Haluk hocam filtre , downpipe vb ekipmanları TR de custom yapmak bütçe açısından daha mantıklı.
Çünkü yurtdışında hazırı ile custom olanlar arasında dağlar kadar fark yok - işçilik çok pahalı oralarda.
Filtre olarak da bizim araçlar için en mantıklı çözüm sol arka far arkasına indirmek ( forge un sistemi yani)
İstediğin filtre,cap iptali ve egzost gibi soft tune ise markayı boşver derim.
Tabii yine sen bilirsin ama bence değmez..
Selam Özgür,
Evet haklısın tabii ki şu anda soft tune anca yapabilirim, hani arabayı doldurmak istesem de vaktim yok
Bana da forge'un sistemi mantıklı geldi, aslında pipercross pk345 alıp o bölümü custom airbox yapıp izole edebilir miyim diye düşünmüyor da değilimAma kit olmayınca da bu breatherdan yağ saçılması söz konusu
o da kafamı kurcalıyor...
Veya kn 57i-6035 alıp direk hiç uğraşmadan sağ üstten havayı almak var... Ters L şeklinde bir braket yapılıp hem su girişi önlenebilir hem de hava yönlendirilir ama onu da nasıl sabitleyeceğim...![]()
bu aracı tanırmısınız arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2749647/detay/
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bu arkadaş benim 206 RC ye takas göndermiş bende neden olmasın biraz araştırayım dedim
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Arkadaşlar yok mu intake konusunda yol gösterecek olan???
turbonun ağzına bitane T pipe ve ondan sonrada Aem Dry Flow akü önüne. arayada oil catch tank derim ben. yani en azından ben öyle kullanıyorumyani en güzeli custom hazırlamak. bende pipercross viper istiyodum aslına bakarsan ama maddi yönden gereksiz uçuk bir rakam olduğu kanısındayım. pipercross kadar AEM'de dünya devi bence ve altta kalacağınıda hiç sanmıyorum.
bir aralarda çıkma kaput alıp R56 scoop'u ile mini tarzı bir havalandırma almak istemiştim. alta filtre kullandım onun için R56'nın kullandığı yerde, pek fark yoktu aslında ama en iyi yer yinede sol ön çamurluk içi güzel bir havalandırma için.
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
evet mantıklı görünüyor... sizin uygulamanızın bir fotoğrafı var mı ve bu parçaları nereden temin edebilirim (breather filter, oil catch can ve aem filitre). benim aklımda güzel bir malzemeden bir airbox yapıp mandrel ile filtreyi bunun içine sallamak... kutuya ısı izolasyonu yapılabilir ayrıca![]()
_FrK_ ilanını paylaşmış olduğun araca birkaç kere denk geldim çok yorgun duruyordu. rengi matlaşmış, eksoz yerinden oynuyor ve fosur fosur sigara içiliyordu içinde.
valla catch can'i ebay'den aldım ben, diğerlerini bir arkadasımdan hazır set halinde aldım. ama aem dry flowebay formatlı türk sitelerinde 150 TL civarına satılmakta. T pipe 10-15$ biseydi ebay'de. sıkıntısız alışveriş yapılabilir bence. daha oncedende intercooler için silikon borular getirtmiştim, burda teki 150-200Tl iken 3tanesi 80TL civarına geldi![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
yanlış anlama ama konuşma tarzın bana göre.çok itici
Yalın postuna cevap yazmış ve işyerinden yazmış . Yazdığı posta fotoğraf koymadı diye böyle laf sokmaya çalışırsan bu konudaki kimseden yardım görmezsin.herkezin işi gücü var tek derdimiz bu forum ve bu konu olmayabilir.
Biz 3 senedir tartışıyoruz senin sorduklarını amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Aynı tarzı bana pm atarkende yaptın sesimi çıkarmadım.
kendi adıma söyliyeyim bana daha soru sorma lütfen , postlarıma da yorum yapmazsan sevinirim.
saygılar..
Hangi pm'de laf sokmaya çalışmışım ispatlar mısın?
Ben o arkadaşın işyerinden mesaj yazdığını nereden bilebilirim? Ayrıca neden fotoğraf koymadın diye arkadaşa kızmış mıyım? Rahatsız etmiş miyim?
Bazi araç sahipleri kaputlarını açıp motoru göstermezler (Ek bilgi)
Amerikayı ne şekilde yeniden keşfetmeye çalışıyorum ispatlar mısın? "Benim dediklerim kesinlikle doğru sizinkiler yanlış" demiş miyim?
Ayrıca bu forumda devrecilik mi vardır? Yeni gelenler bilgi edinmek için ne yapmalıdır? Eskilerin her söylediğine "evet haklısın" mı demelidir?
Bu bolum 3 senedir var ben 1 senedir aktif durumdayım.
Bana özelden desing yok design falan muhabbetine girdin,burası arkadaslarla bılgı paylasma yeri,millete laf sokma laf duzeltme alanı degıl,kımse hıcbırseye mecbur degıl (resım)v.s. Soru soruyosun ,cevap begenmiyosun pipercross bilmem ne,bu forumda ilk defa boyle muhabbetler oluyo nedense senden sonra basladı.devrecilik yok ,yeterki uslubuna dıkkat et. SAYGILAR İSMAİL
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Pipercross bilmem ne nedemek onu anlamadım hangi marka iyidir diye bilgi almaya çalışıyoruz forumdan bunun nesi kötü? Her cevabı da beğenmek zorunda değilim ayrıca... Kendi fikirlerimi belirtirim, karşılıklı görüş alışverişi amaç burada...
Evet gözüme çarptı iyi niyetimle söyleyeyim dedim, sen de benim bir hatamı yazdın teşekkür edip düzelttim, ne var bunda pardon?
Şok geçiriyorum kötü niyetle bişey yapsam gam yemeyeceğim...
Burada rahatsızlık duyulan başka bir konu var ama çözemedim, çok da rahatsız oluyorsanız moderatöre şikayet edin incelensin mesajlarım (tarafsız incelenecekse tabii) banlanacaksam banlanırım umurumda değil...
arkadaşlar 200 lük rcz de neden yazılımdan düzgünce güç çıkmıyor ? üst devirlerde bi güç artışı yok ,5000 rpm e kadar stabil olan 275 nm tork , yazılımdan sonra dizel gibi oluyor 5500 devirden sonra yazılımla güç alınamamış.bu arabanın kapasitesi bu kadarmı ? bu araca göre üretilen takılabilecek parçalar varmı ? intercooler,forge wg gibi ?
mesela 175 lik mini den ne güzel güç çıkmış.Turbolar sizin gt lerle aynımı 200 rcz in ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)