Linkteki urun icin bir kac ay öncesi aramıstım ve uzun zamandir stoklarinda olmadigini söylemislerdi , tekrardan soran oldu mu var mi stoklarinda ?
Printable View
Linkteki urun icin bir kac ay öncesi aramıstım ve uzun zamandir stoklarinda olmadigini söylemislerdi , tekrardan soran oldu mu var mi stoklarinda ?
Ben bugün okuldan sonra arayacagım.Bu linkteki üründen kullanan varmı iyimidir acaba ?
bir sorum olucak stock bir gt headers,komple egzos ve yazılım ile kaç hp'leri görür
Meniskus ameliyati ama gercekten allah kimseye yasatmasin..pazar gunu goktan abiyi aradim ama cewap vermedi goruselim diyecektim:) ben hafta ici her aksam musaitim iboyuda arar aramizda guzel denemeler yapabiliriz..ispartadaki arkadasimizda geldiginde haberlesir onunlada deneriz:)
kardesim etuners yazılımı ile alınabilecek sonuçlar şu şekilde..
Stage 1 (194hp @ crank)
Stage 1 ECU remap
Optional : Free Flow filter in the stock filterbox and blowoff valve upgrade
Stage 2 (200hp@ crank)
Stage 1
Stage 2 ECU remap
Cat-back exhaust >55mm
Blowoff valve upgrade to VAG TFSI
Stage 3 (210hp@crank)
Stage 2
Stage 3 ECU remap
Front mount intercooler upgrade
Cold air induction kit
Stage 4 (250+ hp@crank)
Stage 3
Stage 4 ECU remap
Turbo upgrade + full exhaust + upgraded intake piping
senin bahsettiğin setup stage 2 ile 3 arası bişey :D tabi bunlar gerçek 97-100 oktan benzin için geçerli :D Türkiyedeki 97 kalitedeki benzin adamların 95'i :D
Yazılım filtre egzoz s3 dv stage 2 mi oluyor şimdi
dynoya çıkmadım henüz, ama yakındır. sadece yolda deneyebildim..
dc headers, egsoz ve filtre kitli type-r la denedim (EP3) 1-1,5 boy farkla önümdeydi 60dan rolling yaptık, ama egsozum yoktu o ara, muayne için çıkartmıştım cutout'u. muayneyi bu haftasonu insallah halledicem, sonrasında herseyiyle tekrar yükleyip aracı yine bi deneme ayarlayabilirsek güzel olucak.
egsoz çok kesiyor araclarımız.
sonuca bakarsak + - 200hp civarları gibi görünüyor aracım.
Pekala bu stage 2 yazılımda yakıt durumu ne oluyor birde motor cok fazla mı zorlanmıs oluyor
valla satge 4'de 100.000km kullanılan 300hp üzeri 207gt'ler var ki araç etuners'da yazılımı yapan stelios'un. adam kendi aracında bisey denemeden zaten piyasaya herhangi bir işlem yapmıyor. önce kendi aracında deniyor sonra bizlerle paylaşıyor.
motorumuz ciddi güzel bir motor..
yakıt durumuda söyle, bende stage 3+ var suanda 9,2lt yakıt tüketimim sakin kullanımla sehir içi. Özgür'ün aracı stage4 onunda hemen hemen aynı sekilde.
zaten stockda 8,2-8,4 civarları yakıyor. yani 100km'de 5TL fazla ödüyosun bu güç için. :D söylede bir durum var bastınmı içiyor 1Lt ile kalmazsın kesinlikle :D sakin kullanım için bahsettigim durum :icon_tup:
r56 downpipe'ı direk oluyor mu rc'ye?
:D :D hadi hayırlı olsun diyelim simdiden..
bence çıkma bida katalitik bulabilirsen, katalitiği yukardan aşağı doğru ikiye böldürüp downpipe üzerine sardırırsan yani katalitiğin içinden downpipe geçirmiş gibi düşün, kat varmışcasına bir görüntü elde etmek amaç, muaynede sök tak çıkart bilmemne bi ton para ve zaman kaybından kurtulabilirsin. ben bu haftasonu öyle yapıcam artık :D aman tüvturk duymasın :D :D
Özgür orj kataliğinin altını ve üstünü kestir 63 lük boru yaptır ortasına kaynat gitsin.
En maliyetsiz yöntem buçünkü :)
Yalın muanede katalatige bakmıyor zaten baksalarda gözükmez katalatigin olmaması sadece tuvturkteki eksoz emilasyonundan geçmior onun için eksoz emilasyonunu dışarıda özelden yaptırın hiç bir sıkıntı yaşamazsınız aynı paraya ve arabaya bakmadan yapıyorlar ....
Artık deneme yapalım hadi hızlanalım :)))
En mantıklı , Hızlı ve maliyetsiz yöntem diger türlü tornacı turbo agızı filan ugrasırsınız :)
ya kafam rahat olsun istiyorum..
Antalyalogy kaldı katalitik yüzünden muayneden ugrastı bi ton, göktan katalitiksiz geçti aynı yerden.. biraz muayne eden adamın insafına kalmış gibi bisey.. belli olmaz ben sanssızımdır bu konularda bikere ugrasalım ömür boyu rahat edelim :D
bu aksam malesef musait degilim. haftaici pek musait olamıyorum, sabah erken başlıyor bizim işler.. araç yüksekliğindenmi giremiyordun dynoya? ne vardı yay? benimki girermi acaba? :confused:
vize konusu açılmışken cut-out , kısalarda ve sislerde xenon ayrıca amerikan park vizeden geçer mi ? :)
Mayısta muayeneye giricem farlarda xenon var sökülcek araba yükselcek orta ve son takılcak. muayeneden çıkan arkadaşlarla konuştuk bi-xenon değilse fardan kalıyosun sislere karışmıyolar dediler. Minisi olan bir arkadaşım muayene girdi orta yok sonda çift çıkış remusla geçti ilgilenen kişilerle alakalı arkadaşların dediği gibi.
Xenonu artık kesinlikle geçirmiyorlar agır kusur , cut-out zaten geçmez , amerikan parka hafif kusur yazıyorlar ....
Gene söylüyeylim muane yaptıracak arkadaşlar bizim araçlar benzinli oldugu için yazlım filan yapıldıgından eksoz emilasyonundan geçmior boşana oraya gidip para bayılmayın dışarıda özelde yaptırın ...
yaylar da sorun çıkarıyor mu vizede
Coillerden önce FK 4-6cm yay vardı muayeneye girerken yaylı gittim çok düşük denemez lastik çamurluk arası açıktı baya. Arabanın altına girdiklerinde çıkışta bekliyodum çağardılar yayların rengi kırmızıydı yaylar değiştimi diye sordu hayır dedim bırakıcak sanırım dedim ama kusur yazmamış öyle geçmişti.
DS3 leri bana bırakın.. :)