Hayırlı olsun kazasız belasız, fotoğraf bekleriz :)
Yağ yetkili serviste değiştirdiyse gerek yok bence
Printable View
hayırlı olsun
kitapçıkta 0w30 yada 5w30'dan kesinlikle başka yağ koyulmamalı diye yazıyor
Naman zamanında 10w40 gibi yarı sentetik yağlar yüzünden motor kıran bile var demişti
0w30 yahutta 5w30 koyun benim tavsiyem motul olur
+ olarak yağ kapasitesi 4.25 litre civarı
R56 DP bizim araçlara uyuyor mu ?
Arkadaşlar selamlar.Bu cumartesi yani yarın Antalya ekibi olarak buluşmayı düşündük.Kesin bir saat yok ama büyük ihtimalle öğleden sonra 16:00-17:00 gibi olacak.Gelmek isteyen herkesi bekleriz yer henüz belli değil fikriniz farsa paylaşın lütfen.Maksat toplanmak oturup bir şeyler içer muhabbet ederiz denemek isteyen olursa deneme yapılır.Kesin olmamakla beraber liste sanırım şöyle:)
*Ben
*Yalın
*Ds3 Onur
*Göktan(Bro ayarla kendini:))
*Rc Özgür(Adaş sensiz olmaz)
*Agungoren
*Utku(Kardeşim geliyosun dimi.)
Siteye üye olan olmayan 207' leri ve Ds3 'leri bekleriz:)
Biz istanbulda Low-Rider (Özgür) ve Ogedov (Okhan gelcekmisin?) ile fotolarımızı yollarız İstanbul Parktan :D
Kemal bana video çeken bir cihaz lazım pazara :D Benim makina hatunda tatile gidiyor
galaxy s4 yok mu kapı gibi :)
Bend ankaraya gidicem tam o saatlerde ama ayarlayabilirsem gelmek çok isterim.
Birde bişey farkettim thp grubu olarak yardımlaşma çok samimi bu grupta.2003ten beri aktif olarak forumlardayım böyle bir konu görmedim ben.en çok atar giderde ***** japon markasında :)) herkesin ağzına emeğine sağlık bu gruptaki.herkes o beni geçer,bende güçlü olurda değil
bu parça ile r56'da hindi sesini yakalayabilirmiyiz acaba ?
Forge Motorsport BMW Mini R56/57 Cooper S Blow Off Dump Valve Adaptor Plate FMDV | eBay
bildigim kadarı ile r56 için 2 tip forge kit var. biri silent biri hindi :D
forumda hangisinin hindi sesi verdiği kodu ile yazılmıştı önceki sayfalarımızda. bi bak istersen :)
düzeltme:
bu ara aparat.. bununla anca otobüs havalı süspansiyon sesi alırsın :D :D fossssss fossssssssss diye sesi var bunun. benim bahsettiklerim komple kit şeklinde dv sökülüp yerine o kit takılıyor. 500-600TL gibi bir fiyatı var
Beyler cumartesi günü malesef gelemiyorum hafta sonu mesaiye kalıcam.
sa. arkadaşlar merabalar yeni uye oldum daha tanısmaya fırsatımız olmadı ama sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var.. 207 rc bakmaktadayım. bi tane araç buldum arkadaş bazı ekstralarda bulunmuş. bunlar şöyle:
s3 dump valve eibach 5cm yay down pipe ecu f stage II yazılım CUStom egzoz cut-out bmc filtre kiti
araç 30binde. günlük enaz 100km yol yapıcam yakıt ne olur. aracın arıza durumu nedir.
haftada 350 tl den soz ediyorshn burda ..
207ciler kaçırmasın focal i
http://s1308.hizliresim.com/1d/z/s3q4r.jpg
simdilik sadece bu fotograf var. bankacimin sapsalligi yuzunden carsamba gunu aracin satis vs tum islemi bitti ama alip getiremedim. plaka ve ruhsatla beraber Denizli'ye donup yeni plakasini cikarttim arac orada kaldi garajda hayirlisi ile abbas yolcu bu aksam yarin sabah teslim alip kayseri den denizliye gelecegiz kazasiz belasiz insALLAH
Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun :)
serdar pc kitlendi foto boyutunu düzelt :(
hayırlı olsun kardeşim :D:D
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız kullan.
merhaba 0952 c6 bu parçayı bana temın edebilecek var mı salıya kadar.........
cok sagolun Allah size daha iyilerini nasib etsin. cumlemiz kazasiz belasiz insAllah
ufuk ilgilendigin icin cok teşekkur ederim reis saollasın. yakıt tüketimi cok gozumu korkutmuyor.aracın arızasından cekiniyorum.cok agresif kullanırım bu 207 olsun 320d olsun fark etmez şürüş tarzım agresiftir pasoo tapa gaz.başka turlu ne araçtan nede trafikten keyif alabiliyorum.araç sahibi arkadaş yazılımın soft olmasına ragmen 215 ile 220 arası bi güç aldıgını söylüyor.aracı kırmadan ne kadar daha güc alabilirim.(günlük ve agresif kullanım yapıcam)
araç upgrade listesi:
s3 dump valve eibach 5cm yay down pipe ecu f stage II yazılım CUStom egzoz cut-out bmc filtre kiti
biraz daha güç almam icin neler yapabilirim. methanol kitini merak ediyorum hiç
kullanmadım ama çok övüyolar.