izmirden eskişehir ne kadar sürer kardeş
Printable View
izmirden eskişehir ne kadar sürer kardeş
2 alternatifli bi yol var balıkesir bursa üstünden gelirsen orta tempo 4-4bucuk ben 3 saattede geldim bi ara :) ama kasmadan 4 diyelim 450km.. yada afyon-kütahya üstündende olabilir ordan 410 km olması lazım ama oda virajlı biraz yine aynı saatleri bulur ama yol çok güzel keyifli ;);) buyur gel kardeşim ;)
Ah ah Eskişehir Antalya dan 4,5 saat ama kısmet bakalım..
özgür cok derinden cektin abi :) sıkıntı olmaz sana yaw neolcak 450km 4 saatte rahat rahat gelirsin hem bayram tatili işte ;) bence süper olur ben iade ziyaretlerini geciktirmem kafanızı yormayın ;) izmir de pist günleri time trial e gelmiştim otokolik fest e geldim :) antalya da da akrabalar arkadaslar var zaten :) eskişehir den baslayalım derim ;)
bizim aracların sag-sol dikiz ayna ısıtması var mı? varsa nasıl calısıyor gece gece aklıma geldi :) gecen gün kurcaladım bitürlü bulamadım
bende merak ediyorum, bence yok olsada otomatik oluyor
arkadaşlar benim 307 ayna ısıtması arka jam residansıtyla beraber çalışıyoo sanırım sizinkide aynıdır
bence klima panosundaki rezistans tuşlarından biri ayna için ben öle biliyorum ;)
ayna ısıtıcıları resıstanslarla beraber calısıyor ayrı ayrı calısmıyor
Arkadaşlar hurdacıdan çıkma tampon bulsak böyle bir scoop açsak ordan da direk filtreye soğuk hava gelse nasıl olur.Bir çoğumuzun filtresi akü önünde zaten...
http://img231.imageshack.us/img231/8986/dsc01413r.jpg
Logonun iptal edildiği yer , çatlama yapıyor ve yakından kötü duruyor Özgür
çok fantezi gördüm seni özgür
özgür macera arama kendine derim ben.
boşver orijinal kalsın;)
bence olur özgür hava gelişi baya rahatlar da tampon yok işte ;);)
son haberler neler özgür?
varmı yakınlarda roll falan..
gerçi havalarda yağışlı ama yaparsınız bişeyler;)
Bakın bakalım ;benimle stock (filtreli ) S2000 ne olur ?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40570
o kısmı plastiği eriterek yaparsan biraz uğraş gosterikten sonra iyi bi işçilikle sorun olacagını sanmıyorum :)
özgür ben ankara dan 2 tane kaput ayarlıyım cıkma ;)sonrada k&n in mcs 56 için yaptığı kitten alalım ;) sonra kaputu acalım scooptan filtre kabına kadarda huni şeklinde bi kanal yapalım hava direk filtreye calışsın ;) M7 MCS 56 kiti gibi ;) nediyosun ?? 11 hp alırmıyız bilmem ama baya zorlarız diyorum ;) ayrıca su s2k konusunuda dene ve kapatta anket sonuclarının hakkını verelim :):)
bence hic gerek yok arabanin guzelligini bozmaya.. yerden hava aldirmaya devam :) yagmurda da bir sey olmuyor..
Cold air benim işim diyorsun Tarık :D:D:D
abi yapalım diyorum ortak bi proje ama caı için ;);) hem ayrıca napıyoruz bakalım bayram buluşmasını esk te ??
Nedim kanka şu an her şey benim için bütçe ile alakalı sanırım ben bu aralar pek gidemem öyle yerlere ,anlayış lütfen...Dardayım aney:D:D:D
anladım kardeşim.. sıkıntı yok ;) napalım baska bahara diyelim ;) ama bende dardayım offff offff :(:(:(
Su 06 Plaka 207'nin on tamponu oldukca guzel bence .. Logo iptali var ama kenarlardaki ve alt sag - sol kisimlarda ki hava girisleri cok sexi gostermis .. tek problem boyacinin rengi tutturamamasi :)
Plastikte olsa daha da yakin olabilirdi.
akünün önündeki pozisyon iyi deil diyosun tarık kardeşim ama taktığın filtreyle alakalı bence ;) gecen aksam cıktım abi gece hava 2 derece baya gazladım tam max ısınmışken bianda durdum actım kaputu turbo tamamen turuncu filtre buz gibiydi ;)yani sesi neye göre belirliyosun ama performanstan çok memnunum ben ;) alttanda cok iyi ama devamlı bişi çeksek korkusuyla sıkıntı olur diyorum bana gelmez su görünce üstüne üstüne gitmem lazım :):)
hakkaten yaa ne mevzuymus :):) ama en kalıcı çözümü yapıcaz yukarda dediğim son nokta olucak insallahhh :):) bendede aem var suanda ama büyük taktım ben giriş çapı 65cm ve aküyü küçülttüm tarık ;) bölelikle hiç biyere değmiyo ve sıkıntı olmuyo..
aynen yaza ;);) anca...
bilgiler için tesekkürler ;) ama zaten amaç o ve yapılabilicek en iyi sistem buydu o anda ;) ayrıca turbonun üstünde muhafaza var sıcaklık direk filtreye gelmiyo bu hava sartlarında bence gayet basarılı yazın denediğimde filtrede yanıyodu bu sonuca ordan vardım yani ;);)ama yinede saolasın ;)
bizim 207'lere uretilen ledli stoplardan siyah camli smoked gibi duranlar haricinde, siyah ZEMINLI olan var mi?
cok acil, varsa ondan kovalayayim yoksa smoked olanlardan alacagim..
bir de onu acmasi kolay mi? acip dibindeki kromu kaziyip siyaha boyasak.. ?
ayrica bu smoked olanlarda parklar da led'li dimi? sadece frene basinca ledler yanmiyor ?
http://i37.tinypic.com/2nkt089.jpg
http://i35.tinypic.com/2qw0i88.jpg
tarık sen bu fotodakilerdnmi istiyosun abi tam anlamadım ?? bende yukardakilerden var,parktayken ledli,frene basınca yine led 2.kademede coğalarak yanıyo.. gayette memnunum. ayrıca bunun haricinde sadece dış camı ve iç yapısı değişik olan OMSA marka görmüştüm ama güzel değil bence ;)