User Tag List

Sayfa 315/1195 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.967 ile 5.985 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fıyat abartı olmus e-bayda 5-10 $ almısdım gecen sene
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bizim oem teyplerde aux 2 girişinden bağlantı yapan varmı aramızda ,nasıl kullanılır bılgıye ıhtıyacım var telefon kıtı bağlamayı planlıyorum ordan
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bizim oem teyplerde aux 2 girişinden bağlantı yapan varmı aramızda ,nasıl kullanılır bılgıye ıhtıyacım var telefon kıtı bağlamayı planlıyorum ordan
    aracınızdaki aux girişleri sadece harici ses cihazlarını (mp3 player,ipod v.s) aracın sistemi üzerinden dinlemenize olanak verir.bir ara kablo yardımıyla cihazı bağlayıp,aracın cd çaları üzerindeki source tuşuna yada direksiyon altındaki kumandanın uç tarafına bastığınızda ekranda giriş 1 yazısı belirir.bağlamış olduğunuz ses cihazındaki şarkıları bu şekilde dinleyebiliirsiniz.telefon kitini o girişlerden bağlayamazsınız bildiğim kadarıyla.

saygılar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracınızdaki aux girişleri sadece harici ses cihazlarını (mp3 player,ipod v.s) aracın sistemi üzerinden dinlemenize olanak verir.bir ara kablo yardımıyla cihazı bağlayıp,aracın cd çaları üzerindeki source tuşuna yada direksiyon altındaki kumandanın uç tarafına bastığınızda ekranda giriş 1 yazısı belirir.bağlamış olduğunuz ses cihazındaki şarkıları bu şekilde dinleyebiliirsiniz.telefon kitini o girişlerden bağlayamazsınız bildiğim kadarıyla.

saygılar..
    dostum ılgıne tesekkur ederım bızım tayplerde 2 aux var aux 1 acık dedıgın gıbı kullanılıyor aux 2 dıye ayrı bır aux daha var oda servisde acılıyor ve mute kablosundan tetık alıyor dıye ogrendın arastırmalarımda ayrıca servis bılgısayarında mute baglantısı ıcın 3 farklı konumdan bahsedılıyor bunlardan biride parrot tel kıtı baglantısı yapılırsa bunu secın falan gıbı bısey sanırım oem tel kıtı oldugu zaman buradan gırılıyor sısteme o konuda bılgıye ıhtıyacım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bidiğim kadarıyla dostum serviste satılan parrot kitlerle beraber araca uyygun bir ara kablo geliyo.teybi dışarı alıp bu kablo ile teybe bağlıyolar kitin beynini.( kesme biçme olmadan.) çağrı geldiğinde otomatik olarak sistem mute konumuna geçiyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bidiğim kadarıyla dostum serviste satılan parrot kitlerle beraber araca uyygun bir ara kablo geliyo.teybi dışarı alıp bu kablo ile teybe bağlıyolar kitin beynini.( kesme biçme olmadan.) çağrı geldiğinde otomatik olarak sistem mute konumuna geçiyo.
    standart uygulama oyle zaten ama bende jbl donanım var sııntı yaratıyor su anda sorunumuz asırı motor sesı alma ve dıp ses buda hem parot da hem aracda anfi olmasından kaynaklanıyor ayrıca ana unıteden parrot a baglı ıpod a ses ayarı yapamıyoruz sadece kıt uzerınden ayarlanabılıyor aux dan gırersek ses ayarıda yapabılırız parrot uzerınde aux dan gırmek ıcı 2ayrı lıne var onları kullanmayı dusunuyoruz kafamda kurulumu tam oturtamıyorum sıkıntı o bu tel işleriyle ugrasmıs servis bılgısayarınada hakım bırınden bılgı almam lazım kı oda cok zor herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zor gibi görünüyo

1 haftadır raporluyum şirkette olsaydım bizim elektronik işlerine bakan arkadaştan bilgi alabilirdim.zaten servis bilgisayarınıda baya iyi kullanıyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zor gibi görünüyo

1 haftadır raporluyum şirkette olsaydım bizim elektronik işlerine bakan arkadaştan bilgi alabilirdim.zaten servis bilgisayarınıda baya iyi kullanıyo.
    oem tel kiti takmış biri varmı tanıdık o kişi beni daha iyi anlar sanırım aux 2 o iş için kullanılıyor aux 2 ye dırek ıpod gırdıgın zaman hem ıpod hem radyo hepsı aynı anda sesi sisteme veriyor 2 ses aynı anda duyuyorsun burdan anlıyorum ki aux a tetik lazım oda mute kablosu oluyor mute kablosuda telefon kıtlerınde oluyor genelde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oem kit takan arkadaşım var ama siteye üye değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oem kit takan arkadaşım var ama siteye üye değil.
    dostum özelden link atıyorum pdf dosyası var incelermisin

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bende bişey sorayım orjinal ana üniteye usb bağlama imkanımız varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef usb farklı bı olay auxdan gıremezsın sanırım cevırıcıler var yutrdısında onlardan alarak olabılır

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mp3 bağladım, kablo kalitesizdi heralde ses çok zayıf geldi ayrıca direksiyon kumandasıda çalışmıyor.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bende bişey sorayım orjinal ana üniteye usb bağlama imkanımız varmı
    sahibindende vardı, bende bakıyorum. kullanan birisi olsa alacağım ama fiyat yüksek 175tl... güzel bir usb li pioneer parası
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum özelden link atıyorum pdf dosyası var incelermisin
    bakıyorum şimdii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben mp3 bağladım, kablo kalitesizdi heralde ses çok zayıf geldi ayrıca direksiyon kumandasıda çalışmıyor.
    aux da ses az gelır dıreksıyon kumandası calısmaz senın kullandıgın aux 1 arac teypden load tusunu aktif edersen ses artar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi servisten bir arkadaşımla konuştum.bana söylediği teybin arkasındaki soketi çıkarttıkları,bunun yerine tel kitinden çıkan kabloyu taktıkları.ve bu kabloyada teypten sökülen kabloyu taktıkları.her hangi bişekilde peugeot planetten configürasyon yapmadıklarınıda söylüyo.sistem otomatik olarak tanıyomuşyaptıkları işlem bundan ibaretmiş..siz takmaya çalıştığınız kiti servisten mi satın aldınız acaba?bizim serviste sürekli 207,3008,5008 model araçlara montaj yapılıyo.herhhangi bir sıkıntı yaşanmadı şimdiye kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrııca araçta jbl sistem olup olmamasıda bişeyi değiştirmez diyolar.aynı şekilde bağlantı yapılabilir diyorlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende oem kıt yok parrot mki 9100 var normalde sana anlattıkları gıbı oluyor ama bende jbl donanım oldugu ıcın sıkıntı yarattı jbl olmasa hıc sorunsuz calısıyor sana anlatılan yontemde aux kullanılmıyor ıso konektorden araya gırılıyor burda bılgısayardan herhangi bir işleme gerek yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)