30.000 bakımına oraya gelmeyi düşünüyorum. birde orayı deneyelim...
Printable View
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Şu resimdeki parça RT4 için GPS, TV felan filan cart curt için anten parçası. Yani dip kısmı bu işlevler için. Siz sadece ucundaki çubuğu alıyorsunuz kısa olsun diye. O yüzden GPS felan ile alakası yok.
Anladım teşekkürler.. Zaten görüntü için alınmıştı.. Çok şık duruyor kısa anten :)
sigaraya başlamamın sebebi araba değil, inan Naman. ben sigarayı bıraktığımda arabaya benzin döküp yakma safhalarındaydım. uzun yıllar yoğun bir şekilde sigara tüketmemden dolayı vücudun nikotin regülasyonu iptal olduğu için hızla kilo alıyordum. evet, kilo vermek için en aptal yöntem, kabul ediyorum, ama 1 ayda 7-8 kilo, fena skor sayılmaz. ;)
kat mevzusuna gelince, yağ yakan motorun üzerinde 50k yapmış kat bugün değilse yarın tıkanacaktı zaten. asıl *** yemek, kalkıp bu küçük yanlış anlama için arıza lambası yakmak olurdu.
lastikler için, en azından dördü için teşekkürler Merruse. hakikaten araba acaip konforlu oldu şimdi.
sigaraya başlama mevzusu ise tahmin ettiğin sebepten değilmiş sanırım? ;) (yersen) :D
eski lastikler odun gibi olduklarından, ısınmadan tövbe tutmuyorlardı yolu. lastiklerin çapı biraz küçüldü, yumuşak hamurlu lastik takıldı... eh, arabanın değil de benim frenlerim mi iyileşseydi? :)
performanstan kat iptal + komple orjinal susturucu ile de gayet memnunum. ve motorun sağlamlığıyla ilgili dediğine katılıyorum. o araba o şartlarda bana mısın demediyse, benim altımda kırılırsa işte o zaman kötü şansa inanırım!
terbiyesizliğim için herkesten özür diliyorum peşinen fakat çıkan sesi başka türlü anlatmama imkan yok. folafoş olmuş makatın gaz çıkarması gibi bir ses çıkarıyor bu cihaz. ha söker miyim? kutu içi filtre, orjinal egosttan sonra geriye sadece o ses kaldığı için sanırım çıkarmam bir süre. ses iyi olduğundan mı? Namanla hemfikirim, hayır!
Arabama tam 1 sene sonra tekrar kavuştum dün nihayet. durduğu yerden rutin giderlerine(mtv, kasko, trf. sig. vs) mi, sorun çözülene kadar çıkan masraflara(yaklaşık 6k) mı, yoksa 2. arabayı almak zorunda kalmama mı yansam bilmiyorum ama sonunda canını çıkarana kadar yol yapacağım, sıfır motorlu, konforlu, göreceli güçlü, yakışıklı bir arabam oldu. hadi biz buna hobby car diyelim de kendimi biraz avutmuş olayım. :)
Naman, JBL upgrade için en kısa zamanda tekrar geliyorum, bütün parçalar oradaysa muhtemelen önümüzdeki hafta olacak gelişim.
Tekrar emeği geçenlere çok teşekkürler, ellere sağlık.
Tanımayanlar ya da az tanıyanlar için not:
10a yakın farklı markalarda arabam oldu. hepsinin yetkili servislerinden hizmet aldım. diğer markalar ve diğer pug yetkili servisleri dahil, hiçbirinden, Naman'ın ve altındaki teknik ekibin gösterdiği ilgi, sabır ve maddi (indirim ve ödeme kolaylığı) destek görmedim. bir daha fransız almam bu tecrübeden sonra, fakat bu son 1 seneyi yaşamamış olsmaydım benim GT ile ve ilk arabam bir pug olsaydı ve ilk IRDE servisi tanısaydım, pugdan başka bir arabaya binmezdim, buna eminim.
izmir'de olup da IRDEyi denemeyen arkadaşlar varsa muhakkak denemelerini tavsiye ederim. fark gün gibi ortada, ilk seferde farkına varılacaktır eminim.
tekrar bolca teşekkürler Naman.
Aloooo ses seda yok yine kimsede..
Big turbo kit & 207 GT dyno VE video..bana çok ciddi hızlanmıyor geldi bakalım siz ne diyeceksiniz..
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=285
red için ufak tefek değişikliklere başladık arkadaşlar amaç 200+ hp kısmetse yaza hazır
montaj yapıldıkça listeyi yazıcam arkadaşlar şimdilik iskender headers-düz boru ve hks son susturucu
headers'a bence riskli. orj headers bir takım hesaplamalar sonucu üretiliyor. el yapımı headers randımanlı olurmu tartışılır. iskender ustanın işçiliği çok iyiymiş. sonucu burda resimlerle paylaşırsanız seviniriz.
bu arada bizim pompa ve enjektörler kaç hp'ye kadar destekliyor/yetiyor ?
Buyrun...
etuners : Technical File