twin scroll u o twin turbo sanıyordur Eser :)
top speed bilemicem ama youtube da 260 gören 520d videosu var f10 kasa. :)
Printable View
twin scroll u o twin turbo sanıyordur Eser :)
top speed bilemicem ama youtube da 260 gören 520d videosu var f10 kasa. :)
Kici kirik 106 ile uzun 5. Vites dislisiyle 245 i gordum ben Trabzon sahil yolunda, bmw de gormesin mi :)
TD05 için son adımlar :D
Stelios downpipe ve turbo için flanslarımı yolladı, dün teslim aldım sağolsun :)
http://www.resimagaci.com/img/69v0f7l.jpg
http://www.resimagaci.com/img/1d9vrv3.jpg
konuyu surekli takip ediyorum merakimdan soruyorum sadece fakat bir sey dikkatimi cekti neden Stelios seciliyor TR'de onlarca tuner varken. ornegin Oz gibi ?
Degerli yorumlariniz icin tesekkurler , iyi forumlar :)
Merhaba kendisi THP motorlarin gelistirilmesi, modifiye edilmesi ve cikan yada cikabilecek arizalari konusunda dunyadaki en bilgili Tuner.Bizde onun bu bilgilerinden yararlanmak istiyoruz.
Yaptigi dynosunu paylastigi onlarca arac bizim icn referans oluyor ve ayni zamanda sordugumuz belki de salakca seylere bile usenmeden cevap verip ilgileniyor.
Genel olarak boyle
Bu benim dusuncem.Turkiyede isinin ehli tunerlar var mutlaka ama biz etuners itercih ediyoruz.:icon_tup:
Kullanip memnun kalmayan olmadigi icn.
Hks evc5 imizde geldi :D
az kaldı brom :D
haftaya kısmetse özgürle downpipe işini yaptırıcaz. sonrası zaten *****, şuanda proje aracı olan 207 siyle ugrasan sevgili ustamız Mehmet Turhat'a bırakmaya hazır oluyoruz aracımızı :D günün hangi saati olursa olsun desteklerini ve yardımlarını gerek telefonla gerek araç başında bizlerden esirgemeyen 07Yagmur Oto'ya teşekkürü borç bilirim...
2haftada bir tatilim var benim cumartesiler için, o yüzden çok fazla ilgilenemiyorum :( ne takılcak ne yapılcaksa 2 haftada bir, bide hanım sıkıntısı var biliyosun "yinemi sanaaayyiiiiiii!!!!.. bi haftanıda bana ayır!!!!" gibisinden çemkirmeler yüzünden o ayda 1'e de düşebiliyor :D :D hahahaha.. bi gece cikalim dedik özgürde sende bende hanımlardan yemediğimiz azar kalmadı hahahahah :D :D
evlilik arifesinde olan arkadaslarımıza tavsiye, projelerinizi evlenmeden bitirin, sonra sıkıntıya giriyor iş :D :D :D :icon_tup:
+1000
kesinlikle katılıyorum!!
adam en ufak sorunda her türlü yardımcımız.
omu olucak bumu olucak nasıl yapalım soylemi boylemi.
yogunluktan dolayı maillere geç cevap alabiliyoruz bazı zamanlar salak sacma sorularımıza :D ama genel olarak başımız dertte oldumu saniyesine cevap dönüyo :D
başıma gelen bir olayı anlatiyim.
bi arkadasımızın aracına yazılım güncellemesi yapıyoruz. hersey yolunda.. yazılım yüklendi bitti marsa bastık tık yok :S önce kontakmı kapanıyodu programmı derken bi kere daha yükledik üstüne baktık yine tık yok :S bizim biyerler 3,5 atmaya basladı :D ahuehauheu :D
acaba dedik dosyadamı hata var :S anlattık konuyu 2dk geçmeden cevap geldi, yazılım kaynaklı bi sorun olmaması lazım diyerek. üstüne bi daha kontrol ettim dosyadada sorun yok dedi. üstüne bi daha mail geldi mailden indirirken hata olmuş olabilir dedi onu kontrol edin yine olmadı sıkıştırılmış dosyayı acarken hata olmuş olabilir dedi mapi tekrar yolladı. bu kadarda ilgili arkadasımız. bu arada biz denemeye devam ediyoruz :D :D bizim laptopun sarj bitti, gittik baska laptop aldık onla denedik bilmemne derken bizim 3 saat geçmiş. sonra bi baktık aracın akü bitikmiş :S :hahaha::hahaha::hahaha::Deli::Deli: akü takviye marş herşey tıkırında :D
Yaza baya hizli basliycaz anlasilan mehmet ustada bulasti sonunda hayirlisi olsun insallah
yengeler birbirleriyle tanışıyorsa hepsini bir yerde toplayın, gün yapsınlar evde siz de sanayide gün yapın :D
Eibach yay ile FK coilover arasında kaldım , yarıyarıya fiyatları neredeyse almışken coil mi alsam diyorum..
İkisini karşılaştırırsak hangisi daha avantajlı konfor için sürüş için vs vs ?
FK silverline olacaksa FK tercih edin derim. Bariz daha başarılıydı ben iki farklı araçta kullanma fırsatı buldum..
Connecting site...
bu hacım alımmı bunu ?
Emir sen pek 2015 e kalmiyacaksin gibi geliyor bence jant coil derken basladin simdiden... :D
FK nin bir diger modelinde yuksekligin yanindada sertlik ayari var. ama oda piyasada satilmiyo. Gurbetci tanidiginiz var ise ilkbahar yaz a dogru arabasina atar getirir gercekte fiyat cok uygun.
Raceland piyasada yok en azindan ben bulamadim sormadigim yer kalmadi.
Jom blueline var onunda hakkinda pek iyi seyler duymadim
Fk : 1050-1100
Jom : 1200-1400
Dolaylarinda satiliyor
Bence sertlik ayari olmayan coil mantiksiz.sertlik yumusaklik yukseklik alcaklik ayari kadar gerekli...
Sertlik ayarı olsun da abi ksport, d2 lerdeki gibi sağ-sol 12. kademede iken sağ 12, sol 22 de olmasın sertlik bakımından :)
iki tarafı da eşit çevirince eşit sertleşip eşit yumuşayan bişey lazım, onlar da iyi marka - iyi para :)
ki sertlik ayarı olmayan coiller de progressive yay barındırıyor genel olarak üstlerinde, basıklık derecesi ve yük durumuna göre spor helezonlarımız gibi sertleşip yumuşuyorlar :)
Şu konuda bayağı bilgi paylaşımı yapılmıştı bu durumla ilgili abi, faydası olur. Okunmasını tavsiye ederim.
http://www.techturkey.com/forum/yol-...er-street.html
bunlar yerine Raceland'lar daha başarılı.
FK'da 207 için bir de amortisör çapı 47 ve 51mm olan seçenekleri var, RC lerin hangisi uyuyor bilmiyorum ama uyanı sormak lazım tüm 207 lerin aynı değildir sanmıyorum yani aynı olacağını.
Tuning Shop | Gewindefahrwerk Silverline Peugeot 207 Bj. 04.2006- 51mm Federbein | online kaufen
Şunlardan olmuş olsaydı al derdim direk.. Aslında 1500 tl + %20 gümrük vergisi ödenerek online olarak bile alınabilir diye düşünüyorum..