tstdrvr Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bugünkü olayı paylaşmak istiyorum sizinle yorum sizin.... ordu'daki lemansın sahibi sabah aradı ve diğer alacak arkadaşın gelemediğini, istersem aracı salı günü gelip alabileceğimi söyledi.yalnız bi şartı vardı kendisinin sıfır leon cupra aldığını, işin çarşambaya bile kalmayacağını, en geç yarın hallolması gerektiği aksi takdirde aracı takasa vereceğini söyledi. bende hazırlıksız olmama rağmen beğendiğim bu aracı kaçırmamak için akşama kadar mekik dokuyup anlaştığımız parayı hazırladım. hazırlarken işten atılmayı bile göze aldım akşama kadar hiç bişeyle ilgilenmedim sağdan soldan bankadan para aradım. saat 15.00 de para hazırdı geliyorum kesin dedim ok dedi... 16.45 de ankara beypazarından yola çıkmak üzereyken arkadaşın abisi aradı ve aracı takas için bayiye söz verdiğini, kardeşinin kendinden habersiz iş çevirdiğini, aracı bana vermeyeceklerini söylediler :) şimdi bu arkadaş sıfır aldığı leon cupra'nın hayrını görür mü bilemem takdir sizlerin alışveriş yapacağınız insanları iyi seçin :icon_tup: