Naman Nickli Üyeden Alıntı
Neleri gösteriyor şimdi o göstergeler?
1. Sadıklar Peugeot'da yenidir ama Denizli'de otomotiv konusunda tek büyük firmadır diye biliyorum. Sahibi de sanırım büyükşehir bld. başkanı. Çok tecrübesizlik yapacaklarını zannetmiyorum zaten piyasadan açıkta olan Peugeot Teknisyenleri de topladılar. Arıza lambası ihtimali bana göre mekanik işlemlerde bence bir tek kat. iptalinde oluşur.
2. Chip direkt arızaya sebep olmuyor. Yani orjinalden farklı bir yazılımın varlığına ECU tepki vermiyor. Arıza lambasını yaktıran yazılımın değerlerine motorun ve yan ünitelerinin tam olarak yetişememesi sebep oluyor. Zamanlama ve zamanlamaya bağlı düşük/yüksek basınç sıkıntıları oluşuyor. Hepsi geçici arızalar ancak arıza nüksettikçe tuning yazılımına da müdahele ediliyor. Bu zamanlama hatası stock araçta bile oluşabiliyor, ama sanırım bu forumda bu bir tek benim başıma geldi.
3. 306'dan sonra bu sana dizel gibi gelecek :) Bende acaba ibre arızalı mı etkisi oluşturmuştu :) ki bnm 306 150 bg idi 5 ileri :)
Corsa OPC'ye gönlü olup RC sattığım 2 kişi oldu. Şöyle bir istatistik vereyim. 8 tane RC sattım 7 tanesi benim aracıma binmiş kişilerdir. 2 tanesi 'OPC var arkadaşımda ondan alıcam zaten de yine de bir bakalım dedik' düşüncesiyle geldiler, 'iyi yapmışsınız hehe gelin bakiym siz' yaptık en son ikisi de ter içinde kalaraktan 1'er adet aldılar:) İkisi de aynı OPC'li elemanın arkadaşıymış ikisi de OPC'yi baya kullanmışlardı dediklerine göre.. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi. İkisi de Le Mans aldı. 8. araç ta zaten şu beyaz cam tavan+jbl li araç.. İzmir'den sattım ama İzmir'e hiç gelmedi araç İstanbul'da Can Oto'dan teslim ettim. Arabayı iyi bilirim, alınacak ve fiyatını temizliği konusunda hakedecek bir arabadır ve artık böyleleri yok.
Öyle yazılım birleştirmeyi de ilk defa duyuyorum. 4 kere revize edilmiş olabilir. Benimki mesela 3. revize, söylediğim sıkıntılar doğrultusunda sürekli revize edildi. Ama bendeki 7100'de kesiyor örneğin.
Ne kadar zorladın bilmiyorum gerçi ama otoyol gibi bir yolda, 1'de 5500'de 2'ye atıp ondan sonra hep 6300 civarı değiştirerek 4 sonuna kadar kadar hızlanmayı denedin mi? Denersen ve çekişte kesiklik yaparsa hiç zorlama ilk kesiklikte ayağını gazdan çek 200-300 devir düştükten sonra yarım gazla sürati koru, arızaya geçmesin. Bendeki tüm sıkıntılar full throttle kaynaklı oluyor veya kesinti sonrasında gazı bırakıp kompresyona girdiğinde oluyor. Kompresste olması aslında direk zamanlamadn kaynaklanıyor bana göre..
Muzaffer abi mühendis değildir ama o mantalitede bir çalışma disiplini vardır. Parayla derdi yoktur sıkıntı yaşandığı anda geri döndürür veya alternatiflere yönelir memnuniyet sağlayamazsa kesinlikle sıkıntı yaratmaz.
Evet, Best Service Muzaffer.. Firma duruyor ama atölyeyi kapattı. Belki ileride ortak birşeyler yapacağız. Muzaffer abi bence İzmir/Ege Bölgesi için önemli adam.
Yanıltıcı taktırmak ki basit bir ters dirençten ibarettir, kesinlikle çok daha zararlıdır. veriler ters birşeyler olduğunu gösteriyor ancak ECU bundan bihaber oluyor bana göre çok daha riskli
.