Opsiyon olarak sunulmuştu. Dolayısıyla bazısında var bazısında yok
Printable View
Opsiyon olarak sunulmuştu. Dolayısıyla bazısında var bazısında yok
ya güzl arkadaslarım bnim arabama yazılım yaptık 2. wites dip gaz yaptığmda 5500 6500 devir arasında gazı werip alıyor kesiciye girmiş gibi sonra düzeliyor başka 207 gt sahibi arkadasım war o yazılımını başka yerde yaptırdı ondada varmış ilk bujilerdendir dedik baktık iyi yakmamıştı değiştik 1 hafta sorun cıkarmadı tekrar aynı devam ediyor yapmaya ama herzaman değil sizce prblem nedir ? bnzin pompasımı ?
Yazılımdan sonra sürekli 97 oktan kullanmanız gerekir ama madem iki araçta da sorun yarattı yazılım çok başarılı da olmayabilir. Bu ihtimali göz ardı etmemek gerekir.
ama ikiside başka firmalarda yapıldı aynısı değil yani normalde sürekli 97 oktan kullanıyorum hard bir yazılım değil ztn soft bir yazılım dynoda 174 bg cıktı bnim arkadasımınki 180 cıkmıs ..
bujileri 200 lük rcz kullanmakta fayda var kodu : 5960.L5 fiyat :90tl civarı 6ay önce
edit :
http://i.imgur.com/moSrI.png
onu yaptık son taktığm buji rcz bujisi ama 200 lükmü bilmiyorum hatta made in japon yazmasına bile özen gösterdik. yarın servise gidicem bakalım onuda bi gözden geçirim parça kodunu aldım.
Ordu da mısın ?
Arkadaslar bende bisey sorucam simdi seat sport intercooler taktiracam ama kafamda soru isaretleri var yardimci olun lutfen simdi 207 gt stoch turbya bu intercooleri takmak gercekten bir fayda getirirmi getirirse bu ne olur yoksa orj intercooler ile fazla bir farki olmazmi
şuan yazılım yok zaten kısmetse ıntercooler ve dv değişince yazılım yaptıracaktım turbo stoc olacak ne yapayım sizce gerçekten kararsızım
bence gerek yok bizim araclarda yazılım var ihtiyac duymadık
O tarafa bi dolandığımda bi kontrol etmek isterim arabanı.. belki yazılımla obsorbe ede biliriz..
peki s3 dv takalım ama değilmi şuan araçta forge dv var
birde şuan araçta
ıskender down pıpe + duz boru + hks hı power susturucu
aem caı
forge dv var s3 dv ile değişecek
son olarakta gazihanda yazılım yaptırmayı düşünüyorum
şimdi bu malzemeler haricinde araca ekstra getirecek başka tavsiyeleriniz varmı
DV yeni araçlarda zaten güncel geliyor bence değiştirmeye gerek yok. Intercooler da bence bir şart değil. Ondan önce çıkışları rahatlatmak daha isabetli olur agresif yazılım yüklemelerinde.