Teşekkürler. Kat iptalinden dolayı bir hırıltı oluyor zaten birde orta susturucuyu iptal edeyim bakalım o zaman..
Printable View
Teşekkürler. Kat iptalinden dolayı bir hırıltı oluyor zaten birde orta susturucuyu iptal edeyim bakalım o zaman..
aygıt yönetiinden bağlantı nokatalarını seç sonra yanında com 4-5-6 vb yazan birine sağ tıkla bağlantı noktası ayarlarından gelişmiş e tıkla çıkan kutuda ayarlardan com 3 ü seç tamam de (kullanılıyor falan derse de tamam de) tekrar bağlantılara baktığında aygıt yöneticisinde com 3 ü göreceksin şimdi sırayla usb portları dene birinde bağlantıyı tanıyacak..
özgür kuramadım stelyonun programı yardım et bro
Dostum eğer problem buysa ;
stelios, I tried to install lionhart but it keeps giving me an error about, my system files wich are out of date.
I found in Microsoft that this should be a visual basic 5 or 6 files problem. I downloaded some updates from Microsoft but no luck. Can you propose a solution, have you had the same problem in some installation?
Çözüm bu videodaymış.Ben de aynısı oldu ben güncelle dedim 2 kere açtı kapadı oldu ama bak burda eleman rar dosyasının içinden açıyor programı..
‪lionheart_0.7_SETUP‬‏ - YouTube
yaw beyler vuruntuyu avansı düzeltmeleri herhangi bir elm327 ve std. obd2 okuyucu yazılım okur.. Extra ne varki lionheart ta?
Bu akşam yine 4. viteste missfire yaptı(5000 e yakın) 2 kere keyfim kaçtı..
Son denemede 4 de erken vites attım bu sefer de 5 de yaptı..
Şu ana kadar ,
1-Orj RC set (problem yoktu tedbir olarak değiştirdim)
2-JCW set (3.silindirinki porselen kırdı)
3-RCZ set (kesiklik yaptı gapleri düşürdük bir süre problem yoktu bu gece yine yaptı)
4-BRISK set denedim (bu hiç olmadı zaten takmamla çıkarmam bir oldu -0,60 & 0,40 denedik)
:soru::soru::soru::soru:
Ne yapacağız anlamadımki.Stelios her zaman sıfır set ile başlayın gap düşürme işleminde bu altın kural diyor.JCW sahiplerine mini her 10.000 de bir değiştirin diyormuş (stock araçlar için tabii bu) biz ne yapacağız her 2-3 binde bir mi değiştiriceğiz?
Avans vuruntusunu kontrol ettik bu gece max -2 ye düşüyor..Problem yok görünüyor nazar değmesin..
Oktan yükselticilerin hangisine güveneceğimi açıkçası bilemiyorum. Çünkü içinde bir çok kimyasal var bunlar nasıl etki eder soru işareti. Denemek istediğim toluen aslında. Kullanılan bir kimyasal fakat kafamdaki soru işaret çok yüksek basınçla çalışan bir yakıt sistemimiz var direk enjeksiyon falan. Bizim arabalarda nasıl olur düşünüyorum. Yüksek basınç pompasına yada enjektorlere nasıl etki eder?? Sonucta toluen bir tür solvent.. Aynı zamanda çok bilindik bir oktan yükseltici. Düşünüyorum :)
Yuzde 10 oranında denenebilir. Bizim ihtiyacımız zaten fazladan bir kaç oktan..
Oktan yükseltme işinden başka kalıcı çözüm de olmalı..
k&n kutu içi filte ve katalizör iptalim var.düşünen arkadaşlar varsa yabancıya gitmesin malzemeler.