MK1 leon cupraların part no ; 1 ML 805 903
http://data.motor-talk.de/data/galle.../bild-3110.jpg
Printable View
MK1 leon cupraların part no ; 1 ML 805 903
http://data.motor-talk.de/data/galle.../bild-3110.jpg
2hafta önce mini cooper s aldık r56, 31binde baskı balatası değişmiş şu anda yine değişme istiyor ve araç 80binde. 207 RC ile motorlar aynı olduğundan 2052.P7 nolu parça uyar mı acaba bu motora ? Ayrıca motorlar tamamen aynı mı ? Dikkat etmem hususlar var mı yoksa 442 sayfa okuyayım mı :D
R56 sanzimani gormedim ama duz mantik yaziyorum bence uymaz. R56 da 6 ileri sanziman var.
Ayrica buji torklama konusuna cok dikkat edin. Bende poselen kirdim. Gecmis sayfalarda fotolari olacakti.
Cupra lipi cok yakisiyor :)
Son olarak 95 oktan ve / veya 97 oktan kalitesiz benzin ile yazilim kesin avans vuruyor. Yakitinizi iyi yerden denizinde tavsiye ettigi gibi 97 oktan alin:)
deniz sağolsun benım ruhsat 4 kişilik benzin kesınlıkle 97 olmalı bence zaten oda katkılı 95 sonucda risk almaya değmez
Eskiden shell de 100 oktan vardi,sirf onu alirdim,simdi program olmasada 97 aliyorum hep,buji durumu bu arabada cok sakat,ben bakimi sanayide yaptiricam,bunun sıkma torku nedir acaba ?
Arkadaşlar dün tuvtürk muayenesinde kat iptali, Blow Off ve 5 koltuk muhabbetinden 3 Ağır kusur verdiler.Bugün katı takıp,blow off söktüm ama 5 koltuk olayını değiştiremedim sabah bostancı emniyete gidip derdimi anlattım,bizim yapabiledeğimiz bir durum olmadığını söylediler çünkü bendeki uygunluk belgesinde de 5 koltuk yazdığından elimizden birşey gelmiyeceğini dile getirdiler.
Yarın tekrar tuvtürke randevu aldım inşallah derdimi anlarlar :(
Abi giderken ek-1doldurtup gidiceksin, 4 kemer oldugu icin 4 kisilige donucek ruhsat,ek-1 i muanede verip onlar onayliyo ve emniyete 15 gun icerisinde goturup ruhsati degistirtmen gerekiyo yanliz emniyet e gitmeden internet sitesinden randevu alicaksin o sira sana gerekli evraklari soyluyo,dilekce falan yapicaksin,25 subatta muane yaptirdim ayni islerle ugrastim.
:icon_tup:arkadaşlar şansamı bilmiyorum ama gecen cumartesi aracımı muayneden gecirdim 1 numara lumar cam film forge blowf vardı ruhsatta 5 koltuk yazıyor ama aracım muayneden camlardaki film yüzünden hafif kusurlu olarak gecti:)))tabi o saatten sonra soluğu tuning cide aldım önler 3.5 arkalar 5cm yay işini hallettim ,daha sonra orta iptal 51 lik düz boru sonada otto speak slash kesik uçlu son susturucuyu taktırdım egsoz kıyak oldu.(bu arada önlere 5cm vardı cok bastı aracı kıyamadım öyle kulanmaya cünki ***** ist yolları her yerde iyi değil sonra 3,5 taktırdım ,cok güzel oturdu ama yaydan değilde sanki amortisör takozundan ses geliyor onuda hallettımmı işlem tamam:)bigilerinize:))):heyoo:
Biliyorsunuz bende aracımı yeni aldım ve muayenesi var.Ruhsatım bugün çıkıyor naptıysak 4 kişi yazdıramadık.Umarım muayene istasyonunda bu işlerle ugrasmam.
+ olarak arabanın daha acemisiyim ama genelde debriyajı hızlı bıraktıgımda kat kut dıye tek bir ses geliyor tesisat kablolarıdır dedim onları söktüm ama sorun hala var ve araba hızlandıkca ani gaz bas çeklerinde tıkırtı sesi azalıyor birşey boştaymış gibi hissediyorum ???
merhaba arkadaşlar 207 rc nin update edilmiş en son fabrika yazılımı bayilerin eline bundan 3 ay önce geçen yazılım mı? yoksa daha yenisi çıktı mı?
abi bende 5 kişi yazıyordu,muaneden gecırmedıler,muane tekrarı yapıp,ek-1 formuyla gıdıp tekrar baktılar,o formu onaylayıp,belgelerle emnıyete gıdıp ruhsatını degıstırıyosun,bunun ııcnde yanlıs hatırlamıyosam 58veya68 tl mı oyle bı rakkam alıyolar ruhsat 4 kısılıge donuyo randevu alıp emnıyete gıdıceksın ,randevu formu doldururken gereklı evrakları yazıyo,dılekce doldurup emıneyet yenı ruhsatını verıyo
Seviyorum yorgoları ya..
Abi sıfır kompleks var adamlarda ne sorsan ellerinden geldiğince yardımcı olup bilgi saklamıyorlar.
Seat sport intercoolerın üreticisini öğrendim.Onlar orada % 30 ucuza alıyorlarmış ..
Sordum bakalım Türkiye de satıcınız var mı diye.Belki ucuza alabileceğiz artık :)
Bugünkü maceram saat 12:00de başladı.Bu 5 koltuk meselesi sıkıntı oldu.Uygunluk belgesinin üzerine aracın arka koltuklarını acıp içten-dıştan fotoğraflarını çektiler, koltuğun metre ölçüsünü alıp.Üst yetkililere mail-fax çekildi, gelen cevap; arkada 3 kemer olmalıymış, bunun üzerine Kadosan oto sanayiye gidip 3.kemeri taktırıp tekrar muayene girdim ve 3 günün sonunda muayenimi onayladılar
Bu memlekette spor araca binilmez uğraşılmaz :(
http://e1203.hizliresim.com/v/p/3qvn0.jpg
tigervts paylaşımın için gerçekten çok sağol :) bende muayene arifesindeyken kemer sistemi benimde aklıma geldi genelde VİP araçlar için yapılıp onaylanıyor demekki binek araçtada sıkıntı yok.Muayeneyi atlattığınıza sevindim.