kıvanç nerelerde ya memnunmu acep jcw den
hayırlı olsnBu da videon
![]()
YouTube - 207 RC vs Polo GTI 1.4 TSI
RC ye maşAllah.. Yani kaç boy hızlanmış oldu şimdi ? Bir de tork ne çıktı, dyno sheet var mı kanka..?
Bitik debriyajla anca bu kadar oldu kankaSuan serviste aslan baskı balata değişiyor. Dynoya sıcak bakmıyorum ben, en iyisi yol dynosu
videodan da görüldügü üzere 9-10boy kadar hızlandı şuan..Ama güzel olan tarafı çok homojen oldu yazılım, alt - üst dolu dolu çeviriyor kesintisiz.. özellikle 3-4-5 inanılmaz oldu
Naman Deniz test etti, yazar izlenimlerini birazdan..
Yok mu stock RConlarla deneyin de ona göre bakalım sonuca..
60-200 9-10 boy oynaması lazım.Bir de anladağım kadarı ile Fmic uptade yapmadan yazılım yapmışsınız yada s3 DV ???Öyle ise gayet başarılı..
boosterperformance.com'da örnek dyno var sanırım.
Araba bence gayet iyi gidiyor. Her devri güzel çeviriyor ben kullandığım süre boyunca en ufak bir sıkıntıya rastlamadım. Agresif bir map değil ancak oldukça iddialı bir performans artışı sağlıyor.
Bendeki sorunlu map e kıyasla altdevirleri benden daha iyi, dip gazda 2500 gibi turboya peak attırıyor gibi geldi. Üst devirlerde de herhangi bir kasılma çevirememe durumu yok, gerçi 5'i deneyecek boş trafik yakalayamadım ama 4 bile oldukça iyiydi. Gaz tepkileri çok çok kısalmış, mekanik kelebekli atmosferik gibi alıyor gazı. Ama tabi bendeki yazılım gibi 4bin de kudurma gibi bir hareketi de yok. Sanki bir gıdım daha da performans alınabilir hissi uyandırdı ama o zaman da stabilite dağılır muhtemelen.
Kullandığım rc ler arasında ve denediğim map'ler arasında ki 30'u bulmuştur bence stabil olup ta en yüksek performansı veren bu. Belki bakır veya gümüş bujiyle üst devirler daha da desteklenebilir. Bu Platinum/Iridium bujilşer bence limitte.
İşte o nasıl olucak bilemiyorum.Şu aralar nefes alamaz vaziyetteyim. Lastik inik şişiriverin diyecek kafa dahi kalmadı.
Bu arada bugün lamba yaktı yakıt bitti diye yakar yakmaz 25TL'lik yakıt aldım tam çeyreğe gelsin diye.. Yol bilgisayarı 180 km gidersin bunla dediStock map in ekonomikliği inanılmaz
200'lük bundan da az yakıyor diyor Psa..
arkadaşlar merhaba bu sabah garip bişey geldi başıma,sabah aracımı calıstırdım (aracım 2007 207 gt ve alalı daha 1 ay oldu) sıkıntı yok biraz calıstı yola cıktım araba ısındı sogukken asla basmam cünkü,kırmızı ısıkta durdum birinci vites basiyim dedim ama turbo yoktu yani basmadı sanki 50 hp gibiydi araba birinci vites bitmedi yani öyle diyebilirim...sonra eve dönene kadar bir kaç kere daha yokladım evde kimse yok canım sıkıldı çok,işe geldim biraz önce ama aklım arabada kaldı...sizce ne olmus olabilir basına böyle bişey gelen varmı yardımlarınızı bekliyorum (abu arada arıza ışığı hiç yakmadı)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)