Eyvallah dostum sağol. Ben masaüstüne kaydettim hata verdi dosya masaüstünde var ama 0 bayt gösteriyor. Çözemedim.. Bide ateşlemede nelere bakazağız. Ben alttaki yuvarlaklarda en çok -9 gördüm. Dairenin rengi değişmedi. Vuruntu var mı yok mu?? :)
Tekrar sağol..
Alttakiler zaten avans, onlarda dikkat etmen gereken sey hepsinin ayni duzende gitmesi ayni anda ayni degeri vermesi, usttekilerde en fazla -3 gormen lazim, en guzeli 0 tabikide ama -3 e kadar arac tolere edebilio, ustu zarar, -6lara dusersen cok kotu, ustu buyuk tehlike her an gidebilir..
22-02-2014, 17:11
öncel
yalın bro ne yaptın halledebildiniz mi makinayı?:)
22-02-2014, 17:24
ErK_aY
Brom ben -16 goruyorum :)
22-02-2014, 17:27
s7158
Alıntı:
meSs Nickli Üyeden Alıntı
Alttakiler zaten avans, onlarda dikkat etmen gereken sey hepsinin ayni duzende gitmesi ayni anda ayni degeri vermesi, usttekilerde en fazla -3 gormen lazim, en guzeli 0 tabikide ama -3 e kadar arac tolere edebilio, ustu zarar, -6lara dusersen cok kotu, ustu buyuk tehlike her an gidebilir..
Sağolasın.. Benim üstler hep sıfır.. Alt taraf Alttan peak attırdığımda bi anlık -9 oluyor sonra hep sıfır.. Yani bi sıkıntı yok heralde??
22-02-2014, 17:35
meSs
Alıntı:
s7158 Nickli Üyeden Alıntı
Sağolasın.. Benim üstler hep sıfır.. Alt taraf Alttan peak attırdığımda bi anlık -9 oluyor sonra hep sıfır.. Yani bi sıkıntı yok heralde??
Oncelim bitti bittiiiii sonunda hallettik, mehmetin elinden kurtulmuyo hic bisey :D bi boost borularini yenileme kaldi onuda 2hafta sonra anca artik :D bu c.tesiyi yedik :D
22-02-2014, 18:10
emirarslan34
arkadaslar bu motordaki parçaların numaralarını görebiliyormuyuz bir yerden serviceboxtan falan ?
güncellenmiş parçalar varmı yokmu benım aracta bilmiyorum ? işi saglama alıp degiştirmem mi lazım ? 2009 larda güncelmi ? zincir falan ?
22-02-2014, 18:21
GOKTAN
Alıntı:
can_ank Nickli Üyeden Alıntı
GOKTAN borulari halledebilceginden bahsetmisti, belki elinde hortum da olabilir. Tum su boru ve hortum islerini toplu yapabilsek super olur
Alıntı:
emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı
aynen GOKTAN onları ben halledebilirim demişti ,KESİNLİKLE herşeyi toptan yaptırırsak cok iyi olur. bu yaza kadar bitsin araçların herşeyi.
Brolar intercolun boru islerini bana birakin. Intercol yapilip geldiginde benim arac uzerinde yapilip tum borular sizede birebir al tak seklinde gonderirim. Silikon boru isinide arastirmistim ama toplu bir fiyat isteyeyim.o iside halletmeye calisirim.pazartesi benden haber bekleyin. Su intercol gelsin borulari, isteyene forge hava filtre kitini, boost borularini kim ne isterse ben buradan yaptirup gondericem.
Oncelim bitti bittiiiii sonunda hallettik, mehmetin elinden kurtulmuyo hic bisey :D bi boost borularini yenileme kaldi onuda 2hafta sonra anca artik :D bu c.tesiyi yedik :D
Broo boru islerini bana biraka ben ramazan ustaya hizlica yaptiririm.gun icindede bi kac kere yanina gider taciz ederim :)))))
22-02-2014, 19:43
emirarslan34
Alıntı:
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı
Broo boru islerini bana biraka ben ramazan ustaya hizlica yaptiririm.gun icindede bi kac kere yanina gider taciz ederim :)))))
GOKTAN Boruları turbodan ıntercolere kadar , ıntercooler dan emmeye kadar tek kalemde yapalım kardesım , arada plastik malzeme kullanmayalım , o borularıda kople yalıtım yaptıkmı mükemmel olur. yılan gibi kıvrılsın dirsekleri sert dönmesın hacım daha verımlı olur. GT ile RC boru kalınlıklarını yaptırmadan önce tartışırız burda kardeşim. şu intercol , boru işini bir çözdümmü gerisi gelicek hemen insallah.
22-02-2014, 20:56
Masterpiece
Düşünen olursa fiyatta güzellik yaparım detaylar ilanda , hayırlısı olsun :)
GOKTAN Boruları turbodan ıntercolere kadar , ıntercooler dan emmeye kadar tek kalemde yapalım kardesım , arada plastik malzeme kullanmayalım , o borularıda kople yalıtım yaptıkmı mükemmel olur. yılan gibi kıvrılsın dirsekleri sert dönmesın hacım daha verımlı olur. GT ile RC boru kalınlıklarını yaptırmadan önce tartışırız burda kardeşim. şu intercol , boru işini bir çözdümmü gerisi gelicek hemen insallah.
Dedigim gibi isteyene istedigi sekilde yaptiririm....
22-02-2014, 23:26
Antalyalogy
Alıntı:
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı
Dedigim gibi isteyene istedigi sekilde yaptiririm....
benim egzos ucu yamuk ve dışarda duruyor onu da yaparmıyız :hahaha::hahaha:
22-02-2014, 23:48
GOKTAN
Sen iste ustaaa bak ben neler yaptiririrmm :))
22-02-2014, 23:50
Low-Rider
Alıntı:
s7158 Nickli Üyeden Alıntı
Çok sağol.. Peki bu kaydetme işinin bir çözümü var mı??
var varda hatırlamıyorum :) şuan kablo olmadığı için o ekrana kadar gelip göremiyorum malesef.
23-02-2014, 12:36
aldatmaca
hayırlı pazarlar opel çorsa opc ve gsi ile deneyen varmı sonuçlar ne dır.....
23-02-2014, 22:03
ethm
dun gece polo gti ıle denedım 2 aracta orj. polo gti 4 kapı cam tavanlı 2 boy gecti benı sizce aracımda sıkıntı varmıdır.
23-02-2014, 22:31
ErK_aY
Alıntı:
ethm Nickli Üyeden Alıntı
dun gece polo gti ıle denedım 2 aracta orj. polo gti 4 kapı cam tavanlı 2 boy gecti benı sizce aracımda sıkıntı varmıdır.
Gitmesi gerektiği gibi gitmiş bnce. Bi sorun oldugunu sanmam
24-02-2014, 01:15
Antalyalogy
Yalın aracını bitirince bugün bir deneyelim dedik. 5 kere denedik.Sonunda yürüttü aracı bundan gayrı sadece benzin masrafı olacak:D:D:D
Boya bakımını yapalım, Mehmet in aracı da bitsin bir photo day yaparız Kırmızılar olarak :icon_tup::icon_tup:
İlk videoda vites kaçırmış ama sıkmaya devam etmiş brom :D Genelde kafa kafaya gittik yada az bir farkla ben önde oluyorum, sanırım vites çekiş hızı ve kesiciye yakalanmakla alakalı fark oluyor. Allah kaza bela vemesin araçlarımıza İnşAllah..
2.videoda ilk videounun yol kenarında çekimidir..Yorumlara takılmayın vites kaçırmasına rağmen devam ettiği için öyle.Araçta yanımda Öncel var. Ona da kocaman bir teşekkür..
Benim bu videodan gördüğüm yanımda 85 kg lık bir yolcu ile daha önce çektiğim kadran videosu ile aynı sürede 70-230 süresi çıkıyor.
Kadran videosunda tek kişi olduğuma göre biraz hızlanmışız. :) Haftaya da aynı yolda aynı şekilde kadran çekeceğim kısmet olursa buradan paylaşırım.
Öncel-Ama bro eski hissi alamadım ben yan koltuktan
Ben-Bro ama o 100ron yazılımdı dikkatini çekerim ahahahaha
Öncel-He tamam o zaman:hahaha::hahaha:
Neydi o bee 3 kişi ile bile canavar gibi olmuştu...
kesici çok iyi özgür abi özellikle dışardan çekimde tatatatatam yapıyosun tam geçerken nası ayarladıysan artık mesafeyi :p
maşallah ikisine de, 3 e atarken kaçırıyor gt zaten videoda da belli o :)
24-02-2014, 02:27
Merthan
Alıntı:
ethm Nickli Üyeden Alıntı
Aksine,bence gayet sağlıklı araban çünkü zaten en az 2 boy geçmesi gerekiyor.
Tek kapı tavansız ise bu fark dahada açılır.
Stock vaziyetteyken hiçbirşey beklememek lazım bu arabadan 175 hp gibi asla değil.
Ben bi an önce yazılım yaptırmanı tavsiye ederim.
24-02-2014, 07:25
meSs
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Yalın aracını bitirince bugün bir deneyelim dedik. 5 kere denedik.Sonunda yürüttü aracı bundan gayrı sadece benzin masrafı olacak:D:D:D
Boya bakımını yapalım, Mehmet in aracı da bitsin bir photo day yaparız Kırmızılar olarak :icon_tup::icon_tup:
İlk videoda vites kaçırmış ama sıkmaya devam etmiş brom :D Genelde kafa kafaya gittik yada az bir farkla ben önde oluyorum, sanırım vites çekiş hızı ve kesiciye yakalanmakla alakalı fark oluyor. Allah kaza bela vemesin araçlarımıza İnşAllah..
2.videoda ilk videounun yol kenarında çekimidir..Yorumlara takılmayın vites kaçırmasına rağmen devam ettiği için öyle.Araçta yanımda Öncel var. Ona da kocaman bir teşekkür..
Benim bu videodan gördüğüm yanımda 85 kg lık bir yolcu ile daha önce çektiğim kadran videosu ile aynı sürede 70-230 süresi çıkıyor.
Kadran videosunda tek kişi olduğuma göre biraz hızlanmışız. :) Haftaya da aynı yolda aynı şekilde kadran çekeceğim kısmet olursa buradan paylaşırım.
Öncel-Ama bro eski hissi alamadım ben yan koltuktan
Ben-Bro ama o 100ron yazılımdı dikkatini çekerim ahahahaha
Öncel-He tamam o zaman:hahaha::hahaha:
Neydi o bee 3 kişi ile bile canavar gibi olmuştu...
:D :D sonunda oldu be brom sonunda bitti... :D ne çileymiş yaaa... valla seni simdi çoook daha iyi anlıyorum.
arkadaslar için daha önceki dialoglardan bahsediyim biraz,
özgür- bro methanol kaçırıyor yaw
ben - e yaptırsana bro ne olucak, 5dklık iş
özgür- sıkıldım yaaa sıkıldım valla hicbiseyle ugrasasım yok
:D
ben - bro şu borularını bi sar yaaa, bak intercoolerdan cıkıyo buz gibi hava emmeye gidene kadar ısınıyo yine..
özgür- sıkıldım yaaa sıkıldım valla hicbiseyle ugrasasım yok
aynen bende simdi anlıyorum seni :D :D
çoook güzel bi gündü valla, mangallar yandı etler pişti, tatlılar yendi.. rcler gtler ortalık kan kırmızı :D mehmetin motoruda attık aracın üzerine ilk marşı verdik sorun yok :D bi iki haftaya oda bitirecek insallah..
videolarda spectler aynı :) agırlıklar farklı, sürücüler farklı :D
benim teke tekte bile nerden baksanız bi 70-80kg fazlam var, cok problem degil sonuçta aracları görmek için gazlıyoruz dostane bi sekilde, herseye ragmen akıtma rüzgar sökme takma parcalama kapıları cıkart tavanı konsolu sok falan filan fasa fiso yapmadık neysek o :D herkez kendi aracını kullandı keyfini cıkarttık :)
ki spectler şu şekilde;
özgür, sürücü 85 kg(düzeltme 95 kg sürücü), yolcu 85 kg, 60kg set ve yalıtım
ben, 100kg sürücü(çok kilo almışım lanet olsun :D ), 90kg yolcu, 80kg cam tavan farkı, 25kg bagaj dolusu aractan cıkan parcalar
teke tekte 4. vitesin ortalarına kadar kafa kafaya gittik sondan bi onceki denememizde 4ün sonlarına dogru yavas yavas kafa cıakrtmaya baslamıstım, camdan yavas yavas kafa cıkarttıgımı görünce heycanlandım, hahhh simdi olmuş bu diye seviniyordum, taaaa ki heycandan 5. vitesi kaçırana kadar :D özgüründe dediği gibi genelde özgür öndeydi maşallahı var araclarımızın allah hiçbirimize kaza bela vermesin dostlar.
arac devir bandını cok cabuk bitirdigi icin henuz alısamadım, zaten meth in switchini yanlış baglamısım elektrigini ondan meth calısmıo die basamıyodum, aracı aldıgımdan beri sıka sıka kullanamamıstım iyi oldu :D alışınca daha iyi depişirik brooom :D haftaya bende bi kadran çekiyim seninle.. hakanda gelsin goproları takalık brom ;)
bu arada GT'lerin son sürat 210 değilmi? ben dün 220-225 gibi bir sürate çıktım oha dedim ha simdi kesicek ha simdi kesicek diye beklerken baktım gidio daha :D
24-02-2014, 07:39
Antalyalogy
95 im bro ben :D
24-02-2014, 07:45
meSs
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
95 im bro ben :D
wuhuuuuu.. mangaldan sonra 105 çekersin brom :D bende bi 110 vardım dün gece heralde :D
24-02-2014, 07:52
byspeedman
Günaydın ahali
Ya bu araçların stock u nası geçemiyor polo gti ya anlamıyorum bu kadar kötümü bizim araçlar...
24-02-2014, 07:56
öncel
herkeze günaydın,iyi haftalar:)
araçlarınızın maşallahı var brolar.yalın sende gerilerde kalmaktan kuruldun artık:D
güzel denemelerdi ama yalının aracına biraz daha alışması lazım ki daha çekişmeli olsun.
yeni boost boruları ve downpipe'dan sonra özgürün yazılıma bi ince ayar yaptırması gerekli.
Maşallah brolar kazasız belasız gazlamalar. :)
Eeee şimdi bi antalya yapma vakti geldi :D
24-02-2014, 08:30
ahmet_xy
Alıntı:
byspeedman Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın ahali
Ya bu araçların stock u nası geçemiyor polo gti ya anlamıyorum bu kadar kötümü bizim araçlar...
180 hp polonun geçmesi anormal mi? şanzıman avantajı da var :)
24-02-2014, 08:47
meSs
Alıntı:
ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah brolar kazasız belasız gazlamalar. :)
Eeee şimdi bi antalya yapma vakti geldi :D
herzaman beklioruz brom biliosun ;)
özgürü ismaili orhanıda alda gel, yolda eglenceli gecer hem sizin :)
24-02-2014, 08:48
orhan_guney
Maşallah Maşallah başkan ile dun gece telde görüştüm ucuyoruz diyor yalın ile, yakında Redbul reklamlarına cıkıcagız dedi :) Şaka maka mart ayında istanbul dalar brolara özel bir gece uygulacağım :)
DSG varsa eywallah ta stock bu kadarmı kötüyüz ya :) olmadı bende bizim renaulttaki EDC yi montaj edeyim
ayrıca stock rc'de 4.vitesi bitirip 5 e atınca önünde duvar oluşuyo:D
24-02-2014, 09:14
meSs
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Maşallah başkan ile dun gece telde görüştüm ucuyoruz diyor yalın ile, yakında Redbul reklamlarına cıkıcagız dedi :) Şaka maka mart ayında istanbul dalar brolara özel bir gece uygulacağım :)
aynen brom.. martta geliyoruz insallah... :D
ahaha o konusmadan haberim yoktu benim :D denemelerden sonra öncelin gitmesi gerekiyordu, benim hanımda yawas yawas tacizlere baslamisti gelmiomusun artık diye :D biz ayrılmak zorunda kaldık ahahaha :D ama güzel dialoglar olmuş :D :D
24-02-2014, 09:16
meSs
Alıntı:
öncel Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca stock rc'de 4.vitesi bitirip 5 e atınca önünde duvar oluşuyo:D
bende 5i uzatsammı diyorum artık :P :D
24-02-2014, 09:25
orhan_guney
Burası güvenli bir yer yıllardır bu iş ile meşguller, yerleri yurtları belli bır çok kişi alışverişde bulundu sorun olmadı.