hatta yarın öbür gün emisyona veya güce geçerse vergilendirme olayı belki karlı bile olur sizler için :D
Printable View
hatta yarın öbür gün emisyona veya güce geçerse vergilendirme olayı belki karlı bile olur sizler için :D
Yeni aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyelim tekrar. Bir süredir takip edemiyordum forumu işten güçten.
Fren disklerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka hangisidir?
Kanallı fren diski kullanmayı düşünüyorum. Birde balatı öneriverin bana.. :)
207GT ile aynı çapta DS3 1.6THP'nin de ölçüleri. 283MM olması lazım..
Birde bu farklıdır muhtemelen 207'ler 5 ileri olduğu için :) . Baskı-balta (debriyaj seti) ne önerirsiniz? Aşırı tork başa bela galiba :)
baskı balata işi için bişey diyemicem ama fren diskleri oluklu delikli çizikli vb brembonun var ama çalışma mantığı rende gibi diye biliyorum.. balata ömürleri yaklaşık 3000-5000km diye biliyorum, yanlış yönlendirmek istemem kullanmadım bu duyduklarımdan dolayı. daha yeni değiştirdim bende disklerimi 2000km'de bir balata tak çıkar derdinden korkup almadım :D ama orjinal disklerde gayet başarılı bence..
frenlemede ana etken bence kalıperdır ılla alıcaksanız kanallılar delıklılerden daha sağlıklı çok üst kalite komple takım düşünmüyorsanız kanallı brembo oem balatalarla kullanılabılır ancak performans balataları ve dıskleri oem kadar uzun omurlu ve dayanıklı olmuyor buda aklınızda olsun.
Merhaba arkadaşlar aracım 207RC 25000 km de,debriyaj baskı balata yı değiştirmek istiyorum : pug bayi ile konuştum şu an ellerinde RCstock debriyaj kitinden bulunmadığını söyledi ve diğer şubelerde arıyorlar - bana önerebileceğiniz daha kaliteli uyumlu bir ürün var mı ?
biraz önce aradılar 2052 P7 ürün kodlu debriyaj kitini bulmuşlar en doğru karar bu sanırım...
Annemin rahatsizligi sebebiyle kac gundur giremedim.yalin kardesim yarin aksamda olabilir pazar gun icindede gorusebiliriz.spacerler eski sanayide aydogdu garage mustafa abimde istedigin zaman ordanda alabilirsin:)
http://a.pictureupload.us/897756363514db1d8896d0.jpg
gecen haftaki antalya meeting.. kısa sürsede güzel bir gündü..
veeeeeeeeee süpriiiiiiiiiiizzz :D :D
http://a.pictureupload.us/1037413548514db39f9ef34.jpg
Low-Rider, hayırlı uğurlu olsun. Mesajın gelmedi ben de sonrasında geri aramayı unuttum özür dilerim.
Aracın geçmişiyle ilgili hala soruların varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Yaylarla ilgili, normalde stock yaylar GT ve RC'de farklıdır. Hatta araçlarda cam tavan varlığı bile yaylarda farklılık yaratır. Üzerindeki renk kodlarından anlaşılabilir
Yani, cam tavanlı RC ile sac tavanlı RC'nin bile stock yayları farklıdır. Aynı durum GT'ler için de geçerlidir ama Türkiye'de sac tavanlı GT satışı olmadı.
Xenon'u nedense 200 serisine fabrikasyon koymuyorlar.. 208'de de yok.. LED var ama Xenon yok..
Threshold, en doğru kittir P7. Güle güle kullanman dileklerimle :)
Selamlar
Onur selam.Çok bilmiyorum yay konusunu ama mesela eicbah ın 3.5mm yayı 207 için gözüküyor ama 5 mm lik olan gözükmüyor.Vogland da is 3.5mm 207 yayı gözüküyor.Çoğu arkadaş da eicbahın 207 için 5mm yayı yok diyo zaten.
Makinada bi sorun yok yazılımı bugün yapıcaktık ama işlerden dolayı antalyaya gelemedim ıspartadayım haftaya bugün inşallah yazılımı yuklemiş deneme yapıyor olucaz.Yalına burdanda teşekkürler:)
Teşekkür ederim hocam.
Seni aradığım numaraya mesaj atmıştım aslında ama ulaşmamış sanırım, bende yoğun olabilirsin diye bir daha rahatsız etmek istemedim.
Valla araç hakkında bildiğim benim ulaşabildiğim şeyler dışında birşey çıkmadı onlarda beni yeterince memnun etti.
Bugün lastikleri değiştirdim, istediğim lastiklerin hiç biri piyasada olmadığı için Kumho ku39 aldım çok istemeden de olsa. Acil değiştirmem gerekiyordu üstünde ki lastiklerin 3'ü 2007 biri 2009'du.
Yaklaşık 80-90km sürdüm bugün şehir içi, debriyaj dışında zorlayan bir konu olmadı.
Testlerde okuduğum gibi arkasını kolay bırakmaya meyilli ama çok kolay toplanıyor zevkli, bir yerde de esp devreye girdi arkadan gelen seslerle kendime geldim:D
arkadaşlar selam konunuuzu bayağadır takip ediyorum güzel şeyler paylaştınız.
yakın zamanda arabamı değişicem 207RC almak aklımda var.
Aracını satan yada çevresinde satmayı planlayan varsa bana msj atmasını rica ederim.
Şimdiden teşekkürler.
http://www.techturkey.com/forum/akse...-coilover.html
linkindeki arkadaş coillerin 207 ye uydugunu söylemişte 206nın coilleri 207 ye sıkıntısız uyuyormu gerçekten ?
Hayır olmuyor.
Peki normal 207 ye göre olan coillerden alsak gt ye takarken sıkıntı olurmu ? Yaylar farklı demişsiniz önceden
Örnek : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93568633/detay
Linkteki coilover bütün 207 serisine olur.
207'lerde amortisör çapı 47 ve 51 mm olmak üzere 2 tip var
RC GT ve birkaç HDI modellerin amortisör çapı 51 mm
daha güçsüz örneğin 1.4 75 hp modelinde çap 47 mm
Coilover alırken amortisör çapı 51mm olanı senin araca uyar 47 mm senin aracına uymaz
alırken buna dikkat etmelisin
Çünkü neredeyse tüm firmalarda 47 ve 51mm seçeneği var
Herkese selam.
Şoför kapısında ki cam açma tuşlarından yolcu tarafını açanın tırnağı kırıkmış.
İndirirken sorun yok ama yukarı kaldırırken tek dokunuş fonksiyonu aktif olmuyor.
Muhtemelen o tuş tek satılmaz ama, çıkmacı tanıdığı olan vardır gittiği zaman denk gelir falan aklınızda olursa sevinirim.