User Tag List

Sayfa 326/1195 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
22691 sonuçtan 6.176 ile 6.194 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıvanç nerelerde ya memnunmu acep jcw den
    Team PAŞAOĞLU

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne güzel bir 2'liymiş DP & REMAPPED ECU
    hayırlı olsn Bu da videon
    YouTube - 207 RC vs Polo GTI 1.4 TSI

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsn Bu da videon
    YouTube - 207 RC vs Polo GTI 1.4 TSI
    Eline saglik Erhan

Yazilim oncesinde DSG'nin farki bariz belli olmus vites degisim zamanlarinda ufak ufak atlamis, o dikkat cekici

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC ye maşAllah.. Yani kaç boy hızlanmış oldu şimdi ? Bir de tork ne çıktı, dyno sheet var mı kanka..?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RC ye maşAllah.. Yani kaç boy hızlanmış oldu şimdi ? Bir de tork ne çıktı, dyno sheet var mı kanka..?
    Bitik debriyajla anca bu kadar oldu kanka Suan serviste aslan baskı balata değişiyor. Dynoya sıcak bakmıyorum ben, en iyisi yol dynosu videodan da görüldügü üzere 9-10boy kadar hızlandı şuan..Ama güzel olan tarafı çok homojen oldu yazılım, alt - üst dolu dolu çeviriyor kesintisiz.. özellikle 3-4-5 inanılmaz oldu Naman Deniz test etti, yazar izlenimlerini birazdan..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bitik debriyajla anca bu kadar oldu kanka Suan serviste aslan baskı balata değişiyor. Dynoya sıcak bakmıyorum ben, en iyisi yol dynosu videodan da görüldügü üzere 9-10boy kadar hızlandı şuan..Ama güzel olan tarafı çok homojen oldu yazılım, alt - üst dolu dolu çeviriyor kesintisiz.. özellikle 3-4-5 inanılmaz oldu Naman Deniz test etti, yazar izlenimlerini birazdan..
    gule gule kullan bro
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu stock RC onlarla deneyin de ona göre bakalım sonuca..

60-200 9-10 boy oynaması lazım.Bir de anladağım kadarı ile Fmic uptade yapmadan yazılım yapmışsınız yada s3 DV ???Öyle ise gayet başarılı..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

60-200 9-10 boy oynaması lazım.Bir de anladağım kadarı ile Fmic uptade yapmadan yazılım yapmışsınız yada s3 DV ???Öyle ise gayet başarılı..
    izmirde yazılımsız kalmadı varsa da bız sahıbını tanımıyoruz
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fmic update yok s3dv var bro.. sadece dp+remap var aracta.. cai yok.. egsoz orjinal

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boosterperformance.com'da örnek dyno var sanırım.

Araba bence gayet iyi gidiyor. Her devri güzel çeviriyor ben kullandığım süre boyunca en ufak bir sıkıntıya rastlamadım. Agresif bir map değil ancak oldukça iddialı bir performans artışı sağlıyor.

Bendeki sorunlu map e kıyasla altdevirleri benden daha iyi, dip gazda 2500 gibi turboya peak attırıyor gibi geldi. Üst devirlerde de herhangi bir kasılma çevirememe durumu yok, gerçi 5'i deneyecek boş trafik yakalayamadım ama 4 bile oldukça iyiydi. Gaz tepkileri çok çok kısalmış, mekanik kelebekli atmosferik gibi alıyor gazı. Ama tabi bendeki yazılım gibi 4bin de kudurma gibi bir hareketi de yok. Sanki bir gıdım daha da performans alınabilir hissi uyandırdı ama o zaman da stabilite dağılır muhtemelen.

Kullandığım rc ler arasında ve denediğim map'ler arasında ki 30'u bulmuştur bence stabil olup ta en yüksek performansı veren bu. Belki bakır veya gümüş bujiyle üst devirler daha da desteklenebilir. Bu Platinum/Iridium bujilşer bence limitte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde yazılımsız kalmadı varsa da bız sahıbını tanımıyoruz
    Ben yazılımsızım şu an stock a döndüm
    Bir süre böyle devam edicem.
    Enteresandır Decat lambam hiç yanmadı ki Ankara gittim geldim. Cihaza bağlayıp çıkmam lazım ama şu aralar vakit ayıramıyorum arabanın üstünde hala ankaranın çamuru duruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enteresandır Decat lambam hiç yanmadı ki Ankara gittim geldim. Cihaza bağlayıp çıkmam lazım ama şu aralar vakit ayıramıyorum arabanın üstünde hala ankaranın çamuru duruyor.
    alısdı senın araba cat sızda gıdıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deniz ayarla bi h.içi aksam deneyelim hazır stock senin rc. Bi farkı görmüş oluruz

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar 207 için 60 lık iskender düz boru sizce ikinci elde ne eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte o nasıl olucak bilemiyorum. Şu aralar nefes alamaz vaziyetteyim. Lastik inik şişiriverin diyecek kafa dahi kalmadı.
    Bu arada bugün lamba yaktı yakıt bitti diye yakar yakmaz 25TL'lik yakıt aldım tam çeyreğe gelsin diye.. Yol bilgisayarı 180 km gidersin bunla dedi Stock map in ekonomikliği inanılmaz 200'lük bundan da az yakıyor diyor Psa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur_26, P0299 almışsın. Turbo mapteki basıncı basamıyor anlamına geliyor. DV kaçırıyor olabilir, bunu yapar evet. Ama sürekli olarak yapıyorsa önce yazılıma müdahele ettir derim. P0299 un sürekli oluşması turbonun zarar gördüğüne işaret olabilir.

Vag-Com'dan DV'e ulaşıp ordan Part Number'ı okursan iyi olur belki sende zaten S3 DV vardır. Tabi Rosstech'in ekipmanını kullandığını varsayıyorum.

Bu arada Absolute Pressure' da düşük okumuş oldukça.. Ayağın gazdayken mi yoksa motor kompresördeyken mi yaktı bu önemli. Eğer ayağın gazdayken yaktıysa ki Load'a göre öyle duruyor, çok düşük çıkmış. Turbo etrafındaki boru tesisatını ve waste-gate i de kontrol etmen gerekir. Belki borularda kaçak, yerinden çıkma gibi birşeyler olmuştur. MAP sensörün de yanlış okuyor/arızalı olabilir.
    Herşeye baktın ve turbonun sağlam olduğundan %100 eminsen yazılımın bastığı basınç fazla geliyordur diyecem ama ayak gazdayken Abs. Pres. yine bu kadar düşmemesi lazım.
    dip gaz yaparken yakıyor.yük yokken birşey yok yük varken direk yakıyor.downpipe da kaçak vardı,contaları filan değişti,kaçak varmış.yapıldı tekrar yaktı yüklendiğimde.nereden bakarım koduna?

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar merhaba bu sabah garip bişey geldi başıma,sabah aracımı calıstırdım (aracım 2007 207 gt ve alalı daha 1 ay oldu) sıkıntı yok biraz calıstı yola cıktım araba ısındı sogukken asla basmam cünkü,kırmızı ısıkta durdum birinci vites basiyim dedim ama turbo yoktu yani basmadı sanki 50 hp gibiydi araba birinci vites bitmedi yani öyle diyebilirim...sonra eve dönene kadar bir kaç kere daha yokladım evde kimse yok canım sıkıldı çok,işe geldim biraz önce ama aklım arabada kaldı...sizce ne olmus olabilir basına böyle bişey gelen varmı yardımlarınızı bekliyorum (abu arada arıza ışığı hiç yakmadı)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bu sabah garip bişey geldi başıma,sabah aracımı calıstırdım (aracım 2007 207 gt ve alalı daha 1 ay oldu) sıkıntı yok biraz calıstı yola cıktım araba ısındı sogukken asla basmam cünkü,kırmızı ısıkta durdum birinci vites basiyim dedim ama turbo yoktu yani basmadı sanki 50 hp gibiydi araba birinci vites bitmedi yani öyle diyebilirim...sonra eve dönene kadar bir kaç kere daha yokladım evde kimse yok canım sıkıldı çok,işe geldim biraz önce ama aklım arabada kaldı...sizce ne olmus olabilir basına böyle bişey gelen varmı yardımlarınızı bekliyorum (abu arada arıza ışığı hiç yakmadı)
    benzin durum nasıl depo bos olunca kırlı benzın bu tur seyler yapabiliyor yada pislik

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzin durum nasıl depo bos olunca kırlı benzın bu tur seyler yapabiliyor yada pislik
    çeyrekten biraz daha az benzin vardı arabada...dün benzin almıstım ama hep aynı yerden alırım benzinide...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)