Çekmediler Allahtan , artık o kadar berbatlaştıki bu durum hemen çekiyolar , izin kağıdı yazdı 1 hafta , egzosu sök git dedi onu düşünoyorum kara kara egzosu nasıl yapsam diye
Printable View
Bir arkadaş tesisat için içeri nereden kablo alırım diye sormuştu. Bende wideband takacağım kabloyu nereden almalıyım?
erkayım senin ozamnanki yarıstıgın fer ile buradaki fer arasında min 5boy fark var :)
senin yarıstıgın ferde
oem dumpvalve vardı
oem buji bobin vardı
filtre yoktu
komple egzoz yoktu
yakıt yoktu
intercooler yoktu
boost pipes yoktu
ben 5 boy derken tevazü gösterdim ama 5den çok daha fazlası vardı 1.45 yakıtlı hali ;)
efe bilmedigin seyler var bilmeden konusma kardesim. Ant geldigimde getirir deneriz cagirirsiniz cocugu.benim denedigim zaman fer ile Bende yakit yok ama ferde dibine kadar acik bir avans ile yakit vardi. Ona ragmen son denememizde bn fer e ferib klimasi acik 2 boy klimasi kapali 4 boy actim. Ki suan o denedigimden cok farkli bnim arac ozamn 1.3 basiyodum sindi 1.5. Ayikiyorsun ;)
Bndede ooem buji var. 3.35 bobiji ferpormans olarak dusunme. Tek eksigi cooler di fer in. Onuda pistonlu olmasina say :D
1 boy gececek ozamn beni :D
kardeşim geçirebileceğin en mantıklı yer bence araç içinden pedalların hemen üst ve solunda kaput açma teli var. oradan geçirebilirsin. ama içerden motora verebilirsin, motordan o delik görünmez, aralardan geçiyo.
delik ufak olduğu için müzik tesisat kablosu sığmaz:D
herkese selam,
207 Rc için eibach 5 cm mi yoksa 3,5 cm mi ?
internette araştırdığım kadarı ile 207 için eibach yay almak istediğinizde eibach 5 cm diye bir yay olmadıgını söylüyorlar. Eibachta 207 için 3,5 cm lik mevcut oldugunu
5 cm istediğimizde Citroen c3 için olan yay verildiği söyleniyor
konu ne kadar doğru bilmiyorum
yardımcı olursanız sevinirim.
orta karar da düşmesini istiyorum aracın
Arkadaslar intercooler isteyen varsa Onur Dilaver arkadasimizds var, sifir kullanilmamis kutusunda duruyo. Kendi DS3 ü icin almisti aracini satinca takamadi. Ekrem arkadasimizin yaptirdigi coolerdan, birebir olculerde.. ilgilenenler icin iletisim 0554 587 9587 Onur Dilaver
raceland veya o tarz marka coilover arıyorum elinde olupta satmak isteyen olursa özelden yazarsa çok makbule geçer :)
Arkadaşlar elimde halen cooler (ekrem'in yaptırdıklarından) kutusundan 1kere çıktı kullanılmadan kutuya koyuldu, filtre borusu durmaktadır. İhtiyacı olan olursa msj veya Tel:05324567746 ulaşabilir.
dostum daha iyi anlaman için bidaha yazayım :)
senin gazladıgın ferde bozuk ve basınç kaçıran dupvalve vardı s3 bile degil oem...ben forge dumpvalve kit taktım.
senin gazladıgın ferin egzoz boruları oem kendi borularıydı 55lik...biz aldıktan sonra 63mm kroma döndük
senin gazladıgın ferin bujileri oemdi ben evo X bujisi taktım 335 bobin taktım aradaki farkı ben bilirim.performans olarak
intercooler yoktu artık var
filtre bile yoktu arabada
hee suan araç bnm degil bazı şeyler var burda söylenmemesi gereken benden cıktı araç kim kimi nekadar istiyorsa geçebilir bende aracın kendimdeki halinden mesulum daha plaka okutan olmamıstı bana.
bulabilirsen 2013 minicooper gp ile denersen ne kadar gittigini görmüş oluruz FB nin :)
bu arada siz 1lt yakıy koyarsınız ben 3lt yakıy koyarım fark var yani baya
Efe o gp oradaysa onunla deneyim kardesim. Araba sanki 20 boy hizlanmis gibi konusuyosun yaptiklarindan sonra :D
NOT: Araç motor sıcaklığı 90 dereceye ulaştığında Yağ Basınç arızası vermektedir
207gt ilaninda yaziyor yukardaki cumle;
kronik ariza degilse sorun ne olabilir?
evo X bujisi ve 335 bobin stock arabada işe yarar mı hazır değiştiricekken bu sekılde degıstersek mı ?
Forge DumpValve mi satıyorum çevresinde arayan vs olursa bana ulaşabilir.
http://www.techturkey.com/forum/modi...ml#post7550318
Kule gergisi arıyorum elinde olan varsa yazsın bana
Kardesim benim bi iddaam yok sizin anlattiginiza gore sizin onunuzde yuruyen arac yok. Bn 6 senedir bu mk arabasina biniyorum sizin kadar iddali konusamadim. Denedigim arac ordan biliyorum. 2 - 3 aracla deneyip onunde giden rc yok diyosunuz. Oyle bisiyki bana bu soylenti geldi. Yalinin td05 li gt ye bile 5 boy yapmis sizin rc.
Senlede konustuk aradin gecen gun. Dediklerimi unutma bn rc turbolu gt ile yuklu rc i bir tutmam. Simdi bakin dalganiza. Sizin sattiginiz kadar giderli rc yok ok. Konu kapansin. Selametle. Ant gorusuruz. :)
Genelde hep oyle oluyor yqnyana gelmiyor ama gectim diye gizliden el altindan konusulur. :D
Erkay brom, td05 li halimle hic denemedikki biz eski fer le :D tamam ayni ortama girdik arac dogandayken ama onlar bi hakanin rx8 le bide polo gti ile denediler. Biz denemedik. Haa soyle bisey oldu benim aracta td05 yokken fer efe deydi. O zaman denedik efenin arac tampon boyu onumdeydi. Gt rc farklari olarak degerlendirirsek olayi ben cooook bile iyi yurumusum :D
Hatta son bi deneme yapilmis sanirim polonun biriyle, facebookta videolari vardi, saglam saplamis koymuslar videolari.. ondan sonra zaten arac ispartaya gecti 1hafta demeden yanlis hatirlamiyorsam..
Ya anlamadigim bisey var bu boy hesabi nasil yapiliyo? Santimetre hesabimi? O gun efe max 10-20cm onume kafa cikartti 5 boy nasil olmus ahahahah..
Onuda gectim arac dogandayken td05li halimi gectigi iddaa ediyolarsa soyle bi durum var onumu anladilar acaba. Benim arac shell de yatarken onlar hakanin rx le deniyolardi. Benim arac park halinde oldugundanmi acaba arkadan gelemiyo gorundu ahahaha..
Ya gecin bu isleri yaaa.... Td05li 207 nin nasil yurudugunu dunya alem biliyo....
Brom antalyada ilk seninle deniyelim ya valla bni geceksin illaki sen bni gectigin icin herkes beni gecebilecek :D
Valla brom bu boy hesabi. Aracla denerken denedigin aracin arka tamponundaysan decamli 1 boy gecildin. Aradaki mesafeye araclari boy boy hesapla iste. 5 boyda 1.5 tir yapior neredeyse ahaha. Bozuk brom senin araban :P
Stock rc 1.1 basiyor vuuuuu :D
Bak hala yazan sensin :D :D Giderli arabanı görelim gelde :D kral sensın mk herkesle dalga yapıon gonzi monzi gelince goruselım yazdım uzatan yazan sensın :D
Mk yazilimsiz diyorsun. 1.1 diyorsun telde konusurken. Bnde bunu anlamiyorum polo mu yazilimsiz yazmak istedin ? Hayir kral sizsiniz ya mk.
Sanane bnim dalgamdan gonzimden mobzimden. Bn bazi seyleri gunyuzune cikartiyorum sadece ayiktinmi kardes. Diger arkadaslar bilinclensin burda diye.
Ahahahaha. 1.1 kimi 0.9 :D
Yazılım guncellenmedı cooler taktıktan sonra basınc 1.1 e dustu araba fakire kalıyordu.Sana neden acıklama yapıyorsam :D :D poloyla denenmıs vıdeolarını koyda gorelım bı arabanı giderli kardeş :D ayıktır bizi ;);) çok guvenıyorsan kendıne ortada hemen bulusabılırız..
arkadaşlar yazık olmasın güzelim konuya boşu boşuna kapanacak bu kadar bilgi, paylaşım var özel mesaj yoluyla sorunu çözseniz daha iyi olmazmı insanlar bu konuya birşeyler öğrenmek için giriyor sizin kavganızı okumak için değil yanlış anlamazsanız isterseniz banada atar yapın sorun değil sizi tanımam etmem içimden geçenleri yazdım