THP 175 motoru kullanan Mini'leri BMW geri çağırıyormuş. İkincil elektrikli su pompasında bir arıza sebebiyle. Peugeot'ta henüz bir çağırma yok. Zaten bu sistem Peugeot'ta varmı bilmiyorum. Bir araştırın derim arkadaşlar.
Printable View
THP 175 motoru kullanan Mini'leri BMW geri çağırıyormuş. İkincil elektrikli su pompasında bir arıza sebebiyle. Peugeot'ta henüz bir çağırma yok. Zaten bu sistem Peugeot'ta varmı bilmiyorum. Bir araştırın derim arkadaşlar.
var. motoru durdurduktan sonra turboyu soğutmaya devam ediyor bir süre daha
Arkadaşlar gene fikirleriniz lazım şimdi defi boost defi egt - wıdeband ( muhtemelen aem olacak defi zor gibi ) göstergelerini taktıracağım yalnız... göstergelerin konumlamalarını sizce araca nasıl yapmalıyım sizlerden bu tarz göstergeleri kullananlar varmı ?
port işini nasıl yapacaz peki benimde aklıma ilk önce orası geldi ama ben cd chn. ile teypi alt üst etmeyi düşünmemiştim direk cd chn. söküp oraya takmayı düşündüm ama bu seferde çok altta kalacak diye vazgeçtim... aslında en güzel yer teyp yeri görüntü olarakta güzel olur ama port işini nasıl çözücez
Pleksiglass tan yaptırsak :)
neden olmasın ıyı bı ustan varsa olur tabı
üzerinide 3m ile kaplasak hem maliyetide düşük olur :D
Herzaman olduğu gibi kafamdaki bilginin checksum ı bozulmuş :)
Haklısın Euro4'lerin(EP6DT,DTS) %90'ına ve Euro5 olanların(EP6CDT,CDTM,CDTS CDTX) tamamına bu yeni yazılımlar yükleniyormuş. Dökümanda dediğine göre MIL toleransları arttırılmış ama senden anladığım kadarıyla stock olarak yokuş aşağı bu araba artık 230kms sürati görüyor. Performansını bilmiyorum.
EP Motorlar?.rar (4,37 MB) - uploaded.to
linkteki dosya EP motor familyasının tamamı için Aralık 2011 tarihli teknik gelişmeler PowerPoint'i.. Yazılımdan burada da bahasediliyor.
Önemli bir dosyadır bu.
Ayrıca yeni sente kontrol prosedürünü VVT fazlarını filan da anlatıyor.
Şifresi : 1 (rakamla bir)
Yazılımın başka neler getirdiği ile ilgili Peugeot'dan birilerini aradım hepsi sahadaymış başlarındaki de izindeymiş 1-2 güne tekrar arayacağım.
naman şu motor içi temizleme için tunap 133 kullanılan yontem ınfo flash vardı onun bılgılerı yazılı olarak varmı sende bı yerlerde, tunap 133 alırsam kendımız nasıl uygularız
Maalesef yazılısı yok ServiceBox'ı da ayarlayamadım henüz. Ama uzunca bir prosedürü var. FlyingFinish'in arabayla otoyolu katletmiştim.
Uygulaması zor değil 1-1,5 metrelik ince hortum ağzı ile birlikte 2 tüp uygulanıyor. Bir tüp bittikten sonra arada birşeyler yapıyorsun motoru çalıştırıp ondan sonra 2. tüpe geçiliyor.
Yalnız mutlaka ve mutlaka açık havada yapılması lazım. Herifler bunu dökümanda yazmamış. Atölye yarım saat iş göremedi egsozdan çıkanlardan sonra.
servic box bulursan bı bakalım o ınfo flash a ondan sonra stoc yazılıma gecıp guncelleme varmı bı bakarım yoksa yıne yenı yazılım atarım muzodan haberleselim
Güncelleme kontrolü için stock'a dönmeye gerek yok. Muzo'nun üstüne komple atıyor diag image olarak
ok o zaman oyle yaparız yanı makıneyı bağladıkmı guncelleme varsa cıkartır hemen guncelle dedıkmı muzonunkı sılınır
Gecen hafta aksiyon bulteni geldi. Uretimin baslangicindan 2011 sonuna kadar. 225000 araci kapsiyor. Pompanin bozulmasi sebebiyle asiri isinma ve kablolarin yanma durumu soz konusu. Olacak diye birsey yok ihtimal. Biz parca stogu tamamlaninca cagiricaz araclari. Parca gelince incelerim.