Bizimkilerde kronik abi bendede aynısı oldu esp arızası verdi ve frene basınca fren lambaları yanmıyordu değiştirdim espde düzeldi fren lambalarıda...
Printable View
Aynen zekinin dediği gibi oluyordu esp hatası vardı ayrıca fren lambaları titrek titrek yanıyordu ustada sadece müşir ile sıkıntıyı çözemeyiz kablo tesisatınıda değiştirmek lazım dedi yeni güncellenmiş parçayı taktı
Evet işçilik te hakkaniyetli alınmış Kaç saat sürdü toplam tatiller hariç?
valla muhabbet sohbet sabah 9.00 - 13.00 arası sürdü kullanılan bütün parçalar orjinal bire bir takılırken gördüm sadece bujileri ben aldım geri kalanı usta temin etti istanbul özel servis düşünürseniz tavsiyem olur
işçiliğin neden düşük olduğu anlaşıldı :D
Anlamadım :)
yetkılı servisde o rakama cıkamaz demek istemiş nanam
Tabi canım yetkiliye gitsem bu rakamlara imkansız zaten aracın garanti süresi doldu o yüzden sanayi bana daha cazip geliyor araç basında sohbetide cabası oluyor Maslak Paris otoda yaptırdım son derecede memnun kaldım İstanbul ici özel Servıs arayanlara tavsiyem olur değerlendirsinler en azından
Yeni bi oem software çıkmış baya bi farklı..
deniyen oldumu ?
Yaklasık 3 ay önce Peugeot Yıldırım Oto da servis müdürü bana RCZ bujilerinin altta 3 tırnağının olduğunu söylemisti. O zaman almaya niyetlenmistim, ordan aklımda kaldı. Gözle görmedim bujiyi belki de ben yanlıs anladım:) irridium RCZ bujisi de yeterli gelmicekse büyük turboyla ateslemede ne buji kullanıcaz peki? :soru:
Bujiler tek tırnak bizzat gördüm ve taktım :)
Her beyne yükletmiyor diag onu. Ben de çok merak ettim ama mesela bana yaptırmadı.
Çıkış amacı sente atlaması olayının biraz daha önüne geçmekmiş. Yarın bulayım dökümanını bu yazılımla ilgili
Sanıyorum emme egzantriği yeni tip olanlara yükleniyor.. onlara gelen beynin de referansı farklı