113 arıza kodu yahu :)
Printable View
113 arıza kodu yahu :)
iki elektrovanayi siparis ettim kafam rahat olsun ikisinide degistiricem bakalim ondan sonra tekrarliycakmi tatile cikicam yolda birakmasin bizi :)
Faydası olması açısından arıza kodlarını içeren türkçe bi dosya yükledim face.
linki burdanda veriyim.site site gezip aramayın..kaynak belirttim dosya içeriğinde..
https://www.mediafire.com/?dvzy7dwj3m6wfyr
Sorun cok komik cikti turboya giren hortum baya baya bostaymis turbo borulari degistikten sonra gevsedi sanirim tekrar bi bakalim dedik kelepceler bosta bi cektik cikti simdi sıktık hersey normal vanalarida kenarda sakliycaz artik
başıma geldiği için özellikle kelepçeleri kontrol edin demiştim.büyüklerin ustaların ve tecrübeli arkadaşların affına sığınarak bişe söylemek istiyorum..her 0299 hatası elektrovana değildir.öle cok cabuk bozulan bi parçada değil..
coller montajında sıkılan kelepçeler bi kere ısınıp soğudunda gevşiyor.kelepceler 8-9 tur daha sıkılıyor.tam 3 kere deneme yaparken boost borularını yerinden cıkardım.
ayrıca bi rivayete göre C4 dizelin elektrovanası baya baya sağlam iş görüyormuş rc lerde haberiniz ola.ama şehir efsaneside olabilir..
bu arada sorunun hallolmasına sevindim. o sıkıntıyı coğu 207 GT-RC kullanıcısı bilir.sinir bozucu bi durumdur..hadi gözünüz aydın.
aracını denemek isteyen var ise deniyebilirim bu gece veya yarın.
207 GT nin yağ basınç değeri nedir ?
Gt nin tam nedir bilememde normal sartlarda rolanti 3 bar 2500 dd 6 bar olmalidir geneldir.
elektrovanaların parça kodlarını bilen varmı?
308 thp 140 lık aracım eksoz emisyon arızası verdi yakıttan mı bilemedim ama bi katkı aldım şimdi yakıtı bitirmeye çalışıyorum bu araçta arızayı nasıl sıfırlarım bilen var mı?
Oto elektirikçilerinde bile aletler var. Makinayı bağlayıp iki dakikada siliyorlar. 20-25 tl ücret istiyorlar...
ELM327 herkese bi tane şart :D
1922V9 Vanos Selonoidi güncellenmiş
Yenisinin parça numarası: V758776080 - 113 TL
yenimi güncellenmiş..
1-2 hafta once sanirim
Selam arkadaşlar bugün filtre kiti ve Dump valve siparişini vericem. şu ürünleri almam sanırım direk bağlantılar için yeterli olacaktır dimi?
Forge Boost boruları : Forge Motorsport | Alloy Fabrication
Bunu boost borularını aldığımda sanırım extra bir intercooler borusu almama gerek yok fotoğrafta orjinal borular ile kullanmışlar. İlerleyen günlerde intercoolerda değiştireceğim için şuanda o borulara extra para vermek istemiyorum.
Forge Filtre Kiti : Forge Motorsport | Alloy Fabrication
filtre kitini alınca sanırım şu aşağıdaki boruları almama gerek yok. anladığım kadarıyla bu borula orjinal filtre ile kullanılan borular?
Forge Motorsport | Alloy Fabrication
İyi haftalar..
Tatil dönüşü çalışanlara ayrıca iyi haftalar :)
Yağ filtremize oil sandwich uyuyor mu?
http://i60.tinypic.com/o6mkpl.jpg
çarşamba günü istanbula getiriyorum arabamı hem dyno cıkartmak ne güçlerde görmek istiyorum ...
marş basıyor akü var fakat çalışmıyor bizde arka koltuğun altındaki depo pompasına tornavida arkasıyla vurduk bir kaç kere ve çalıştı fakat arabayı stop edince yine çalışmıyor zaten kontağı çevirince arabanın arkasından ince bi ses gelir hani pompanın elektrik sesidir o ses gelmiyor mesela burdan anladık kafama takılan soru : bu arkadaki benzin pompasını fabrika daha sonradan güncelledimi? güncellediyse parçayı değiştirecem 550 tl fiatı var ama güncellemediyse tamir ettiricem kadar para vermeyeym diyorum
Hangisini almalıyım?
forge kullanmadım bilmiyorum da yarı fiyatından daha ucuza GFB Dumpvalve varken forge almaya bence gerek yok
bu bende forgenın seslı tıpı var bugun boruları kurcalarken boruların yerını değiştirdim çok güzel gulu gulu ses çıkardı bun un bır zarır olurmu hortumları değişik kombınasyonlarda taksam surge sesın zararı farmı..
çok zamanım olmuyor ilgilenecek. tak kullan mantığında olan hazır ürünler işime geliyor o yüzden. diğer türlü gidip yaptırcam bi yerlede istediğim gibi olmayacak pot olacak eğri olacak sonra ben stres olucam sinirlenicem :D
Eski aracımda bide pahalı olmasına rağmen ara boruları dahil supersprint atmıştım tüm egzoz sisteminin.