Kat mevzusunda tek umudum bu yazılımdı... Buda olmadıysa katı takıcazmı yani![]()
Bu yazılım dediğimiz şu an araçtaki yazılım bu DeCat lambası mevzuundan nerdeyse tüm Avrupayı dolandı. Arada bir aksaklık olmuş olabilir eski versiyonlardan biri gitmiş olabilir..
Daha önceki mesajlarda yazdığım gibi 4000'de birden bire torklanan bir yazılımdı bu ama şu an 4000e girdiğinde neredeyse peak yok cont gidiyor eğri..
He ama ışık kesinlikle yanmıyor. Ama ışık ne şekil yanmıyor buna yarından itibaren bakıcaz. Yani arıza yine oluşuyordur sadece mesaj vermiyor olabilir veya arıza hiç oluşmuyor olabilir. Decat le beraber başka bir arıza oluştuğunda ecu bunu da göremiyor olabilir vs birsürü senaryo var.
2011 MCS'e EP6CDTM motor koymuşlarbenim de atladığım bir detay bu.. PSA'da da orada burada hep görüyordum bu motoru 156 nın robotize şanzımanlısıdır diyip geçiyordum meğersem Eu5 THP motorların 3.süymüş:
184 bg.. 0-100 7 sn. karmada sanırım 5.8 yakıyor.. 0-100 için bazı yerler de .6.8 sn demiş..
torku bilmiyorum ama 240-270 arasıdır.
bızımkılerden daha verımlı o zaman bu motor eu5 de yapmıslar
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
naman : gecen hafta sonu 1. vitesde aniden gaza yuklendim 4500-5000 dd civarı kesılklık yaptı 1-2 sanıye sonra normale dondu over boost anlarında kacırma yapıyo sanırım yada baska bırseymı yazılımda etken olabılır valve ondan ılgımı cektı yukarda yazdığım
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Abi 1. viteste hiçbir zaman böyle birşey yaşamadım ama sende stock valf varsa evet yapıyor onu Ama daha çok 3-4-5 te overboostta yapıyor ve ses olarak kaçırdığını duyuyordum ben.. Vuruntudan bağımsız bambaşka bir ses..
Bu sendeki bujilerle alakalı da olabilir sanırım senin bujiler seramikleri kırılanlardan..
5960.G4 takılan bujı bunlar
G4 ise OK'dir. Bende bir öncekileri kırıldıydı, parçayı da bulamadık gerçi çok ufaktı kat a kadar gitmiştir.
Akşam benim araba 3 de 6 bine yakın patırdama yapıp kesiklik yaptı sonra 4 e çektim gaz yemedi bende usul usul geldim eve (arıza ışığı yanıktı zaten)
Daha önce de buna benzer bir durum olmuştu o zaman üstünde jcw bujileri vardı ve birincin kırıldığını görüp stok bujiere dönmüştük acab gene mi cortladı bujilerden biri?
konu dısı ama gt yada rc sının ruzgarlıgını degıstırmek ısteyen arkadaslara cok guzel yenı bı model war elımde ısteyene her yere kargolanır ben foto ekleyemıyorum eklemyı bılen warsa msn den gonderırım
C R M performance
bende konu dışı yazayim. sıfır fk yay var elimde 3,5 luk. fiyat 230 son fiyat
2.el eibach pro kit var 3cm oda 160 son
AmcaPolo
Aynısı bu akşam bende de oldu. Ayrıca alternatörde de sıkıntı var sanırım arabada elektrik kesilir gibi oldu. Sol far söndü bir de her nasıl olduysa saat durdu. Hangi dakkaya ayarlarsam onda kalıyor. Yarın bakıciiz.
Bu arada yazılım amacını aştı, hiçbir arızaya lamba yakmıyorMuhtemelen bujilerden biri gidik. Rölanti düzensiz, devirlenme dalgalı ve yük bindiğinde direk misfire sesi veriyor.
Özgür, arıza bujiden çıkarsa fotosunu çekip koyar mısın? Kırılma mı olmuş yoksa erime eğilme filan mı bi bakalım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)