Olsun ceylan parcalnma yinede. Bnm en son servis bkım 26 bn
Printable View
bu buji bize olurmu ki acep........
CDI Spark 1000 - 10000rpm w/ denso iridium spark plug - YouTube
makyajlı kasa jantları baya hoşuma gitmeye başladı
Connecting site...
yok be ozgur hic hos durmuyo tabi zevk meselesi , ben islerden firsat bulursam tukanda arabayi takoza alip jantlari fumeye boyamayi dusunuyorum.
bu arada o arac 41.500 yaziyodu indirmis fiyati elemana do yi satarmisin demistim ' yok gardas kapi gibi 255 hp var ' dedi eleman :)
Trabzon'un adami arabayi ederinden fazla fiyata alir satarkende dunyalari ister ;)
Bizim jant çok daha güzel tabide yandan baya dolu dolu durmuş makyajının jantları
buji kırma olayı RCZ200 bujilerinde oluyordu stok bujilerde sorun yok. gaplerini 0,65e ayarlatıp yola devam 5-10k arasında buji degişimi kafi bence.. yagda 5binde bir uygundur bizim araçlara.. filtrelerde yag degisiminde degişmeli tabiki. gerisi fasa fiso ;) baska bujiye hiç gerenk yok..
atii daha alalı 2 gün oldu okadar soru sordun yardım aldın hayırdır niye satmaya kalktın aracı, 3 kişi olduk diye seviniyodun? :D :D ilanı gördüm ***** sitede :)
Yılbaşına doğru almayı düşündüğümüz - Kırmızı Cam tavanlı RC arıyoruz , aracı alacağımız zamanı yazdım şimdiden aramaya başladık ***** pek fazla mevcut olmayınca..
Dediğim gibi acil olmayan bi kaç ay içinde satabilecek yazdığım özelliklerde RC sahibi olan yada tanıdığı olanlar pmden ulaşabilirlerse sevinirim..
bu lemanslara buyuk turbo olarak tdo05 mı uygulanabılıyor sıkıntısız olarak varmı bılgısı olan
Td05 oluyormus guzel sekilde aldigim bilgilere gore
sanırım bizim ibonun aracından bahsediyorsun cda plakalı siyah gt. bi türlü deneyemedik onunlada :D, apo daha iyi anlatır size :D
hybridli baska arac bilmiyorum, bi tek kemalin ds3'ü var bildiğim. istanbuldaki araç yn plaka ise ondada td05 var ismailin aracı :)
td05li burdan özgürün, istanbuldan ismailin araçları var. benimkide evde yatıyo bakalım :D 3. olarak katılıcam furyaya :D
şu hybrit turbo işini açalımmı biraz.artıları eksileri nedir?kullanıcı yorumları nedir?
O değilde Göktancim Gecen bankanin ordan gectim ne öyle yol kenarina park etmişin yakisiyomu sana :)
merhaba rc lerin motorları ısındıktan sonra rolantı kac ta duruyor yani çalışıyor genelde.......???
benımkıde aynı bugun bırı senın rolantı cok dusuk dedı bende bılıyom normal olduğunu ama işgillendim ............