Akşama Bi mani olmazsa gelicez...
Printable View
Akşama Bi mani olmazsa gelicez...
Çok teşekkürler fırsat bulduğum an gelecem hatta bugün süpriz yapayım istedim olmadı işlerim bitmedi bir türlü yoksa öğlen çıkacaktım yola :)
Bende Ankara da otomotiv sektörünün içindeyim Otomatik Şanzıman ve Amerikan Jeep parçaları satıyoruz burdan bir isteğiniz olursa haber verin elimden geleni yaparım.
maşallah nihat geçen ecufastte gördüm miniki çok güzel
allah kaza bela sorun yaşatmasın inşalla güle güle kullan :)
Mangal harikaydı teşekkür ederiz NiHaT ustam ;)
Nihatcım mangal için teşekür edemedık kalabalıktan,tekrar hayırlı olsun
Sğl kardeşim cümlemize kazasız belasız cezasız... çok şükür aracıma kavuştum,pek gazlamak nasıp olmadı daha ama özgüne ve Yusuf ustama ne kadar teşşekür etsem azdır....1-2 defa sıkmak nasip oldu da bayağı tehlıkelı olmuş araç bilhassa 3-4 ve 5viteslerde 2.vites zaten hiç yok :) rolınglerı 3.vıteste yapacak gibi gözüküyorum :)
biri benimi anıyo neeee :D....nihoo mangal bi harikaydı puhahhha :D
Yağmurlu ama; yıne de herkese güzel bir gün olsun :)
Havalar yağmasa,yerler kurusa şu stage bılmem kaç bıg turbo vs.. ant. 207 ciler toplansa da bana bı saplasa :)
Arkadaşlar kırmızı 207 rc aranıyor....Bildiğiniz varsa tavsiye ederseniz iyi olur...
yahu benim aracın gaz tepkileri sanki eskisi gibi değil ? alt devirler isteksiz gibi. neden olabilir psa bros larım :) araca çokmu alıştım yoksa yağmurlu hava,downpipe flanmı etkiledi ?