P.M. attım :)
Printable View
türkayım BOYUTLARINA göre CCA degerleri en yüksek aküler START - STOP özelligi olan akülerdir. bir aküde en önemli şey bence soguk marş gücüdür. ondan sonra zaten araba calıstıktan sonra 5 bin devire kadar kendi elektirigini üretiyor. 5 bin devirden sonra altarnatör benden bu kadar kardeşim diyip tüm elektirik aksamı bobinler lambalar VS VS.. aküye yükleniyor. işte o saatten sonra önemli olan akünün amperi degil , anlık güç tüketimi.. yani CCA degeri saatlerce 5 bin devir üstü gazlamıyoruzki amper o kadar önemli olsun. :icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/maka...-okuyunuz.html
beyler start stop özelliğine sahip aküler bizim araçlarda olmaz o aküler yapısı gereği jel aküdür. VRL diye geçer genelde ve %80 ila %100 kapasite arasında çalışır ve Ona göre alternatörle donatılmıştır.Bu sisteme ESM de denir deşarj ve şarj olmaz ise bozulur.Bizim sistemimiz farklıdır normal aküde body kontrol modülü gerekn şarz kadar alternatörü yönlendirir ve takip eder böylece akü ömrü uzar dikkat edelim. Daha detaylı yazabilirim isteyen olursa
Özgür Abi, yapıştırmaları gönderdi..
Mallar ceviz.. Harika..
Teşekkürler..
Adreste İstanbul yazıyor ama gelmiş yinede :)
START - STOP AKÜ ler her araca olur hemde mükemmel olur diye belirttiler.
yaklasık 20 dk konustuk numarası bu ekrem 0543 950 44 60 inanılmaz ilgi alaka gosteriyor arkadas.
kesinlikle aracınıza dogan - şahinde olsa start stop özelligi olan EGM mi ne tam anlamadım olarasını alın diyor. istersen ara bir ekrem.
üyelik bilgilerimi vericem musayit bir zamanında koyuya gerekli bilgiyi vericek.
buda siteleri : http://www.akufiyatlistesi.net/
Emirim bizim renaulttada böyle bir özellik çıktığı için kursunda söylenen bu bizdeki sistemin adı ESM kısaca akıllı şarj yönetim sistemi ben benim kurs kitabındaki grafik ve açıklamaları çeker koyarım.
BU jel aküler bu sistemde çalışıyor bizde akünün özelliği yüzde 80 ve 100 arasında çalışması esm bulunan araçlarda akü 80 altına düşmediği sürece rolantide şarj yapmaz araç sadece rampa inerken ve tork talebi bulunmayan zamanlarda şarj yapar eğer 80 in altına düşerse her durumda yapar akü güç kapasitesi olarak çok yüksek çünki stop esnasında da tüketeçleri beslemektedir.Bizim normal akümüz bunu kaldırmaz sürekli şarj ve deşarj olmaz ise bozulur iç yapısı böyle.diğer akünün normal araçta handikapı %80 kadar tahammüllü ya şarjı sevmiyor :D
bizim araçlarda alernatör yönetimi akım düştümü artır amperi yüklen dolsun dolu tutmaktır hedefi elektronik bazı beyinler akım şiddetine duyarlıdır ABS,AIRBAG,UCH gibi
Bu arada ule şu bildiklerimi bide yazıya dökebilsem:D:D:D:D:D:D:D
Ya bosverin aküyü :) Cooler cooler cooler :)
:cokgreen: EKO'm benım ya :D ne bilim hacım olmusken en iyisi olsun'n peşindeyim her zaman. şöyle bir söz vardır. ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye.
hacım napım şimdi ya bize gidecek en iyi akü hangisidir o zaman..
bu hafta inşallah kargolanacak hatun bile sormaya başladı sen cooler aldın nerde diye :D
Cooler montajından teaser gelsin..
SeatSport Cooler ve Göktan Abinin egzoz ustasından borular..
http://i.hizliresim.com/wv1q0D.jpg
herkese selamlar.biraz uzak kaldım ama mesajları takipteydim..
tekrar döndüm.. bu dyno sonuçundan ne cıkartıyorsunuz siz tecrübeli arkadaşlardan fikir alıyım dedim..
araçta sadece dp ve gaz tepkimesi ve torkun üst devirlere dağılımı için yazılım mevcut.ilk alan 60 lık dede saolsun araçı toros gibi kullanmıştı.ve sonuc olarak subablarda kurum mevcuttu.bunları hallettik şimdi motoru biraz açmak kaldı sanırım :)
[IMG]http://i.hizliresim.com/x0M95B.jpg[/IMG]
arkadaşlar forge un dump valve i stock arabada şu faydaları sağlarmı acaba?
- Birden vites atınca arabanın başta cok az tutukluk yapması - büyük ihtimal dv açılıp kapanıyor yetişemiyor. Forge sert yaylı olduğu için bunu engellermi?
-üst devirlerde basıncı arttırıyormu ?
Orjinal dv sağlam, kaçırmıyor araba full stok. teşekkürler.
Kardeşim stock araçta forgenin çok bir etkisi yok. Dv ya hep ya hiç çalışan bir parça. Orj dv 1.2 barlara kadar dayanıp kaçırma yapmaz. Daha yüksek basınçlarda yayın yumuşak olmasından dolayı basınçtan dolayı biraz kaçırmaya başlar. Force bence bu yüzden tercih ediliyor. Güncellenmiş oem dv kullanmanı tavsiye ederim..
Selçuk hayırlı olsun cooler ama o filtreye bir el at ordan çok sıcak çekiyor..
Günaydın....
Teşekkürler arkadaşlar..
Dün biraz test edeyim dedim. Ufak bir basınç kaçağı fark ettik arızada verdi zaten. Cooler çıkışından sonra mapın bağlı olduğu boruya giren yerde kelepçenin ordan az bi üfürüyor. :) Onu hallederiz sıkıntı yok. Ama asıl izlenim önceden hava -1 derecedeyken 4ün sonunda 68 derece hava çekiyordum. Şimdi dün hava 11 dereceydi akşam ve 4ün sonunda max. 34 derece gördük. İnanılmaz bir değer.. Ama kaçaklı basmama rağmen eskisinden iyi. :) Şimdi sıra tam anlamıyla kaçağın giderilmesi ve yazılım kaldı.
Ayrıca dün gazladıktan sonra kaputu açıp baktım çıkan patlayan bişey var mı diye. Turbonun ordan çatırtı sesler geliyordu sıcaklıktan herhalde, bide motorun sağ tarafında küçük bi kompresör pampası çalışıyor gibi vınlama vardı. Normal mi bunlar? Hiç önceden batıktan sonra açmamıştım kaputu.. :)
Tekrar teşekkürler..
benzin ışığı yanıyorken bastımmı araba gaz bile yemiyor adamlar veriyolar ceryanı :D
birde bizim kadranlardan arabalar biyere gitmiyormuş gibi görünüyor
kadran gidişi yanıltıyor evet