90lik cok genis degilmi abi? Eray rc ye 76 lik takmisti o bile buyuk diyordu.
Printable View
merak ettım bende sımdı yaaa elleyemıyorum bı turlu su 207 ımı ornek yok olsa bıraz ders alıcazda ufak tefek seyler ıcın ellemek ıstemıyorum ıntercooler var elımde takmaya usenıyorum acıkcası ona gırersem gerısı gelır dıye korkuyom masraftan kacınıyom ya yawas yawas parca topluycaz yada bırden gırcez ama redı merak ettım bende
Stelio ile yazışmalarımız sonucu buraya kadar geldi.Maliyet 1500 euro civarı (td016 turbo ,yağlama hortumları , remap) + Downpipe TR de yapılması gerekiyor..
Ama para yok bu aralar eheheheh..
Amcamlar obd2 portundan elm 327 cihazı ve laptop ile sofware atabileceğimiz sistemi geliştirmişler (uğraşıyorlardı zaten) - bildiğiniz üzere buna benzer bir sistemi R56 lar için Alta üretti ve satıyor hali hazırda..
ATP'den Boostport geldi az evvel; tavsiyesi için FlyingFinish'e teşekkürler. Gerçekten sağlam malzeme. Bence Alta yerine mutlaka ATP'den alınmalı.. Boyasız geliyor isteyen boya da atabilir üzerine. Böylelikle Forge'un VAG versiyon DV'ini takabiliyor olacağım. Lakin Muzaffer Türkiye turuna çıktığından DV odasında kaldı :) Gelince takacağımdır.
Güncel: Muzaffer Abi burdaymış ben görmemişim aldım DV'yi bugüne yetiştirebilirsek takacağım ancak yazılım işi haftaya kalacak yarın gidiyormuş yine
Bana sponsor olun ben yapayım big turbo kiti yükleyeyim software ri ondan sonra cihaz sizin olsun kafanıza göre takılın..:D:D (map parasını siz verin cihaz sizn olsun istemiyorum ben :p:p:p)
Bana dediği software 500 euro civarı (cihaz dahildir sanırım) ama her seferinde etuners e bağlanmak gerekiyor mu (copy-paste nin önüne geçmek için bilemiyorum)
sormak lazım eğer öyle bir koruma yoksa cihaz çok uygun (içinde yazlım da var çünkü) neden derseniz benim bildiğim bosch med-17 ye yazlım atabilen Slave cihaz (markasını unuttum şimdi) 500 euro civarında ve master cihaz gerekiyor kendi başına atamıyorsun yani..
elm 327 den med17 ye yazılım dünayda ilk :icon_tup:
editttttttttt
Ya bir de benim anlamadığım krank da deli güç alıyorlar tekerde fıs..Yani şimdi bu son araçta dyno sonucuna göre krank da ölçülen güç 282 hp yere verdiği (whell power 222 hp) ha tork muazzam o da ayrı tabii 403,6 NM
Güç 5400 -6800 arası neredeyse düz gitmiş bu da çok iyi.. 6800 e kadar ad 300 NM ve üstü.Bilmeyenler için söyliyelim standart GT de tmax tork (3-4-5 viteslerde overboost ise 260 NM peak)
http://www.etuners.gr/userfiles/Peug...3-dynoplot.jpg
CMD'yi diyorsun sanırım. Ya ben yanlış anladım sanırım Alta'nın cihazını da.. Bu cihazlar(Alta veya Salex farketmez) kendi içlerinde bulunan hazır mapleri mi atıyor yoksa custom kendi kafana göre de yazabiliyor musun? Ben sanki 2.siymiş gibi algıladım. Bu cihazlarda da master/slave ilişkisi yok diye biliyorum. He eğer sadece içinde önceden yazılmış mapleri atıyorsa o zaman tabi bir takım copy/paste korumaları olcaktır veya zaten içinde encryption lı oluyorlardır. AMa zaten hazır mapleri yükleyen bir cihaz da bana anlamsız geliyor biraz.
deniz dostum 207 sportium hız kesicisine bakabildinmi?
MED17 ecuyu basarılı bir sekılde bircok okuyup yazan cıhaz var ELM yaparmı bilemem ama sizin bahsettiginiz gibi calısan sirketler var.Size gönderdikleri flasherda bir tane hak var sizin aracınız secili geliyor zaten sizde oku komutunu verip okutuyorsunuz.Süreklı okuyup yazmak icin degildir sanıyorum.Eger öyle ise veli nimet bence aracı ile bu kadar ugrasan biri icin.Şuda var eger biri ile anlasabilirseniz Türkiye icinde size okutup dpsyayı verebilirse oda olur eger yunanlılar cihaz a para yazıyorlar ise.