arkadaslar pirelli kulalannlar fiyatlarını yazabilirmi ne cıvarda pirelli fiyatları
Printable View
arkadaslar pirelli kulalannlar fiyatlarını yazabilirmi ne cıvarda pirelli fiyatları
arkadaşlar servis için maslak data pejo nasıldır acaba bir arkadaş orayı tavsiye etti
gt için yokmu en iyi şekilde olucak bi egzos fikri?
çift çıkışlı güzel bi remus olabilir... yada remus hardline silencer lı güzel olabilir... 306 da remus hardline kullanıyodum kat komple 51lik borudan sonra sti gibi gürüldemeye başlamıştı :D
sona hks hi power takıcam son susturucu hariç düz boru 60 mm mi olucak yoksa orta susturucuyu iptal edip katalitiği iptal edip orinal borularlamı kalsa iyi.. yoksa qtp mi yaptırsam.. vb işte fikri değilde bilgisi olanlardan yardım istiyorum..
ses istiyorum.. orta susturucu ve katı iptal edersem kendi borularıyla yeterli olurmu? performans vb sıkma olmaz dimi. sadece ses için yapmıyorum yani yanlış anlaşılmasın ama seste istiyorum
aynen motoru kurcalamicam..
çok saol hi power yada yanık uç greddy istiyorum yinede aklımda olsun..
orijinal borular dar degil zaten o da yeterli olur, ilerde maddi rahatligin olunca 60lik borularla degistirirsin
Herkese selamlar;
Aracı servise sokacaktım hatırlarsanız, neyse girdi servise, zincir gergisi değişti, sabahları ve hatta artık motor sıcakken bile çıkardığı sesler çözüldü fakat sol önden gelen sesi çözemedik. Debriyaja, kulaklara bakıp iyi dediler, amortisör mü patlak acaba anlamadım; teste çıktık işlemler bittikten sonra, parke taşlı yola girdik, doğru dürüst ses yapmadı, 1 gün sonra başladı yine takırdamaya, kısa kesik yol bozukluklarında, hatta uyandırma için çizilmiş olan kalın çizgilerde bile takırdıyor sol ön taraf...??
beyler 207tr sistesinin düzenlemiş oldugu bi b uluşma var 207 kullanıcısı olarak sizleride aramızda görmek isteriz
biraz dügün davetiyesi gibi oldu ama neyse :-))))
http://www.207tr.com/index.php/topic,4192.75.html
Ses konusunda burdan yardımcı olmak zor..
Bu arada son yakıt zammından sonra sanıyorum stock a dönücem.. Garaj arabası modeli bana pek uymadığından bu aracımla km yapıyorum. Ancak 4 TL yi aşan yakıta vereceğim paraya acırım arkadaş..
deniz mail atım sana gelmedımı