peki vites başına son hızlar ne alemde şuan? :)
Printable View
peki vites başına son hızlar ne alemde şuan? :)
Suan bilmiyorum ama 5 max 260 orjinal turboda oluyo,bunda 280ler olur heralde :)
Aem menthanol kitimi dun teslim aldım,arabaya herseyi birlikte taktigim icin farklarini anliyamicam teker teker ama guzel olucagini dusunuyorm ,kullaninca direk paylasicam izlenimlerimi
Standart disli 228 benim taktigim 260 civari stok turboyla,big turbo 7500 dolu ceviriyo,tahminim 280 gormesi lazim en uzun disliyle
İsmail senin iletişim bilgilerini Ichiro ya verdim Mail adresi olarak profilindeki hotmail i verdim oraya satın alacağın linki gönderdim.
Stelios bugün döndü.Atina dışındaymış maillerine cevap verememiş.flanş adaptörler bu hafta içinde elinde olacakmış.
Antalya ya 2 det İStanbul a 2 adet gönderecek.İstanbul için bana pm den adres gönderin lütfen..
Bugün tam olarak S3 bov relocation kit lazım mı yksa elimizdeki internalleri s3 internali ile değişmiş stock bov yeterlimi onu öğreneceğim ama şöyle yazmış tercüme eden olursa sevinirim ..
You can use the HKS bov you already have instead of the S3 adapter - don't worry about that.
But if you need to use the S3 bov relocation kit, you can get it from an Audi dealership.
Hks blow off taktim ben insallah bi skıntı vermez,bizim o isi anladigim kadariyla forge dumpvalve cozucek gibi ,mail adresini yolladim abi, flans adresi icin de sana kule gergisi icin adres yollamistim hepsini bir gonderebilirsin :)
kardeşim 5. vites dişlisini değiştirince alt devirler hızlanma ve 1,2,3 vitesler ne yönde değişti ara hızlanmalar değiştimi düşmüş olması lazım sanki yakıt sarfiyatı ne yönde değişti ayrıca volanda değiştirmişdin sanırım o konuda tecrübelerin nasıl bilgi verirsen sevinirim
Duzgun bi test yapma sansim olmadi araba sanayide cunku,karbon isleri
Bitmedi,ben volani degil,baski balatayi degistirdim,bronz balata caktirdim,1/2/3/4 altlarin dusucegini sanmiyorum,4 ten 5 e geciste olursa olur belki,yakitin dusucegi soyleniyo,ben alta krank kasnagi taktim hafif,alt devirleri canlandirdigi soyleniyo , +\ - nedir test edince anlasilcak
İsmail sizin flanşlar direk size gelecek..Bizimkiler de bana.Öyle ayarladım..
ebay den link gelince pm atarım sana..
Bu arada yazılım için güncel liste aşağıdaki gibi isteyen arkadaşlar olursa ekleyebiliriz ;
Fiyat 200 euro..
1-Antalyalogy - Antalya -207 RC
2-NHT39 - Antalya -R56 Cooper s
3-meSs - Antalya-207 GT
4-GOKTAN -Antalya- 207 GT
5-yn lemans -İstanbul - 207 RC
6-ErK_aY -İstanbul- 207 RC
7-Tolgaertem-İstanbul- 207 RC
[QUOTE=Antalyalogy;5888491]İsmail sizin flanşlar direk size gelecek..Bizimkiler de bana.Öyle ayarladım..
ebay den link gelince pm atarım sana..
tamamdır abi , haber bekliyorum. TURBO linkinide ayrıca bekliyoruz
ya arkadaslar, aracımda bluetooth kit yok... ama istiyorum :D :D servis dısında orjinalindeki sistemi nasıl kurabiliriz? parçalar nelerdir nasıl takılabilir seması tablosu sablonu olanlar bilenler varmı aramızda?
özgür kardeş inşallah benım şu an araç üzerinde takılı olan forge dumpvalve bigturbo olayında yalan olmaz ***** biliyorsun en son aracı ıstanbul'a gönderdiğimde taktırdım powershop'tan hks blowoff ve s3 dumpvalve söktüm hayrına verdım dostlarıma..Bu arada sızden şanzıman olrak farkım ben 6 ileri manuelim artıları eksıklerı neler olur :)