tam ben yazıcaktım senin yazını gördüm aynı şekilde bende bilgilendirme bekliyorum
:D
Printable View
Apo Seninkinin basıklıgı güzel kardeşim benimkini bassakya yere :)) Hani begenmiyorsan ver ben takayım takozdaymış bizim araç ya
Yalın kolay gelsin yardım edebilecegim bişey olursa ara kardeşim muane işi dedigim gibi geçer sıkıntı yok düz boru olsn yeterki cut out olmasın :)
Antalya bi ara buluşma yapalım kaynaşalım görüşleim sıcaklar başladı günlük güneşli cıvıl cıvıl bi hafta sonu yapalım nargile filan keyfi ....
Cümleten hayırlı cumalar...
kardesim, tufan arkadasımızın sattığı ap marka coilover setini aldım ondan, daha taktırmak nasip olmadı, yarın sabahtan göktanla beraber gidicez satış koymazsa yine :P :D netten cok arastırdım iyi marka alman bildigim kadarı ile, tufan arkadasımızda almanyadan getirtmişti diye biliyorum. sadece yükseklik ayarlı sabit sertlikte olan bir coil.. tufan'ın yazdığı yorumlara dayanarak yazıyorum, coil dünyası çok farklı :D standarttan daha sert bi sertlikteymiş ama lap lup zıplamalı dünyaya son :D
ibo, yarın yanına ugramaya calısırım dostum.....
208 GTi'ın specleri onaylanmış:
6-ileri manuel
200bg@5800, 275Nm@1700 max
Son hız: 230 km/s
0-100: 6,8 sn
0-1000: 26,9 sn
80-120@5: 8,4 sn
80-120@6: 6,8 sn
Ş.dışı: 4,7 (207RC: 5,4 idi galiba, net hatırlayamadım)
Ş.içi: 8,2 (207RC: 9,9)
1160kg
205/45 17 88V (marka model bilgisi yok)
Frenler:
ön: 302mm
arka: 249mm
Fiyat bilgisi yok. Donanım bilgisi de yok. Belki vardır ama bende yok.
Doğru bir kıyaslama olmaz ama 50 tane üretilecek limited edition Fransa bayraklı versiyonun 27bin €. Abuk subuk kaplamalar filan var ama bu arabada.
Teknik detayları Servicebox'a düşmüş.
Edit: 6 renk seçeneği olcakmış. Türkiye'ye hepsi gelir mi bilemem. RCZ teki gibi olursa(sadece siyah) komik olur. Bir de jantlar karbonmuş. Ön farların da aydınlatma tasarımı konseptindeki gibiymiş, sinyaller gündüz farları vb. bilinen 208'lerden farklı.
Lastik iz aralıkları da farklıymış. Normal 208'den 2 cm daha genişmiş. Bir de yanlış anlamadıysam ön ve arka lastik açıklıkları farklıymış.
27bin € 'nun Türkiye'ye geliş ve satışı ne kadar olucak cok merak ediyorum
27bin € Fransa'nın özel seri fiyatı. Türkiye'de satmazlar. Arabanın önünde bildiğin Fransa bayrağı motifi var.
Bu o arabayı alıp kullananı keserler :)
[QUOTE=gokayy;6684758]27bin € 'nun Türkiye'ye geliş ve satışı ne kadar olucak cok merak ediyorum[/QUOE]
o civarlara gelır bence max 65-68 aralıgı gıbı yakıt tuketımı dusmus gorunuyor 6 ılerı avantajı olabılır agırlık azalmıs gıbı ama son suratde fazla ıyılesme yok sankı
antalyalı abiler 07 akm 01 plakalı siyah bi gt var port bagajlı bir bayan kullanıyor komple stock görünümde.kampüste görüyorum sürekli bi bilginiz var mı ablayı yoklayan oldu mu satış konusunda
teknik özellikleri cok iyi fiyatta uygun olsa alınır
Araci biliyorum lara tarafinda cok goruyorum...hatta onur resminide gondermisti bana ilk gordugunde.zir stock ve surekli port bagajli :)
arkadaslar merhaba.. uzun zamandır yazamıyodum.. ben pcv iptalini yaptım ve hiç bi sıkıntı yok.turboyuda r56 turbosuyla değiştirdim.intake kit olarakta aem in yeni ürettiği r56 için olan kitini adapte etmeyi düşünüyorum.önümüzdeki günlerde istanbul agidip bakıcam.yıllardır bu konu üstündeyiz,gönül ve mesai verdik.özellikle ilk basladığımızda özgür ve bi kaç arkadasımız cok ugrastık.ilk sarı koniyi takıp bronz balata deneyimlerimizi yazmıstık.. ben yakın tarihte aracımı tam bi kit car yapma kararı aldım bunun içinde istanbul peak garage serdar ustayla görüştüm ve ona bırakıcam. tüm deney ve tecrübelerimizi birleştirip uygulamaya gecicem insallah.stelios u da sıkı takip ettim ve söylediği herseyin dogruluğuna eminim. pcv yeni thp 200 lerde iptal.bende ettim hiç bi sıkıntı duman atma yapmadı.motoru acıp subaplarıda temizledikten sonra yepyeni bi baslangıç :) hepinize saygılar ve sevgiler.yıllardır burda olan tüm arkadaslarada tekrar tesekkürler.. allah a emanet..
Standart ve yazılımlı rc yakıt tüketimi ne değerlerde ?
Baska bi islem yapmadim abi.dumanda yok bende ama.yag c ubugunuda ustana biraz sikilattir ben ilk aldigim yil yapmisti onu..
Aynen ozgur kardesim piste donusturuyorum ;) allah ne verdiyse artik :) sen ne alemdesin ?
Selam,
THP sente problemini İzmir içinde yaptıran arkadaş varmı?.
Bu konuda hangi yetkili servisin işçilik tecrübesi mevcut? Sente ayarı dahil olmak üzere (özel alet gerektiriyor) tüm değişim ve kontrollerden emin olmak istiyorum.
Tesekkurler
dostum sakin kullanım stage 3 yazılımla benim GT 9.0-9.4 gibi bir rakam yakıyor şehir içi, standart GT 8.0-8.5 gibi bir rakamdı sanırım yol bilgisayarındaki..
ya ama söyle bisey var sanki, yol bilgisayarında 9.0-9.50 gösteriyo ama daha çok yakıyo gibi :D benzin yetmiyo :D
238 hp rc le mans bilen tanıyan varmı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17908430/detay
Şu anda ilanlarda olan ya da olmayan tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı?
Naman'ın cep telefonunu bilen var mı?
adanada stage 2 220 hp diye satılık olan araç ile ilgili bilgisi olan varmıdır?
Merhaba arkadaslar ben ozgur antalyadan 2007 siyah gt kullaniyorum.Araba onur soytamin eski arabasi.Bastan sona butun konuyu okudum gercekten essiz bir paylasim ve dostluk var.Ozellikle ozgurun yaptiklari ve paylasimlari mukemmel.Bugun yalin ve goktanla tanistim ikiside dost canlisi.Yalininda arabayi almamda buyuk katkisi vardir.Ortak bi arkadasa sahibiz ds3 sahibi pilot arkadasimiz onur.Almadan yalini arayip araci sorduk sagolsun cok ilgilendi hatta soytamla konusarak fiyat konusunda anlasmamizi sagladi kendisine tekrar tesekkur ederim onur soytamada tesekkurler arabaya cok iyi ve temiz bakmis. Bugun ben yalin ve ds3 onur bulustuk yalin arabasini kullanmami teklif etti :) sagolsun arac fisek gibi ayrica coillerde cok konforlu bende tamamen stock olan arabami yalinin kullanmasini istedim ilk gazlamadan sonra yalinin soyledigi sana yazilim yaptiralim oldu:)) yorgolarla irtibaya gecicez bakalim yalin yazilimindan cok memnun gercektende arac cok guzel gidiyo.Bundan sonra bende aranizdayim herkese iyi forumlar.
Yalın selam coiloverdan memnun kaldın mı ? araba nasıl oldu bir yorumunu alalım
Bro yazilim isi sende onurda bende haberlerini bekliyoruz:)) Goktan kardesim hosbulduk insallah.