blow off u bnden alana 207 gt bedawa :P
Printable View
blow off u bnden alana 207 gt bedawa :P
az önce bir power box tan fiyat aldım gt için 208 hp lerden bahsediyor ımkanı varmıdır
Yalın senin ilacın bu konu :)
http://www.techturkey.com/forum/akse...i-kaplama.html
aynen yaaa adam degerleri görmeden nasıl yapıcak :S bi afr boost degerlerini knocking fln görmesi gerekir bence.. :S kotu oldu bu olay yaaa...
ya bide bu yorgo kardesde soyle bi olay varmı? yazılımı yaptırdın, sonra stage 2 yada 3e geciceksin, bastan bi ucretmi? yada gtlerdeki kronik ışık olayını unuttuk bi ay sonra gonderdik sunuda bi siliver kardes diye bastan 200 euromu :D of arkadas gelseydi su eleman iyiydi.... :Deli:
Hacım diyor ki benim İstanbul da arkadaşım var o yardımcı olabilir.Bende dedim ki med17 okuyan CMD cihazı olan bir yerden okutup ecu map i sana mail göndersek sen de remap yapıp bize mail göndersen de biz de burada yüklesek diye ?
Cevap yazar yarın..Diğer arkadaşlar için de sadece flasherTHP ile mevcut maplarini okuyup mail atacaklar stelios s sonra 1.4 versiyon bir obd2 kablo ile yapılmış mapleri tekrar yüklecekler..:icon_tup:
Ancak son gönderdiği mailde şöyle yazmış ;
So, all of you will be having the same setup?
- Cold air intake kit
- TD05-16G - 8cm housing (I hope)
- Decat downpipe and full exhaust
- Manual boost controller and the turbo's wastegate on
- Intercooler, bov relocation kit, pipes, etc.
Correct?
Bende hepsi var da sen '' - Manual boost controller and the turbo's wastegate on''
dememiştin bu da gerekli ise alacağız dedim.Cevap bekliyorum.
İsmail mi sormuştu daha önce tam hatrlayamadım boost controller gerekli mi diye ? :confused:
beyler iyi güzelde muayneyi nasıl halledicez bunlar olunca :D egsoz emisyondan gecebilicekmiyiz? :D
30 dk once gumrukten turboları çektım td05 vatana mıllete hayırlı olsun :D
Hayırlı olsun :) bıg turbolarınız :)
Hayırlı olsun...
Tskler :) hepimize insallah
Tolga abi big turboyu getirtmeme ragmen,dun golf r siparisi verdi ve projesi iptal,ben tek istanbulda big turbo yapan kaldim,gonulluler varsa beklerim :)
Tolga Ağabey işi kökten çözmüş o zaman hayırlı uğurlu olsun...
Arkadaşlar o turboyu bizden birisi alsın dileğim.Her türlü yardımcı olurum..
benmi alsam naapsam :)
Al kardes al,bı sen kaldıydın aramızda aklı selım akhısardan sonra sende conta yaktın :)
İşin ilginc taafı turbo satilik degil :)
satılık olanı var :)
İllaki ,bulunmaz hint turbosu degil :)
arkadaslar bu ara water methanol kite acaip yogunlasmıs bulunmaktayım :D aklima takılan konulardan en büyüğüde antalyanın 50 derecelik sıcagında arabanın içi belkide günes altında 60 dereceleri buluyo. methanol deposu alev malev almaz dimi :D arabayı yakmayalım bide durdugu yerde
arakdaşlar ben adanadan mali daha bnde 207 rc le mans var ve şun an çokk sıkıştım acilen satmam gerekitor eger düşünen arkadaşlar olursa sahibindende ilanı var ilan no:90073829
Körfez pistindeki 16 plakalı Lemanslı arkadaşı tanıyan varmıdır aramızda veya best time konusunda bilgisi olan ?