User Tag List

Sayfa 225/1195 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.257 ile 4.275 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıdaki yazıya ek:

Türkiye'deki tüm Citroen bayilerinin TSE ve ISO 9001'leri eksiksizdir. Bunu distribütör dayattı.. Ama eğiterek öğreterek dayattı.
    Türkiye'deki Peugeot bayilerinin maalesef çoğunun bina ruhsatı bile yoktur. Bu yüzden TSE alamazlar. ISO'dan haberi olmayan da çoktur. Kanun her distribütörün her coğrafi bölgede en az 1 TSE belgeli yetkili servisi olacaktır der. Peugeot Türkiye'yi de bu asgari zorunluluk bağlar, ötesine karışmaz, çünkü 2-3 senede bir değişen üst yönetim şekli ile buna sıra gelmez. Ege'de Peugeot'yu ben kurtarıyorum Kaldı ki uzun süre ilk ve tek ISO 9001(ki alması en tırışka olan belgedir) belgeli Peugeot bayii idim. 'tek'liği kaybettim çünkü Diyarbakır bayii de aldı. He bu arada hizmet kalitesi olarak ta tek geçerim orayı.

Fark burada.. Bayiler hatalı gibi görünebilir, ama değildir, sıkıntı merkezi yönetimdedir. PSA'nın 2 markası, biri PSA'nın kendinde(Peugeot) diğerine de bildiğim kadarıyla ucundan ortak(Citroen).. Aradaki fark ortada.. Citroen bugün Peugeot'yu geçemiyorsa tek sebebi ülkenin markaya olan yabancılığından ve PSA öncesi imajındandır.

Örneğin EP6CDTX'li DS3 ciddi olarak hayallerimi süslemektedir

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En güncelinde 'boya kalınlığı 50 ila 500 mikron arasında farklılık gösterebilir' ibaresi yazıyor.
    Sıfır iken mi yapılan tamirleri için mi ? Çok fazla bir aralık bu.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece gece yazasım geldi

Sorunlu olduğuna dair genel fikir oluşmasına muhalefeten:

Aracım 52bin de.. Vakitsizlikten servise en son 40bin küsür de girdi. Şu an 4 fren+ön fren diskleri bitik.. Araba tren gibi duruyor. Arka tampona vura vura boyancak hale getirdiler hala onunla dolaşıyorum. Yağ seviyem 3/4'te.. Araçta stabil olmayan bir yazılım var. Alt motor kulağı kırık, rölantide bile sallanıyor araba, istanbulda yüksek süratte giderken göremediğim bir çıkıntı sağ önü takmamdan ötürü muhtemelen sağ ön amortisör gidik. Sol ön lastiktede 1 ay kadar çiviyle dolaştım. Ptesi ist-izm, Perş izm-ist yaptım. Tamamı karadan, deniz taşıtı kullanmadım. GPS açıktı full log tuttu. Full bastım. 3/4 depoya gittim tek yönde. 108 km ortalama sürat ile katettim. Honda'sından Porsche'sine yolda takılmayan kalmadı 2 yönde de. Panik frende Hondacı arkadaş rahat benden 5-6 metre önde durabildi. ömründen 10 yıl kaybetti. Tamam, yılda 30-40 kez katettiğimden iyi biliyorum yolu ama virajlarda eşlik edebilen bile olmadı.
    Bu yolda çok çeşitli markaların çok çeşitli araçlarını aynı disiplinde kullandım. Bakımsız haline rağmen bana bu kadar güven veren başka bir araç olmadı. Güven demişken 2 kere otoyolda 210 gibi bir süratle yanaktan lastik te patlatmışlığım da vardır. Bir Peugeot 308 idi HDi 110bg , Continental hatayı kabul etti. Diğeri 210bg bir Boxster idi Michelin hatayı kabul etmedi.
    İnanın RC'ler çıtkırıldım araçlar değildirler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır iken mi yapılan tamirleri için mi ? Çok fazla bir aralık bu.
    Sıfır iken yapılan tamir derken aracın taşınması sırasında hasar alması durumuysa, evet. Ama sadece bu değil.
    Parçanın durumuna, ölçen cihazın kalibrasyonuna, boyanın tipine göre olan değişikliklerden ötürü maalesef bu konuda çok bilgisiz olan halkımız çok fazla dava açtı. Daha da bilgisiz olan bilirkişi ve hakimler tüketici lehinde 5dk. celselerde kararlar da verdiler.. Arkadaşımın Pejosu 180 mikron bnmkisi ise 70mikron(arabalar farklı renk) diyip dava açan çok oldu. Veya plastik parçaların üstündeki kalınlık ile sacın üstndeki kalınlık farkından dava kazanan da çok oldu.
    50-500 evet oldukça büyük bir aralık. Garanti olsun diye sanırım bu kadar yüksek bir aralık verildi.

Ama bu ibare sadece araç değişimleri için devreye giren bir ibare zaten. Kimsenin aa bnm arabam 30 mikron boyayın şunu garantiden diyeceğini zannetmem.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay kankama bak be şimdi oldu Bu arada -Yararlı linkler-profil düzenle den aracını RC yap

Emrah dostum sen bu aracı bu kadar yerdiğin sürece burdan bir çok alıntı yapılır başka forumlara sende o istediğin fiyata biraz zor satarsın..

Yağ yakan 98 vteck ler hala 25 bine gidiyorsa vardır bir sebebi.Tamam motor çok sağlam da hiç mi yok o araçların kronik problemi vs...

Hiç böyle beddua etmiyor adamlar..Benim de ikinci 207 im ilki 1.4 hdi idi..

Evet belki başka markalar kadar sorunsuz değil ama Beddua edecek kadar da değil bence..

Yine de iyisini doğrusunu siz bilirsiniz , sonuçta helal parayla alınmış araçlar bunlar inisanın canının sıkılmama şansı yok ..
    satılmasın abi, sorun değil. burdaki servisten memnun değilim. birde genel merkezden. arabadan memnunum. burada kötü yanlarını paylaşırım. iyi yönlerini biliyoruz zaten.

deniz dostum, genel merkeze ASLA iletmem. aradım 1 kere bayan çıktı derdimi anlatamadım. daha yetkili kişiye bağlayın dedim. en yetkili benim daha üstüm yok dedi. sonradan öğrendim ki kadının alakası yokmuş. ONLARDA KOLPA yani...

iletsemde 1 değişiklik olmayacak. napacaklar? beyfendi özürdileriz buyrun baskı balatanın parasını geri veriyoruz yada istanbuldan teknik elemanlar gelip kayış sesinizi hallediyoruzmu dicekler? Kim ne düşünür bilmiyorum pejoda garanti yok ve adanaya derdimi anlatsam bile istanbul garantiye derdimi anlatamıyorum. toyotada a-z herşeyi kendileri bakıyor garantiden değişiyorlar. MÜŞTERİ HİZMETLERİ süper. en azından müşteri hizmetleri var KOLPA'lar yok...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar söylüyorum RC alınacak arabadır. Aşırı memnunum, zaten fiyatım en pahalılardan. o fiyata kimse almayacağının bende farkındayım. satılırsa bocanegra alacağım yada dizel birşey alıp + bir proje var kafamda...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

RC_MAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar söylüyorum RC alınacak arabadır. Aşırı memnunum, zaten fiyatım en pahalılardan. o fiyata kimse almayacağının bende farkındayım. satılırsa bocanegra alacağım yada dizel birşey alıp + bir proje var kafamda...
    al bendende okadar ama ben üçüne beşine bakmıyacam satıcam.
    2veya3 ayda kesin seat cupra alıcam pejonun servisinin önünden bile geçmiyecegim bitti.

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir şeyi merak ediyorum bu araçlarda kullanılan motor mini s lerde yokmu,mini hiç servise gitmiyormu her parça garantiye giriyormu hakikaten merak ettim.sen bu araçla 230 hp lik tayyarı, stok cupra yı,2000 stok wrx, golf gtı,.vs araçları tokatla sonrada gel şikayet et bu saydığım araçlar 85.000 /120.000 tl lik araçlar o zaman gidin bu paralara bu araçları alın, sevenleri aslan'larıyla rahat bırakın BAKAMAYACAĞINIZ ASLANI KAPIDA BEKLETMEYİN...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU ARADA Cıv cıv cıv sesi su pompası yani devirdaim kasnağı bağlantı ayağı bilyalı bir parça krantan devirdaime akataran parça parça tr de yok france dan geliyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir şeyi merak ediyorum bu araçlarda kullanılan motor mini s lerde yokmu,mini hiç servise gitmiyormu her parça garantiye giriyormu hakikaten merak ettim.sen bu araçla 230 hp lik tayyarı, stok cupra yı,2000 stok wrx, golf gtı,.vs araçları tokatla sonrada gel şikayet et bu saydığım araçlar 85.000 /120.000 tl lik araçlar o zaman gidin bu paralara bu araçları alın, sevenleri aslan'larıyla rahat bırakın BAKAMAYACAĞINIZ ASLANI KAPIDA BEKLETMEYİN...
    burada miniye borusan adana bakıyor. bir ara sürekli uğruyordum geçerken bmw/mini servisine. servis olarak tr genelinde pahalı ama iş yapıyorlar en azından.garanti tabiki geçerli. yetkili bmw servisinde motor sıfırlanan arabada bloktan kol çıkarınca garantiden sorgusuz sualsiz değiştiler sandık motorla. aynı şey peugeotta olsa yüzüne bakmazlar üstüne üstlük AZARLARLAR garanti için pejo kadar uğraştıran görmedim. dostum bende daha önce çok aslan sürdüm. daha önce 2 adet 205 gti vardı sahip olduğum. şu an rc var adanada ilk ben aldım. 1998 yılında 106gti incelemiş biriyim. pejo sevgim eskiden beri geliyor. sitemim arabaya değil zaten. emin ol 2. eli iyi olsa bakmayacağımız aslanı kapıda çoğu kişi bekletmez.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılmasın abi, sorun değil. burdaki servisten memnun değilim. birde genel merkezden. arabadan memnunum. burada kötü yanlarını paylaşırım. iyi yönlerini biliyoruz zaten.

deniz dostum, genel merkeze ASLA iletmem. aradım 1 kere bayan çıktı derdimi anlatamadım. daha yetkili kişiye bağlayın dedim. en yetkili benim daha üstüm yok dedi. sonradan öğrendim ki kadının alakası yokmuş. ONLARDA KOLPA yani...

iletsemde 1 değişiklik olmayacak. napacaklar? beyfendi özürdileriz buyrun baskı balatanın parasını geri veriyoruz yada istanbuldan teknik elemanlar gelip kayış sesinizi hallediyoruzmu dicekler? Kim ne düşünür bilmiyorum pejoda garanti yok ve adanaya derdimi anlatsam bile istanbul garantiye derdimi anlatamıyorum. toyotada a-z herşeyi kendileri bakıyor garantiden değişiyorlar. MÜŞTERİ HİZMETLERİ süper. en azından müşteri hizmetleri var KOLPA'lar yok...
    Bir şanssızlık serisi yakalamışsın gibi duruyor Şu burada konu olan yedek anahtar mevzundan İnanç merkeze soru sormuş telefonda, bana geri dönüşü şikayet şeklinde oldu bayaa bir yüklendiler milletin anahtarını mı gasp ediyorsunuz bile dediler
    Adana'nın da aynen tepelerine çökmeleri lazım. Bence bir kez daha dene.

Alıntı RC_MAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al bendende okadar ama ben üçüne beşine bakmıyacam satıcam.
    2veya3 ayda kesin seat cupra alıcam pejonun servisinin önünden bile geçmiyecegim bitti.
    Şu Eworen'in satmaya çalıştığı JBL'li cam tavanlı RC'nin ilk sahibi Cupra kullanıcısı.. Cupra'nın yerine RC'yi aldı. Cupra'yı satamadığı için bir türlü RC'yi sattı, nakite sıkışıp.. Hep söyler, RC şimdi satılıyor olsa bir tane daha alırım. Sapanca'da oturup her gün Kozyatağı'na İstanbul'a gidip gelenlerden.. Full otoyol hayatı..
    Bu konu aslında Türkçe içerikli tek 207 RC Satış Sonrası ve Modifiye AR-GE konusu. Deneme yanılmalar tecrübeler marka yüceltme kaygısı olmadan direkt paylaşıldığı için sanki sorunluymuş gibi yorumlanabiliyor ama olay aslında en optimum çözüme ulaşmak için katedilen adımlardan ibaret.
    MCS kullanıcılarının büyük bir bölümü aracı 'olduğu gibi' kullandığı için Türkçe içerikli bu tip konular pek oluşmuyor. Ama yabancı forumlarda özellikle İngiliz forumlarında hem RC hem R56 MCS ve JCW ile ilgili bizimkine benzer konular mevcut, yüzlerce sayfa.. Hatta Türkçe yaygın bir dil olsa dünyada bu konudan o forumlara da çok alıntı gider. Oralarda hala 'problem' statüsünde olan burada 'çözüm'e dönüştürdüğümüz ufak tefek şeyler de mevcut.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar sahsi görüşüm araba konusunun tamamen sans olduğu aldıgım arabaların hic birinde problem yasamadım hatta basıma benım yuzumden olusan hataları bıle servis garantıden halletti bıraz sans bıraz servise kalıyo butun iş ,mini forumlarınada takılıyorum arasıra ordada ıstanbulda servislerden sıkayetcı dunya kadar kullanıcı var özellikle bılınen buyuk servislerden ve cok basit problemler yuzunden ayrıca mınıyı bizim rc leri kurcaladıgımız kadar kurcalayan yok sanırım bu yuzden kaynaklanıyo sorunlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol kardeşim ağzına sağlık sen bu kadar kurcala yay tak amortisör takma sonra amortisör patladı garantiye girmedi girmesin ne olacak 122tl

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada miniye borusan adana bakıyor. bir ara sürekli uğruyordum geçerken bmw/mini servisine. servis olarak tr genelinde pahalı ama iş yapıyorlar en azından.garanti tabiki geçerli. yetkili bmw servisinde motor sıfırlanan arabada bloktan kol çıkarınca garantiden sorgusuz sualsiz değiştiler sandık motorla. aynı şey peugeotta olsa yüzüne bakmazlar üstüne üstlük AZARLARLAR garanti için pejo kadar uğraştıran görmedim. dostum bende daha önce çok aslan sürdüm. daha önce 2 adet 205 gti vardı sahip olduğum. şu an rc var adanada ilk ben aldım. 1998 yılında 106gti incelemiş biriyim. pejo sevgim eskiden beri geliyor. sitemim arabaya değil zaten. emin ol 2. eli iyi olsa bakmayacağımız aslanı kapıda çoğu kişi bekletmez.
    bence çok yanlış biliyosun. ben serviste teknisyenim, garanti kapsamında 280.000 kmde enjektör işemesinden piston delinip blok patlatan ticari bir aracın komple motorunu değiştirdim. söylese bu kmde hangi markalar komple motoru garantiye sokar. triger kayışından ses gelmesinden dolayı 100.000 kmde triger seti garantiden değişirmi? işte bunlar peugeotta.
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

awesome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mturhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çok yanlış biliyosun. ben serviste teknisyenim, garanti kapsamında 280.000 kmde enjektör işemesinden piston delinip blok patlatan ticari bir aracın komple motorunu değiştirdim. söylese bu kmde hangi markalar komple motoru garantiye sokar. triger kayışından ses gelmesinden dolayı 100.000 kmde triger seti garantiden değişirmi? işte bunlar peugeotta.
    çalıştığınız servis nederece yardımcı olabiliyor onu bilemem ancak biz servisten mutlu değiliz.yanlış biliyorsun demek yanlış oluyor.yanlış bilecek birşey yok.
    -araba var
    -servis var
    -problem var

çözüm YOK.
    Emrah şuan belkide türkiyenin en temiz RC lerinden birine sahip.tabiri caiz ise KIL müşteri olması nedeni ile en ufak tıkırtıda servisten geri bildirim alır inceler.arabaya hala emekli formunda biniyor.bukadar bilinçli bir müşteriyi taşıma kapasitesine sahip olamamaları nedeni ile eleştriliyor zaten servis.GT ile RC farkını kavrayamamış servisten zaten ne beklenebilir ki??
    Lastik patlağını yaparken oluşan çizik belkide 1 cm değildir.Ancak olmaması gerekir.araç rolantideyken gelen o kuş sesi giderilmeliydi vs vs.
    Sorun her araçta olabilir.Buna itirazım yok.Ama giderilmemesi tek kelime ile hezimettir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyaya bekliyoruz servisinden memnun olmayan arkadaşları..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol kardeşim ağzına sağlık sen bu kadar kurcala yay tak amortisör takma sonra amortisör patladı garantiye girmedi girmesin ne olacak 122tl
    benim arabam yürüyen full stock, amortisör-tabla değişti? neden acaba? jantarımda 1 adet çukur lekesi yoktur, şehir içi 50yi geçmem? çukurlara dikkat ederim? parasında değilim ben madem garanti için lak lak yapacaklar aracın fiyatını düşsünler garantisiz diye satsınlar. ben garantisiz alırdım 122tl değil 200 yine verirdim. ucuz çünkü... hangi spor arabanın baskı balatası 300tl civarı acaba? parça ucuzluk yönünden şikayetim yok zaten
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mturhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet antalya iyiymiş garanti konusunda, sitemim zaten oraya değil açıkça yazmıştım. adana ve genel merkeze...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyaya bekliyoruz servisinden memnun olmayan arkadaşları..
    bu sene tatil planlarım vardı, kısmet olmadı. gelmeden randevu alağım zaten. çok teşekkürler.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)