erkan abiyi rahatsız ediyim o zaman tatilde biraz :D:D:D sanayi specc
Printable View
ya normalde orjınal dv ile acık hava filtesinde caf cuf sesi geliyor gazı doldurup bıraktıghında yıne nefes cekıyor gazı doldururken. s3 dv de gazı doldurup bırakınca cafcuf sesı hiç bir sekilde gelmiyor. ama önceden gazı doldururuken nefes alış sesı ne sekıldeydı onu hatırlamıyorum. kacak göçekmi var çözemedim.
senin arabanın yürüdüğünü ne zaman görücez erkay :D :D :D
60bin de başka bir kontrol amacıyla kelebeği sökmüştük. Pırıl pırıldı. İstanbul'un tampn tampona trafiğinden olabilir mi bu kurumlar?
Arkadaşlar önümüzdeki hafta yıllık izinde olacağım internet yok (laptop ı almıyacağım özellikle)
Kendinize iyi bakın..
Arkadaşlar bizim araçların kapılarının kapanırken çıkardığı sese çözüm bulan oldumu özellikle sağ kapıdan binenler kapıyı kapatırken dan dun ses geliyor..
Cantürk'e coilover yaptırdım basabildiğim kadar bastım daha 5 cm payım varda bukadarına izin veriyor lastikler. Konforu orjinalinden daha iyi diyebilirim:)
Günlük kullanımda çok sert gelenler düşünmesin bence.. (Benim ön lastikler 40 yanak 45 yanakta çok çok daha konforlu olur..)
Kw nin coiloverları vardı bir başka 207mizde o bile daha sertti..
Ama yol tutuş anlamında pek anlamam ona birşey diyemem..
Nasi ya bu heves buraya kadarmi:) eray kabus oldun geve gece:) dip basik degil vurma yok bisey yok pamuk gibiyim sert kullanmam cukura girmem yinede o hazin sonu bendemi yasicam:(
ANTALYALOGY Özgürün cep numarası olan varsa bana bir zahmet özel mesaj yoluyla ulaşabilirse sevinirim