zaten buyuk dısk takmanın cok fazla avantajı yok ayrıca spor dıskler fazla hassas darbelere ıslanmaya v.s karsı onemlı olan kalıper bence rcz nın buyuk oldugunu gormusdum derınlemesıne arastırmadım oem fren bence yeterlı cok yuklenmezse arac
Printable View
zaten buyuk dısk takmanın cok fazla avantajı yok ayrıca spor dıskler fazla hassas darbelere ıslanmaya v.s karsı onemlı olan kalıper bence rcz nın buyuk oldugunu gormusdum derınlemesıne arastırmadım oem fren bence yeterlı cok yuklenmezse arac
Fiyat geldi ;
Normalde 429 ürün + 35 shipping = 464 x 2 = 928 Sterlin olan 2 turbo için
384+ 30 = 414 x 2 = 828 Sterlin olarak 2 turbo için ayarlamış %11 indirim yapmış.bende linki gönder alalım dedim.
Fatura 90 usd (2 turbo için de ) kesilecek ve üzerine numune ürün yazacak.
Ödeme çıktısını isterlerse de paypal çıktısını alır değiştiririm artık ne yapalım :D
arkadaşlar baskı balata işine geri dönelim dedim :D
geçen gün aradılar geldi parçalar getirin takalım diye.. işte beklenen liste :P
1201.N1 turbo soğutucu su pompası
2052.P7 debriyaj seti
3121.44 aks keçesi
3121.46 aks keçesi
9730A2.12 şanzuman yağı
totalde toplam 580,60 TL
işçilik dahil fiyatları balaban servisin 1120 TL :S bu nedir yaaaaaa.....
parçalar 580 TL, işçilik 540 TL olaya gelin :S
Antalya Akdeniz sanayiide Mehmet Turhat arkadaşımız var.8 yıldır Balaban da mekaniker olarak çalışıyordu.Şimdi kendi servisini açtı. 1.6 THP ler konusunda uzman.
telefonu 0 533 396 15 67 selamımı söylersen yardımcı olacaktır.Gönül rahatlığı ile gidebilirsin.
Parçalar için de pm attım..
Turbolar hayırlı olsun :)
eBay - The UK's Online Marketplace
İsmail senin veya Tolga Ağabey in ebay üyellik nickine ihtiyacım var sizin için de aynı şekilde bir ürün satışı açacak.
Benden gelecek kullanıcı ismine göre satışı onaylayacak..
Arkadaşlar hayırlı olsun yeni turbolarınız öncelikle güle güle kullanın inş ,
merak ettiğim bu turbo ve intercooler vs.. hedeflenene hp ve tork nedir acaba ? Motor içine girecekmisiniz ?
Teşekkürler iyi niyetleriniz için.Türkiye benzini ile hedef 270-280 HP.Bu setupla motor içine girmeye gerek yok şimdilik.
HP den daha önemlisi bu turbo bize limitöre kadar kesintisiz güç sağlayacak.Orj turbo üst devirlerde ve belirli boostlarda fön makinesi oluyor çünkü..:icon_tup:
2 gün yalnız bıraktık hemen turbolarınıza dalmışsınız :D
Hayırlısı olsun şimdiden, sonuçlarınızı bekliyoruz, yazın bol bol :)
Yaz geldi forum haraketlendi...207 rc konusunda sağlam usta bulma noktasında baya bi fakir olan ülkemde turbo işine giriştiğiniz için sizleri tebrik ederim....MAhşallah konu spartacus gibi :) büyük bi zevkle takip ediyorum...
[QUOTE=Antalyalogy;5885135]Antalya Akdeniz sanayiide Mehmet Turhat arkadaşımız var.8 yıldır Balaban da mekaniker olarak çalışıyordu.Şimdi kendi servisini açtı. 1.6 THP ler konusunda uzman.
telefonu 0 533 396 15 67 selamımı söylersen yardımcı olacaktır.Gönül rahatlığı ile gidebilirsin.
Parçalar için de pm attım..[/QUO
özgür abi tavsiyelerin için teşekkürler.
ep6 motorları ve sorunları ile ilgili hertürlü konuda herkeze yardımcı olmak isterim.
forum sitesini sürekli takip edemiyorum. sorunu ve sorusu olan arkadaşlar hiç çekinmeden arayıp bilgi paylaşımı yaparım.
Abi hayırlı olsun yeni turbolar diyeyim öncelikle, vites kutularınız stock mu? uzatan var mı TR'de şanzımanını son dişli yada 5 değişerek?