Ruhsata işliyse sıkıntı olmaz.
Mart ayından beri 1 kez polis çevirdi beni şeritlerle ilgili, ona da anlattım durumu sorun çıkmadı.
Çok sabıkalı gidip dikkat çekmezsen sıkıntı olmaz.
Printable View
bugün çok durgunuz beyler??!!!...
ekremmm intercol işi nooldu bir gelişme varmı ??
selamlar aracının saati geri kalan duran var mı ???çözümü bilen var mı...?
ahahah stelios reiz takılmış seninde diline :D
adam adam stelios:D
uçan adam sabri gibi Allaaaaahhh diyerek taklalar atıcam :D
günaydın hayırlı işler herkese cooler işi noldu diye sorucaktım soranlar olmuş sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleri :)
Günaydın....
Valla ben dayanamayacağım.. :D Alıcam bi seat sport.. :D
Gunaydinlar.
Bizim bu araclarin en boktan yani 2 tane viraj demir lastigi icin komple traversin inmesi herhalde :)
5 senedir yeter degiselim artik :)
Günaydın speed gonzalesler
http://i.hizliresim.com/eoyr49.jpg
Dilimi eşşek arısı soksun :D
Bugün aldı çok sevgili bir memur acil işim, yetişmem gereken bir yer olmasa uğraşacaktımda tüm yaptığı itliklere ya sabır çektim. 80tl yazdı bıraktı
yok jant takmışsın, yok makasları kesmişsin, yok arabanı bağlarım, yok gözünün önünde sökerim bunları
amk evladı cahil köpek
Özgürüm geçmiş olsun. Kafana takma kardeşim yapacak bir şey yok. Bir tarafından çıkar İnşAllah o 80 TL çok sevgili çocuk!!!! memur arkadaşın :(
özgürüm çok geçmiş olsun dostum.. ugrassan ugrasılır serefsizlerlede zaman yokmuş belliki :S
Bazilarinizin speclerinde hard boost pipees geciyor da hangi borulari degsitirdiniz? Forge ya da Alta ile mi degisti borular
boost boruların çapların büyük küçük olmasının bi farkı olurmu? ben 51lik yaptırdım ustam 60lık yapalım dedi ama ben burda sürekli 51lik konuşuldu diye 51 istedim, filtre kitini
(forge çakması oldu :D ) 60'lık yaptık. Serdar'ında dediği gibi forge ateş pahası fiyatları.
Su forge cakmasi filtre borusundan elinde olan satan var mi peki :)
onun bir suço yok , o ucubeyi polis yapan AT. y.ak larını s........m !!!
aq cahili , cehaleti , karaktersizi..
geçen gün bende çevirmeye girdim o kadar saygılı davranmama ragmen artislik yapıyor namussuz herif , dedim bu şekilde davranmaya devam edersen sebebsiz , olacaklara karısmam dedim ardından boks lisansımı gosterdım eski milli boksorum gereksiz yere germe beni dedim.
kurn çarpsın çenesini kırmam 2 saniye sürmezdi.. sonra ugras dur..
verlmiş sadakamız varmışta alttan sonra aldı İT.. ama sinirden titredigimim farkındaydı.
ama ne polislerimiz de varki muhabbetine doyum olmuyor. allah onlarla karsılastırsın.
ıntercooler ları aldıgımız zaman kople ıntercoole kadar yaptırırsınız boost borularını güzel birde yalıtım. cooler ler elımıze gecsın hepbirlikte karar verırız.
hacım ıntercollerımız elımıze geçer geçmez boost borularınıda toptan yaptırırız
ama GT ile RC nin ölcüleri tam aynı degil sanırım meSs demişti DP de 15 cm fark etmıs mesela. RC için yapılmıs olan DP GT de 15 cm kısa olmus.
hem GT için hem RC için ayrı ayrı ölcüler alınır bir araç üzerinden sonra toplu yaptırırız. fiyatıda güzel olmus olur hem.