yahu bu kadar takıntılı olma Tarık cebinde para kalmaz sen garanti peşinde koşarsan :D
Printable View
bi ton para verdiğim ne anlamadım:)200tl'ye istanbuldan aldım bende eibachten getirtcek halim yoktu:)sıkıntı varsa sökerler orjinali takarlar,kaç tane gt üzerine spacer takan varki kendim uğraştıgım bijonlarına dahi akşama kadar bekledik adam gibi olsun diye buranın imkanlarıyla bu kadar oluyor.
Yazayim faturanin hepsini;
Conta 3.16 TL
Cam suyu katkisi 1.27 TL
Yag filtresi + Yag(Quartz ined ecs 5W30) 134.74 TL
DI$ iscilik 30 TL
balans ayari 25.55 TL
yag farki tutari 30 TL
ediyor 224 TL
+ KDV 40.45
kdv dahil 265 TL odedim..yukaridaki 235'te balans yoktu.. onu da gecirdiler sagolsunlar.. Levent duy bunlari!! :)
ben de anlamadim valla bilmiyorum.. eve gelince baktim fatura detaylarina..
bu arada; powershop Koni'lerde indirim yapmiyor, toplu da alsak normal fiyattan veriyor: 620 euro, nakitte 540 euro..
yil basindaki kampanyada siparislerde hata oldugundan 207 amortisorleri fazla gelmis, elde kalanlari vereyim gitsin mantigiyla 360 eurodan satmis.. tabi kur farki da vardi o fiyattan simdi satmam imkansiz falan filan dedi..
ayrica; standart GT var mi istanbul'da tanidik?
Yok mu kimsede icraat?.Sustunuz yine.:D:D
arkadaşlar ben emrah, burak10 kullanıcı nickiyle giriyordum kuzenimindi. şimdi bu nickle devam edeceğim. iyi forumlar
valla arkadaslar konilerin fiyatları artmış demekki uygun almısım baya :) buarada quaife den kilitli dif.bekliyorum heyecanla ;) debriyaj baskı balatamda değişiyo valla bi denemek lazım hepsi bitince.. bide,lastik basınç sensörü için lastiklerinize nitrojen basın abi 32 basın hemde ben öle yapmıstım 6 ay sıkıntı olmamıstı rahmetli gt mde :( son olarak,artık sağlam bi toplantı yapalım diorum ben ark lar tüm rc ve gt ler enuygun il de.. ank.ist neresi olursa artık ve bu forumun ve camiadaki en sağlam linkin hakkını vermek adına bu sart bence ve süper bi paylasım olur.. bence herkes bu konuda bi yorum yapsın ve düzenliyelim,saygılar..
özgür üm iyi tatillerrr buarada :)
Yakışırmı sizce ?
http://i440.photobucket.com/albums/q...1062009904.jpg
Yesıl koyde bır beyaz rc goruyorum sureklı kımın o ? Uyemı buraya
Selamlar bı konuda yardım ıstıycem blow of taktırıcam ne gıbı zararları var motora veya turboya herhangı bır zararı varmı arkadaslar ?
Biz pert olduk silebilrisiniz bizi :D
Allahtan kimse de bir şey yok...
ne perti ya hayırdır?
Bildiğin pert yahu :D
Geçmiş olsun. Sizlerde bişi olmaması sevindirici. Cana geleceğine mala gelsin
geçmiş olsun kasko vardır nasıl olsa
Çok geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun...
gecmis olsun onuralp...
Çok sağ olun karşı tarafta veya bizim ufaklıklarda bir şey. Yok hafif bir kaç sıyırık, inşallah yarın da sıkıntısız geçerse. Problem yok.
geçmiş olsun dostum :( Allahtan birşey yok, olmamasınada sevindim. kaza nasıl oldu?
207'ler arkayi cok kolay birakiyor cidden.. Levent'in RC'sinde gordum surekli bir kontra verme durumunda kaliyorsun.. Benim arabada yay var biraz dayanip sonra 'direk' birakiyor arkayi.. :)
Onuralp çok geçmiş olsun kardeşim..Acar da var mı birşey?Üzüldüm...Allah korumuş...
anlamadığım siz esp yi kapatıpmı zorluyorsunuz? esp açıkken cidden zorladım atmadı arkası
arkadaş kaza yapmış çok geçmiş olsun allahtan size bişi olmamış ama
işin teknik yönüne gelince bi arabanın arkasını bırakması çok daha iidien azından kafadan kaymasından yada tutup tutp bir anda bırakıp komple kopmasından
en azından arkası atan arabayı direksiyonu ii olanlar rahat toplayabilirler