montajı ne kadar sürüyo biliyomsnz
s3 valve de bişey yok sadece iç kısmı değiştirdim ben 5 dk
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
bence yazılım olmadanda değişmesnde fayda var sokersen anlarsın parcanın ıc yapısı cok basıt kalıyor zaten vv grubu o valvı 4-5 kere guncelledı
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
rc için uygun olan s3 dv nin parca kodunu bilen varsa yardmcı olabilirmi yada yazılım yapıck arkadaşlar bilirmi
bu baslıkda vardır aratırsan cıkar servislerde bılır cupra valve desen anlarlar
Abi rica etsem eğer izolasyonluysa fotoğraf alabilirmiyim bu hafta filtre ve yay takıcamda elimde fotoğraf olursa daha iyi olur yanlış birşey yapmamış olurum
Scoop un oraya izolasyonlu bir filtre kiti yaptırcam ben. Aşşağıya sarkıtmak biraz sakat geliyo bana.Çünkü ben birde günlük biniyorum ve çok km yapıyorum.
Elinizde buna örnek olacak bir fotoğraf varmı arkadaşlar?
Silikon boru için bir üretici ile görüştük. Verdiğimiz speclerde ***** yer için(1440.q5) mevcut bir borudan eserek verdi. Orjinal kelepçelerle sabitledik.. 1440.q5 türkiye'de yok zaten.. Bakalım 1-2 hafta test edicem.. Oldukça sıcak ve yağlı bir hava geçiyor içinden. Bugünkü gözlemim oldukça iyi olduğu yönünde.. Sıcağa mukavemeti şahane.. Gevşemiyor. Ayrıca çok çabuk soğuyor.. Bizim testlerden geçerse tam spec verip kalıp olarak çıkarttırıcam. Renk tırt yalnız : Kına rengi
Şu an için maliyeti ultra aşırı düşük duruyor. Eğer başarılı bir malzemeyse diğer motorlar için bile hazırlatıp satmayı düşünüyorum. Bir tek Filtreden turboya buharla birlikte gelen Y boru üzerinde çalışılması gerekiyor.. Bu boru RC'lerde sensörlü..
Yırtılanla yerine taktığımızın görsellerini ayarlicam.
Front Mount Inter Cooler.
Öne takılan intercooler anlamında.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah çok güzel![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)