Eibach 5'cm kullananlar varmı aramızda arkadaşlar? herhangi vurma gibi sorunu oluyormu orj amortisör sistemi ile ? E10-70-010-01-22 eibach'ın yay kodu bumudur bizim arabalar için ?
Printable View
Eibach 5'cm kullananlar varmı aramızda arkadaşlar? herhangi vurma gibi sorunu oluyormu orj amortisör sistemi ile ? E10-70-010-01-22 eibach'ın yay kodu bumudur bizim arabalar için ?
Beyler acil lastikleri sıfırlıyorum. Su ankiler Potenza. Bridgestone Potenza S001 yeni seri ile ilgili bilgisi, deneyimi ya da yorumu olan arkadas var mı? Tesekkürler
Şu S001 kullanan RC sahibi varsa bende merak ediyorum.
vermiş olduğun yay kodu Eibach Pro-kit'in yani 30-35mm alçaltan yayın kodudur
eibach'ın 207'ye göre 5lik yani Sportline yayı yoktur
hatta eibach'ın Online Kataloğunda RC için yay bile gözükmüyor diğer 207 modelleri için gözüküyor ama o da sadece Pro-Kit
Pro-Kit kullanmış biri olarak tavsiye ederim arabanın orj. haline çok yakın fakat pek bir düşüş sağlamiyor ama amacı da o değil zaten
C2'nin Sportline yayını 207 ye takanlar var ne kadar sağlıklı tartışılır
Borla egzost FaBeRgE -İbrahim arkadaşımıza 1 hafta süre ile revizedir..
Arkadaşlar, geçmiş sayfalarda belirtilmiş ama tekrardan sormak istiyorum güncel şekilde. Cuma günü bakıma girecek araç bu yüzden bujileri değiştirmek istiyorum.Araç yazılımsız olup, orjinal bujimi takayım yoksa 200 lük RCZ bujisimi takayım.
+ , - bilgi veririmisiniz ??
rcz tak bence fıyatlar aynı sayılır
Acaba bujiler de hiç güncelleme yapıldı mı? 2007 modeldeki ile 2010 modeldeki aynı buji mi?
yay ile cevap veren arkadaşlara teşekkürler.bende biraz araştırdım RC için genelde pek yay bulamadım voglant dısında.ama yayları alıcagım yer arkadasım distirbitör firmayı arayıp sordugunda 5 cm yay var denıldıgını soyledı rc oldugunu zannetmıyorum ama sahibinden'de satılık araçların acıklamalarına baktıgımda 5 cm takanların hepsı eibach yazıyor en iyisi ben 5liklerin kodunu istiyeyim almadan önce.
+ olarak aracın yakıtı konusunda şikayetçiyim. 10 litrenin altına birtürlü düşmüyor 50 liraya 90 km yapıyorum sehır ıcı ve sakın kullanımda Erkay ise 130 km'lerden bahsedıyor :) neleri incelemeliyiz arabada ? kilometremiz 11 bin küsür..
arkadaslar benim gt 3 hafta önce direk 5 cm yay taktırdım kesinlikle tavsiye etmem.ufacık yol değişimlerinde bile arabadan inanılmaz sesler alıyordum ve sanki hiç yay yokmuşcasına bir sürüş sergiliyordu.sonra onları cıkartıp bir şekilde yayları aldığım yeri ikna ettim ve yerine 3.5 luk taktırdım ve hem istediğim gibi düştü arac hemde inanılmaz sürüş farklılıkları gösterdi ve banada güven verdi.yine diyorum 5 cm kesinlikle görselde iyi fakat kullanımda f1 pisti olmadığı sürece kullanacağınız yollar yazık etmeyelim araçlarımıza zaten gözümüzden bile sakınıyoruz yeri geldiğinde...
Güncelll...
Bakım harici bir uygulama yapacaklarmış, "motor yağ sistem temizliği" adı altındaki bir uygulama. Bu işlem Karter, yağfiltre ve yağ dolum kapağı olmak üzere 3 yerden 45dk boyunca temizliği yapıyorlarmış.
Sizce bu uygulamayı yaptırayım mı? bu işlemi bilen yaptıran var mı??
Arkadaşlar, geçmiş sayfalarda belirtilmiş ama tekrardan sormak istiyorum güncel şekilde. Cuma günü bakıma girecek araç bu yüzden bujileri değiştirmek istiyorum.Araç yazılımsız olup, orjinal bujimi takayım yoksa 200 lük RCZ bujisimi takayım.
+ , - bilgi veririmisiniz ??
Güncel...
Bakımda bir uygulama yapacaklar servisin söylediği, "motor yağ sistem temizliği" adı altındaki bir uygulama. Bu işlem Karter, yağfiltre ve yağ dolum kapağı olmak üzere 3 yerden 45dk boyunca temizliği yapıyorlarmış.
Sizce bu uygulamayı yaptırayım mı? bu işlemi bilen-yaptıran var mı??