efe buna cok güldum ya :D
Printable View
Hiç video çekmedik biz aracı denerken ondan böyle oldu sanırım.Hangi 207 ile denediysem aramıza direk giriyordu.Videoyu koysak ooo maşallah denirdi.Mehmet turat aracın kondisyonunu iyi bilir.Varsa yok yürümüyor araba gitmiyor diye şüpheniz herkesle deneriz görürüz kondisyonunu.
ben 1.45 basıyodum orjinal coolerla ben iyi yürüyorum diyen 207 ile 3.viteste basıyodum 2.viteste bastırıyodum yinede kafa bile ççıkartamıyorlardı.
intercooler takıldı basınç 1.1e düştü. yazılım güncellenmedi poloya geçildiniz
sonrada wasgate ile oynuyorsunuz zaten vasgate yüzde 91 yada 94 açık biraz daha kurcalarsanız o araba kırılır istediginizi yapın mal sizin ama bilerek yapın ezbere degil :)
Evet yazılımı güncellemediğim halde denediğim 207 ler tutunamıyolardı bile..Şimdi yazılımı güncelledik az ayarı kaldı.Dediğim gibi varsa gidişini görmek istiyen arkadaşlarımız basarız videoyu koyarız izleriz görürüz farkı..
Birakin bu isleri beyler hangi 207 ile denediniz antalyada stock kalanlarlami. Asil in arabayla denedik filan demeyin bana cok gulerim. Fer i bana anlatmayin soyle yuruduk boyle yuruduk diye. Gt ilemi denediniz yazilimmi ? Kac 207 ile denediniz.
Dogan kardesim ant geldigimde ben denemek isterim.
Mustafyada soyledim. Ant geldigimde senin yazilimli bi arac istiyirum diye. Stock motor stock turbo gizli spec olmayan toluen olmayan. Bnzin bitik gidip bnzin alip cikacagiz denemeye. :D
Araba artık oğulcanda o denemek isterse gelir antalyaya denenir görürüz herşeyi.
poloya dogan geçildi moruk ama basınç 1.1 imiş ayarı tam bitmemiş vs sonuç olarak yarış işlerinde bahane olmaz geçen geçer tekleyen patırdayan pırtlayan geçilir bu işler böyle :)
ben fer ile forge sarı sert yayı takıp içinede bozuk para koyuyodum , buji bobinim sıfırdı
1.5 2lt civarıda toulen koyup sıkıyodum
arkadaşlar sıkıntıya girmeden kafa yormadan para harcamadan hiç bir araba yürümez adam alt yapısı hazır araba aldı ufak dokunuşları kaldı illaki uğraşıcak uğraşmassa arabanın dilinden anlayamaz.
Yok oyle bi yaziyosunki dogan ile sen. Sanki sizin onunuzde yuruyecek rc yokmus gibi :D
Patirdayinca kesince gecersin eyv ama en basindan dersin bnim aracda boyle boyle sorun var. Keser patirdar ise birakirim diye. Ona gore cikilir denemeye.
Amma hersaman hak yerini bulur adalet saglanir ;)
Eski fer ile herzamn denerim. İyi ikiliydik istda. :)
illakı bu işler para harcamadan ilerlemiyor. valla pekde alt yapısı hazır bı araba almadı ogulcan. bugun turbo gırcem dese forged kolu yok. tekrar ındır motoru olacak. tahmınımce ogulcan bulundugu sehır dolayısıyla usta sıkıntısından böyle bır arac aldı. gule gule bınsın sagını solunu mıncıklamadan :)
bende kuramamıstım ama öyleymıs. bende servısde taktırdım nazım gecer servıstekılere fazlasıyla. yoksa ben aracımın önde 16 sac jant var dıye esp yanıyor tahmın etmıstım 17 lerı taktım yok sönmedı arıza okuduk esp bılmemne verıyordu. servis sefi oksıjen dedı. ne alaka dedım. takınca görursun dedı aracın basındaydım hersanıyesı degıstırdıler söndu :D
Surekli yaniyorsa esp isigin ondandir
ya benımde bazen 2000 devirde genellıkle tekleme yapıyor ama herhangı bır arıza göstermıyor acaba oksijen sondasından mıdır şimdı az para degıl değiştiririz gene yapar boşa para vermıyelım :)
rczr basınç olarak ne basıyor bilen varmı eğer 1 den yüksek basıyuor ise bu 1922 v8 kodlu elektro vanası bıze olurmu bızde basınç yüksek olduğu zaman p0299 yakıyor yaaa rczr dakını takarsak bır faydası olurmu ???
bir de şu parçadan lazım tavandaki scoop tan ......
http://3.bp.blogspot.com/-ph9Q461hNg...t207_s2000.jpg
Scoopu gecte jant bomba
evet cms de vardı bu model ama bende bu janta hastayım.....
Sebastien Loeb, 380 Beygir Gücündeki Citroen C-Elysee İle WTCC 2014'de Yarışacak - Turkeycarblog
benim bildigim 1.5 bar basıyor rcz-r, dv is gorebilir buyuk olasilikla uyarsa bizim araca ama arıza yakma olayı ecu programı ile alakalı, elektrovananın fazla basınçta arıza yakması ile ilgisi yok. sonuçta stage3 rc'de 1.40 - 1.50 basıyoruz arıza yakmıyor... tamamen programla ilgili.
Elektro vananın işi aç kapa bakmaz o basınca ECU ne derse yapar aç kapa basıncı basınç kaptorunden takip ederiz
benzin pompası arıza yapan oldumu hiç.....
bu son modifiye yasasından sonra başı ağıran oldumu 207 camiasında ?