Ah ewt baktım PM atmayı unuttum. Herhangi bir kesici yokmuş. Kusura bakma, geç yazdım. :(
Printable View
Ah ewt baktım PM atmayı unuttum. Herhangi bir kesici yokmuş. Kusura bakma, geç yazdım. :(
ya yıllara göre GT / RC kaçar adet girmiş nereden öğrenebiliriz?
Yıllara göre satılan adet bulmak kolay ancak yıllara göre giriş adedi için tek adres POPAŞ.
Onlar da şu an taşınma halindeler pek karışıklar cvp verebileceklerini zannetmiyorum.
Neden böyle bir bilgi gerekti? :)
redin borular 90lık değil 80lik olacak arkadaşlar düzeltme yapayım hemen bugun kısmetse iskender headers + iskender 80 lık düz boru ve hks hı power montajı yapılıyor akşama fırsatım olursa ses için bir video çekmeye çalışacam burda paylaşırım önümüzdeki hafta ise forge dump walve + nascar tipi açık hava filtresi + 55mm aem yay seti + rc bakla seti + greddy turbo göstergesi + forge manuel turbo boost + superchıp yazılım yapılacak bakalım sonuçları merakla bekliyorum
Massallah baya iyi bı fiyat İskender uçmuş yine tak bakalım ne kadar fark edicek degicekmi o paraya acaba yaptirmamiz
valla ben onun yalancısıyım edip etmiyeceği kişiye göre değişir ;)
Yurt disindaki fiyatlardan falan uçuk geldi baya bı etkisini merak ediyom açıkcası
sağol Tarık ne demek istediğin zaman kardeşim bir hafta sonu misafirim olursun hele bir araç bitsin gerisi kolay ;)
turbo için şuan bişey yapılmayacak ama yaza doğru inter. büyütebiliriz ilk etapta sonrada duruma göre turboya el atılır
Ateşleme sorunum devam ediyor ama bujiler patlamıyor. Onun yerine yakıtı egsozda patlatmaya başladım