Mobil 1 kodu nedir bu yağın, sıkıştırmıyorum zaten ama sinir ediyor cırtlama sesi
Printable View
Mobil 1 kodu nedir bu yağın, sıkıştırmıyorum zaten ama sinir ediyor cırtlama sesi
Bende koni var zaten konisiz yay takmıyorum artık... 106 larımda da vardı bunda da koni ile beraber aldım. Şu anda bir sebepten dolay arkalar orjinal amortısor ve hr 3,5 luk yay var. Facia arkası sekiyor , dengesiz... fakat asıl problemim arkasının hıc dusmemıs olması... 5 lik hr ye mi gecsem?? Ogrenmek ıstedıgım yaylı arabalarınızın resmı ve hangı amortısor yay kombınasyonuna sahıp oldugu...
bir önceki aracım 106 gti 'iydi,5 cm eibach sarı koni amörtisör vardı kule gergisiyle beraber ne sekme ne bi sertlik vardı tam tadındaydı anlıycagın,ama 207 ye 5 cm eibachı bir taktım hem çok düştü hem konfor sıfır sanırım amörtisörler dip basık kaldı o yüzden koni amörtisör arastırıyorum...su an evde değilim yarın bi foto koyiyim 5 cm eibachlı nasıl duruyor görürsün...
evet araç gt,ama gt için 5 cm yay olmadıgını bilmiyordum,biz alırken gt için 5 cm sipariş ettik,geldi taktık geçtik,dediğim gibi çok düştü araç,bi ara lifte falan alırsam aracı yayların üzerindeki numaralardan eibach'ın sitesinden check ediyim bakalım ne çıkacak :)
eibach.de üzerinden kendi aracını seçip neler olduğuna bakabilirsin...
En ideali FK yay 207 RC için tam tadında..
ben sana direk söyleyım c2 yayı cıkacak :D 5cm lik yay ile konfor aramayın. 3.5 ideal bizim araclara. yok olmaz diyorsanız coilover alacaksınız :icon_tup:
ben suan 3.5 woghlant var muayene bunlarla gıdecegım. muayeneden sonra yayı gözden cıkarıp presletecegım hoşuma gıtmez ise yine alırım 3.5 wglnt
Kardeş sorun şu konfor falan aramıyorum da sekmesın, yaylı araba otoban asfaltı veya pistte ıyı ok bozuk zemınde sertleştği için tutunmuyor, bozuluyor falan.. neyse zaten bızım arabamzın orjınalının de ne kadar konforsuz oldugu ortada, gerçi konfor bır yere kadar gorecelıdır. Coilover da arkalar yine sabit , bende koni artı yay var coilover alsam arkası ıcın ne degısecek??? ;) degısmeyecek... mesele konfor falan değil neden yay takmama ragmen arabanın arkası HİÇ inmedi.. :) ( bu arada hem 3.5 luk eibach taktım daha sonra hr taktım ve kullanıyorum. hr yı hem orj amortisoru hem koni ile kullandım) degısen bısı yok...
kısaltımıs milli bilstein da olur. gerci onların sertlik ayarı yok.