uçan adam sabri gibi Allaaaaahhh diyerek taklalar atıcam![]()
günaydın hayırlı işler herkese cooler işi noldu diye sorucaktım soranlar olmuş sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleri![]()
Günaydın....
Valla ben dayanamayacağım..Alıcam bi seat sport..
![]()
Gunaydinlar.
Bizim bu araclarin en boktan yani 2 tane viraj demir lastigi icin komple traversin inmesi herhalde
5 senedir yeter degiselim artik![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Dilimi eşşek arısı soksun
Bugün aldı çok sevgili bir memur acil işim, yetişmem gereken bir yer olmasa uğraşacaktımda tüm yaptığı itliklere ya sabır çektim. 80tl yazdı bıraktı
yok jant takmışsın, yok makasları kesmişsin, yok arabanı bağlarım, yok gözünün önünde sökerim bunları
amk evladı cahil köpek
Özgürüm geçmiş olsun. Kafana takma kardeşim yapacak bir şey yok. Bir tarafından çıkar İnşAllah o 80 TL çok sevgili çocuk!!!! memur arkadaşın![]()
özgürüm çok geçmiş olsun dostum.. ugrassan ugrasılır serefsizlerlede zaman yokmuş belliki :S
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)