfanın adresinin hepsini kopyalayıp ;
[IMG]örnek[/IMG]
insert image linkine tıklayıp açılan kutuya yapıştırıyorsun..
Örnek ;
Bu resmin adresi ;
http://hizliresimyukle.com/showorigi...14723494_n.jpg
Buda resim ekleme linkine yapıştırılmış hali ...
http://hizliresimyukle.com/showorigi...14723494_n.jpg
-
Kasnağın etkisini merak ediyorum ben ama beraberinde çok şey değişiyor.
-
Alıntı:
yusufsert Nickli Üyeden Alıntı
Artık rc modifiye noktasında baya şekillendi... Aracınız mahşallah çok güzel olmuş...Bakalım gidişi nasıl değişecek...
Tsk ederim bende merak ediyorum
-
....
Alıntı:
Tskler abi
-
Alıntı:
Naman Nickli Üyeden Alıntı
Kasnağın etkisini merak ediyorum ben ama beraberinde çok şey değişiyor.
Bende merak ediyorum,tolga abinin arabasiyla ayni parcalar var,kasnak ve debriyaj farki olucak,yazilimda ayni yerden olucagi icin denemelerde anliyabilicez,
-
-
-
Alıntı:
overboost meslek sırrı oluyo yani :) peki olması için 3 /4 veya 5 . vitesten herhangı bırısındemı o devir aralıgındamı gıdıcez yoksa 3 /4/5 te aynı devır aralıgındamı kullanıcaz ?
-
Alıntı:
Özgür abi bide şu resimleri yorumlasan :)
-
İlk yorumu ben yapayım :)
Bu döküman bir hayli eski & buji sayfası yanlış :) bujiler NGK.. Tedarikçi de NGK.. Ama bayiler Peugeot'dan alır.
Bosch/delphi EP familyasındaki turbosuz VTi'lar için geçerli.
-
Arkadaşlar , koltuk muhabbetinden muayene tekrarı yapacaklar arasına ben de katıldım :(
Bir de orj. cat i takmam gerekiyor.Bu ikisi ağır kusur sayılıyor.Onun dışında ;
-Stepnenin olmaması
-Reflektörün olmaması
-İlkyardım çantasının olmaması
Hafif kusur geçiyor.
cold air intake e bir şey demediler..
İşin ilginç kısmı , arkadaşımın GT si (cat iptali) var geçti , 4 kişilik muhabbeti olmadı onda..
Yarın ruhsatı güncelleyip , cati takıcaz tekrar muayeneye..
-
Alıntı:
Özgür abi bide şu resimleri yorumlasan :)
Aslında her şey açık yazıyor bence , aklına takılan özellikle bir yer varsa onu cevaplamaya çalışalım..:icon_tup:
-
Alıntı:
Aslında her şey açık yazıyor bence , aklına takılan özellikle bir yer varsa onu cevaplamaya çalışalım..:icon_tup:
Hoşuma giden şey bazı bilgisayarlardaki overboost gibi 3.4.5 inci viteste tam yuklemede tork un 240 dan 260 nw a çıkması...Doğru mu anlamışım :)
-
Alıntı:
Kingpin Nickli Üyeden Alıntı
eski yazısmalara bakıyodumda neler varmış neler
-
Alıntı:
Kingpin Nickli Üyeden Alıntı
Sağ olun arkadaşlar. Krank havalandırması için olan sensörün bizim ülkemizde kullanılması gibi bir mantık yok. Hatta çok saçma bir işlevi var :D Gelen sıcak yağ buharını 2. kez ısıtıyor :D Bugün Peugeotdakiler bile çok güldü. Hatta Peugeot 451 numaralı bülten çıkartıp bütün servislerine yollamış bu sensörün iptal edilmesi hususunda OK vermiş. Eğer arabanızda böyle bir problem olursa herhangi bir Peugeot servisi iptal ediyor. Sensör sadece soğuk memleketlerde aracın daha çabuk ısınmasını sağlıyor. Yani Ankara da bile iptal ediyorlarsa siz düşünün ne kadar soğuk gerekiyor o sensörün çalışması için... :D
Şimdi eğer yolda böyle bir durumlar karşılaşırsanız bizim ki biraz filtre takımına denk geldi. İlk başta yapmanız gereken (araç yürüyor fakat performans sıfır oluyor yani ölümcül bir hata kodu değil) kaputun altındaki sigorta tablasından 5 numaralı sigortaya bakmak. Eğer patlaksa bilin ki bu aptal sensör. :D Hemen oraya bir tane saplayıp patlarsa eğer. Sonra da koşa koşa servise. :D
Arkadaşlar bu sensör bütün EP6'larda iptal ediliyor. Onun için hiç sıkıntı yapmadan iptal ettirebilirsiniz. Umarım bilgilendirici olmuştur. Bizim kafamızı dün gece çok bozdu sizin de bozmasın istedim. Eğer;
1. Motor ışığınız yanarsa
2. Araç kendini korumaya alırsa
3. Çekişte düşüklük yaşanırsa
4. "Egsoz emisyon sisteminde ..." yazarsa
İlk önce 5. sigortaya bakınız. :D
Filtreye gelirsek müthiş bir olay ya Turbo olayını seviyorum. En az beni Evo'ya filtre yaptığım ilk gün kadar şaşırttı ve sevindirdi. Performans gerçekten hayret verici. :)
Filtre ve silikon hortum elimde mevcut aynı kit olarak borusuyla beraber satmayı düşünüyorum. Eğer isterseniz bende hepsi mevcut. ;) Filtre resimdeki filtre değil bu arada. :D
bunu ıptal eden varmı baska ?
-
Benimki iptal ama iptal derken içi boş. Dışarıdan gözle anlaşılmaz. Bende sorun olmadı.
-
Alıntı:
Hoşuma giden şey bazı bilgisayarlardaki overboost gibi 3.4.5 inci viteste tam yuklemede tork un 240 dan 260 nw a çıkması...Doğru mu anlamışım :)
Aynen max tork 240 dan 260 çıkıyor ..:icon_tup::icon_tup:
Birde tork un geldiği devire baktığınız zaman hakıkaten çok alt devirde araç canlanıyor..
-
Herkes yaz uykusunda mı yahu.Bir ben bir İsmail uğraşıyor aracıyla..:)
Deniz Hocam sen ne yapıyorsun bu aralar,neyle meşgulsun?
-
Alıntı:
Özgür abi şükürler olsun rc modifiyede bazı şeyler oturdu sabitlendi... Ic update,dump valve,down pipe, şanzıman dişlisi,gibi...Bi hava filtresine sağlam bi yer bulamadık :)
Bence artık şu turbo upgrade olayına girmek lazım artık..Tolga abi baya bi niyetlendi ama olmadı :beuj:
-
Alıntı:
:) abi bugun mekanik montaj bitti sayılır 1 tur attim fan direk calisiyo 90 inbi gıdım ustune cikti hareret,tampon demirinin oludugi yerde flans var,disari aldik ama yinede radyatorle cok yakin sebep bu olabilir mi ?
-
Alıntı:
:) abi bugun mekanik montaj bitti sayılır 1 tur attim fan direk calisiyo 90 inbi gıdım ustune cikti hareret,tampon demirinin oludugi yerde flans var,disari aldik ama yinede radyatorle cok yakin sebep bu olabilir mi ?
Bence alakası yok çünkü intercooler havayı geçirmede engel değil radyotere :soru:
-
Alıntı:
Arkadaşlar , koltuk muhabbetinden muayene tekrarı yapacaklar arasına ben de katıldım :(
Bir de orj. cat i takmam gerekiyor.Bu ikisi ağır kusur sayılıyor.Onun dışında ;
-Stepnenin olmaması
-Reflektörün olmaması
-İlkyardım çantasının olmaması
Hafif kusur geçiyor.
cold air intake e bir şey demediler..
İşin ilginç kısmı , arkadaşımın GT si (cat iptali) var geçti , 4 kişilik muhabbeti olmadı onda..
Yarın ruhsatı güncelleyip , cati takıcaz tekrar muayeneye..
sanırım arkadaşın gt'si ben oluyorum abi :D
-
Alıntı:
Bence alakası yok çünkü intercooler havayı geçirmede engel değil radyotere :soru:
Hava bugun 25 dereceydi,bende sanayinin icinde dur kalk yaptim normalde olabilir yola cikmak lazim :s
-
egsoz yapan yada olan arkadaşlar artık video çekebilirmi :) ciddi merak ediyorum egsozlu sesini araçlarımızın...
-
Alıntı:
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı
sanırım arkadaşın gt'si ben oluyorum abi :D
Çaktırma bilinmesin istedim aracında cat iptali olduğu :D:D:D aaa buraya da yazmışım :heyoo::heyoo::heyoo:
Baktın mı kaç adet emniyet kemeri var arkada?
-
Alıntı:
Çaktırma bilinmesin istedim aracında cat iptali olduğu :D:D:D aaa buraya da yazmışım :heyoo::heyoo::heyoo:
Baktın mı kaç adet emniyet kemeri var arkada?
valla unuttum abi bakmayı yarın ilk iş bakıcam :D