fıyat abartı olmus e-bayda 5-10 $ almısdım gecen sene
Printable View
arkadaslar bizim oem teyplerde aux 2 girişinden bağlantı yapan varmı aramızda ,nasıl kullanılır bılgıye ıhtıyacım var telefon kıtı bağlamayı planlıyorum ordan
aracınızdaki aux girişleri sadece harici ses cihazlarını (mp3 player,ipod v.s) aracın sistemi üzerinden dinlemenize olanak verir.bir ara kablo yardımıyla cihazı bağlayıp,aracın cd çaları üzerindeki source tuşuna yada direksiyon altındaki kumandanın uç tarafına bastığınızda ekranda giriş 1 yazısı belirir.bağlamış olduğunuz ses cihazındaki şarkıları bu şekilde dinleyebiliirsiniz.telefon kitini o girişlerden bağlayamazsınız bildiğim kadarıyla.
saygılar..
dostum ılgıne tesekkur ederım bızım tayplerde 2 aux var aux 1 acık dedıgın gıbı kullanılıyor aux 2 dıye ayrı bır aux daha var oda servisde acılıyor ve mute kablosundan tetık alıyor dıye ogrendın arastırmalarımda ayrıca servis bılgısayarında mute baglantısı ıcın 3 farklı konumdan bahsedılıyor bunlardan biride parrot tel kıtı baglantısı yapılırsa bunu secın falan gıbı bısey sanırım oem tel kıtı oldugu zaman buradan gırılıyor sısteme o konuda bılgıye ıhtıyacım var
valla bidiğim kadarıyla dostum serviste satılan parrot kitlerle beraber araca uyygun bir ara kablo geliyo.teybi dışarı alıp bu kablo ile teybe bağlıyolar kitin beynini.( kesme biçme olmadan.) çağrı geldiğinde otomatik olarak sistem mute konumuna geçiyo.
standart uygulama oyle zaten ama bende jbl donanım var sııntı yaratıyor su anda sorunumuz asırı motor sesı alma ve dıp ses buda hem parot da hem aracda anfi olmasından kaynaklanıyor ayrıca ana unıteden parrot a baglı ıpod a ses ayarı yapamıyoruz sadece kıt uzerınden ayarlanabılıyor aux dan gırersek ses ayarıda yapabılırız parrot uzerınde aux dan gırmek ıcı 2ayrı lıne var onları kullanmayı dusunuyoruz kafamda kurulumu tam oturtamıyorum sıkıntı o bu tel işleriyle ugrasmıs servis bılgısayarınada hakım bırınden bılgı almam lazım kı oda cok zor herhalde :(
zor gibi görünüyo:(
1 haftadır raporluyum şirkette olsaydım bizim elektronik işlerine bakan arkadaştan bilgi alabilirdim.zaten servis bilgisayarınıda baya iyi kullanıyo.
oem tel kiti takmış biri varmı tanıdık o kişi beni daha iyi anlar sanırım :D aux 2 o iş için kullanılıyor aux 2 ye dırek ıpod gırdıgın zaman hem ıpod hem radyo hepsı aynı anda sesi sisteme veriyor 2 ses aynı anda duyuyorsun burdan anlıyorum ki aux a tetik lazım oda mute kablosu oluyor mute kablosuda telefon kıtlerınde oluyor genelde
oem kit takan arkadaşım var ama siteye üye değil.
Ya bende bişey sorayım orjinal ana üniteye usb bağlama imkanımız varmı
malesef usb farklı bı olay auxdan gıremezsın sanırım cevırıcıler var yutrdısında onlardan alarak olabılır
şimdi servisten bir arkadaşımla konuştum.bana söylediği teybin arkasındaki soketi çıkarttıkları,bunun yerine tel kitinden çıkan kabloyu taktıkları.ve bu kabloyada teypten sökülen kabloyu taktıkları.her hangi bişekilde peugeot planetten configürasyon yapmadıklarınıda söylüyo.sistem otomatik olarak tanıyomuşyaptıkları işlem bundan ibaretmiş..siz takmaya çalıştığınız kiti servisten mi satın aldınız acaba?bizim serviste sürekli 207,3008,5008 model araçlara montaj yapılıyo.herhhangi bir sıkıntı yaşanmadı şimdiye kadar.
ayrııca araçta jbl sistem olup olmamasıda bişeyi değiştirmez diyolar.aynı şekilde bağlantı yapılabilir diyorlar...
bende oem kıt yok parrot mki 9100 var normalde sana anlattıkları gıbı oluyor ama bende jbl donanım oldugu ıcın sıkıntı yarattı jbl olmasa hıc sorunsuz calısıyor sana anlatılan yontemde aux kullanılmıyor ıso konektorden araya gırılıyor burda bılgısayardan herhangi bir işleme gerek yok