ben kafaya koydum 2007 bmw 3.20d alacagım schnitzerları gömecegim 2009 rc lemans satılık forumdan düşünen olursa alo desin ;)
506 230 31 31
Printable View
ben kafaya koydum 2007 bmw 3.20d alacagım schnitzerları gömecegim 2009 rc lemans satılık forumdan düşünen olursa alo desin ;)
506 230 31 31
Ahanda Ferhat ı kaybettik...Bro bari başka bir hot-hatch e baksaydın ya. 320d ayrıca aşırı problemli bir makinaymış forumda yazılmıştı...Aklında olsun...
hadi ya ne problemi varmış :S
benim poblemim yakıt ya ankarayı bilenler bilir ben tai ucak fabrikasında claısıyorum ankaraya 40 km git get 80 km gunde 100 km yol yapıyorum servis kullanmazsam ki servisle gitmezsem 1 saat fazla uyuyorum beni anca dizel keser yoksa rc den cok memnunum süper bir araç zaten su anda anca dillendiriyorum yoksa ilan verme olayım falan yok.
http://www.techturkey.com/forum/show...highlight=320d
Bunu oku kanka...
O hatali olan motor makyajsiz 320d'de var ! Yanlis olmasin, Ferhat'in baktigi E90 kasa 320d..
Bariz bir problem yok E90 320d'lerde.. Alip guzelce binebilirsin..
bu 207 lerde turbo büyütmek gibi durumların olabiliritesi mümkünmü :) tabi arabayı komple başka bi araba haline getiremeden ufak tefek dokunuşlarla
k03 compressor salyangozu cnc de büyütülüp, türbin ve şaft aynı kalacak şekilde K04 pervanesi takılabiliyor
orj beyinle 230 + alınabilliyor.
şu an son ayarlarım yapılıyor. dayanabildiğimiz kadar dayanıyoruz.
dyno sonuçları yakın.
k04 le 250 stok internal larla mümkün.
gt 28 kitleri var evet onlar da basit modifikasyonlarla uyarlanabiliyor. bizde maf sensörü olmadığı için büyük turbo uygulamaları sıkıntı yaratmıyor.
deneyen yok sanırım. yaparsam ben k04 takarım
sanırım bende miniden vazgeçip 207 alabilirim şimdilik öyle düşünüyorum biraz araştırıyorum sen bayağı araştırmışsın team1907@yahoo.com eklersen sevinirim :)
Kıvanç bitmedi mi daha?Off off..Gel nazımım gel..:p:p
e90 alacagım ben inşallah Özgür ya e 46 geçmişte kaldı =) kaç istesek rc lemansa :D
Aklını çeleyim biraz:evil:
K04 TURBO
38 Gt
41buçuk Rc
satmaya değmez
çok ucuza anca satılır..
Bu viraj farlarini istege bagli olarak yol bilgisayarindan falan acip kapayabiliyor muyuz? Farlar yanikken viraj donmedigimiz yerde bile biraz direksiyonu cevirince zirt pirt yanmasini istemiyorum. Kitapcik yanimda degil bakamiyorum o yuzden soruyorum. :)
kapatabiliyorsun , şimdi unuttum gerçi de menüde driving assist lights ı deactivated moda alman lazımdı
Sizin türkçe olmuyor mu yol pc ya?
gt28 rs turbo kiti uyuyor bize.gt lerde yol bilgisayarının tr olmaması ilginç servise gittiğinizde bir ara yükletin tr menüyü.
benimde olabilirmi accaba :D bukadar yıldır ingilizce kullanıyorum ama türkçe şaşırırım ben şimdi
bikaç RC servisde yükletti TR yazılımı
benim de yolbilgisayarımda türkçe dil seçeneği yok servise gittiğimde bana 2008lere yüklenilmiyor dediler
2009larda zaten türkçe mevcut
mcs r53 veya r56 nın supersprint headers'ı bize uyarmı?
teşekkürler sitede birisi satıyorda merak ettim
5600km ortalama 42 km/h 9.4litre normal mi tüketüm son 1000 km dir downpipe+bow+komple 70 lik krom egzozda var.
R56 nın headers ı yok ki s.s.
komple eksozu var.
artı headerslarımız twin scroll turboya göre dökülmüş.
1-4 ve 2-3 ayrı altlı üstlü üflüyor. buna göre bişey yapılması lazım.
http://img140.imageshack.us/img140/6...nements302.jpg
kimmiş satan merak ettim
Bugun 120 km yol yaptim.. 80 kusuru otobanda sabit hizda, geri kalani full dur kalk diyebilirim.. 9.4 ortalama.. en cok gordugum 10.5 oldu bir ara.. ilk basta 6 ortalamaya kadar dusurmustum..
ayrica;
34 UK plaka siyah GT/RC var mi bize uye?
Filtre şöyle birşey olabilir.Tam kafamdakini yapmışlar 40 .sn den sonra dikkat..Surge de var..
http://www.youtube.com/watch?v=2CV_MqS51fI
Peugeot Tr'den GT-RC arasi motor farkina dair sordugum soruya cevap geldi;
Alıntı:
207 RC ile 207 GT nin motor iç yapısında herhangi bir farlılık
bulunmamaktadır. Ancak enjeksiyon sistemleri ve turboları birbirinden
ayrılır. Turbo hava giriş ağzı 207 RC de daha büyüktür.
Bunun yanında, motor beyinleri aynı gözükse de, yazılımları birbirinden
farklıdır. Ayrıca debreyajları da farklılık gösterir.