bende yarın alıcam servisden s3 dv yi...şart oldu :)
Printable View
bende yarın alıcam servisden s3 dv yi...şart oldu :)
RCZ 156 lık la 200lüğün bujileri aynımı? burdaki servis aynı diyor ve tanesi 20tl diyor. doğrumudur?
Hayır aynı değil.. 156'lıklar bizim bujileri kullanır. 200'lük ise Iridium olanları kullanır.
5960.G4 bizimkisi ve 156'lığınki..Platinum..
5960.L5 200'lüğün bujisi..Iridium..
Fiyat normal.
yzılımdan snra s3dv almasak nlur? bu dv nin kodu 06h 145 710 d dogrumudr...hava filtresini acık düşünüorm ne şekilde tavsiye edersiniz uygulamış yada tecrübe edinmiş arkadaşlar yardmcı olursanız sevinirm.
Kod doğrudur.
Yazılımın turboyu kullanış biçimine göre mevcut DV kırılabiliyor ve kırılan parçaların turbonun içine kaçma riski bulunuyor.
Hava filtresi için bence en doğru çözüm Forge un ki
nrden alırz abi peki bu forgenin ürününü ve ne kadardır bilgn varmı birde bu yazılımın turbonun ve motorn ömründn yediği dgrumudr ben yazılımı limitler dahilinde yani yazılımdn snra 1.5 basıyosa ben bunu 1.3 gbi isticm kendi kafama göre korumaya alıcm yani:D
Naman bey fotosu varmı hortumların ?
Geliyorum 1-2 saate. Kendime yine pahalı bir oyuncak aldım. :D
geldm özgür abi:)2adet sorum olcktı
1,filtre olayını nasıl yapalım acık yada kutu içi
2.cut out u dp snra verdik iyimi ettik kamyon gbi ses çıkmasın:D
tskler abi şimdiden
bana sorarsan gayet güzel çıkıyo birebir duyduğum için söylüyorum
Mustafa selamlar ,
1-filtre olayında uğraşmıyayım diyorsan kutu içi filtre al K&N örn,
uğraşacağım diyorsan da AEM dryflow+ forge un borusundan yapıp sol far arkasına koyacaksın..
2-Kamyon gibi ses (kulağı rahatsız eden sadec rölantide ve rolantide ara gaz verirken çıkıyor yola çıktıktan sonra gayet güzel sıkıntı yok..)
[QUOTE=gt-r07;2308964]bana sorarsan gayet güzel çıkıyo birebir duyduğum için söylüyorum/QUOT]
özellikle kesicideki kesi müthiş......