User Tag List

Sayfa 560/1195 İlkİlk ... 604605105505585595605615625706106601060 ... SonSon
22691 sonuçtan 10.622 ile 10.640 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yn_lemans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok saol tesekkurler arıcam yarın
    kardesim fiyatı bizimlede paylaşabilirmisin aradığında? bende düşünüyorumda...
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin ipinle kuyuya inilmez bro
    nihat seni aradımı kardesim? sanmıyorum ama
    göktan dün baştaş ekıbıne yanlış yaptı ...

buraktelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhaba uzun zamandır konuyu okuyordum yeni üye olabildim. Izmirde oturuyorum, yasar universitesinde ogrenciyim, 207 rc lemans sahibiyim.

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraktelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba uzun zamandır konuyu okuyordum yeni üye olabildim. Izmirde oturuyorum, yasar universitesinde ogrenciyim, 207 rc lemans sahibiyim.
    hoşgeldın sefalar getırdın kardeş,bu arada kendını forumda da tanıtırsan ıyı olur sonra sıkıntı yaşamaman için söylüyorum

buraktelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NHT39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldın sefalar getırdın kardeş,bu arada kendını forumda da tanıtırsan ıyı olur sonra sıkıntı yaşamaman için söylüyorum
    Tanıttım hocam

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NHT39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göktan dün baştaş ekıbıne yanlış yaptı ...
    Goktan istemeden yaninizda olamadi ve dun aksam hastaneye gitmis su an fena halde usutmus bir sekilde evde yatiyo...yoksa onca hazirliktan sonra orasi birakilip gidilmezdi....

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Goktan istemeden yaninizda olamadi ve dun aksam hastaneye gitmis su an fena halde usutmus bir sekilde evde yatiyo...yoksa onca hazirliktan sonra orasi birakilip gidilmezdi....
    Ahh kıyamam ben sana ..geçmiş olsun
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim fiyatı bizimlede paylaşabilirmisin aradığında? bende düşünüyorumda...
    105 tl fiyati var 2 gunde geliyomus, yarin teslim alicam
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=1Q2oL087il4

arkadaslar insanın s2000 alası geliyor. keyifli bir 12 dk geçirdim paylasmak istedim
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isteyen varsa 1 takım 2012nin başı üretimi hankook k110 var 205/40/17 800liraya veririm sıfır. aldım taktırmadım
    AmcaPolo

pocket_rocket
    Misafir
    Merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza. Üyeler bölümünde kendimi tanıttım merak etmeyin

Bornova - İzmirdeyim. 2009 pug 207 rc var. 24 bin kmde daha yeni pzero nero taktırdım fabrika lastiklerini çıkarıp. 2-3 bir şey daha eklemek istiyorum. Farklı bir forumda Antalyalogy (Özgür) ile küçük bir bilgi alışverişimiz oldu. Sizlerin de yardımlarını beklerim...

Takdir edersiniz ki 560 sayfayı okumam mümkün değil bir çırpıda, zaman buldukça okuyorum ama ilk etapta arabaya intake kit düşünüyorum. Önceki aracım clio sport idi ve 57i serisi özel kit vardı oldukça memnundum. Şimdi de pipercross ve kn arasındayım. Önceki sayfalarda pipercross uygulaması vardı. Kit olarak (CAI) pipercrossun pug'a ürünü yok. Direkt olarak uygulanan pk345 adlı ürünü var. kn veya piprcrossun farklarını anlatabilirsineniz sevinirim. pk 345 takılan bir rc'nin youtubeda videosu var dinoda 180 küsür beygir görüyor alet...

http://www.youtube.com/watch?v=RaR01...e=results_main

Ayrıca aşağıdaki videoda çıkan ses tam istediğim ses (genelde ralli arabalarında duyulan sestir). Adamlar dump valve'nin yayını sertleştirerek bu sesi elde ettiklerini söylüyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=b4Kb6T8nw-Q

pocket_rocket
    Misafir
    Benim modifiye anlayışım araca düzgün nefes aldırmaktan başlar, sağlam bir intake kitten sonra düzgün bir egzos sistemi var aklımda...

PEUGEOT 207 GTI / RC 1.6i 16V (174 Hp) '08 ??, exhaust system

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pocket_rocket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim modifiye anlayışım araca düzgün nefes aldırmaktan başlar, sağlam bir intake kitten sonra düzgün bir egzos sistemi var aklımda...

PEUGEOT 207 GTI / RC 1.6i 16V (174 Hp) '08 ??, exhaust system
    öncelikler merhaba, bu sıstemı tolga abı kullanıyodu,ben begenmedım,saçma pahalı, borunun başladıkltan sonra bazı yerlerde daralmalar genıslemeler var tabıkı dunyaca unlu bı marka ama ben o paraya cok daha performans alabılcegım ve ulkemızde cok daha unlu bı marka ( iskender ) sıstem yaparım ama tabıkı tercıh senın. not: tahmını konusuyorum supersprint e vericegın paraya heralde 3 tane rc ye yaptırabılırsın
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

pocket_rocket
    Misafir
    S2000 Makas show - YouTube

arkadaslar insanın s2000 alası geliyor. keyifli bir 12 dk geçirdim paylasmak istedim
    Bu videodaki insanlar hakkında (s2000 sürücüsü, corvette ve transit) suç duyurusu yapıldı biliyorsunuz değil mi?

Ayrıca vsa devredeyken onları yapmak iş değil emin ol...

pocket_rocket
    Misafir
    öncelikler merhaba, bu sıstemı tolga abı kullanıyodu,ben begenmedım,saçma pahalı, borunun başladıkltan sonra bazı yerlerde daralmalar genıslemeler var tabıkı dunyaca unlu bı marka ama ben o paraya cok daha performans alabılcegım ve ulkemızde cok daha unlu bı marka ( iskender ) sıstem yaparım ama tabıkı tercıh senın. not: tahmını konusuyorum supersprint e vericegın paraya heralde 3 tane rc ye yaptırabılırsın
    Biliyorum iskenderi... Ben her zaman custom ile orjinal arasında kalmışımdır. Nasıl oluyor da x bir kişi veya kuruluşun yaptığı ürün, milyonlarca euroluk dolarlık vs... bir arge ve mühendis bilgisinin önüne geçiyor???

Mesela intake konusunda birisi kn veya birisi pipercross diyor... Neye göre? Bu adamlar bu arabaya özel kitleri çıkarırken bir bildikleri vardır herhalde değil mi?

NOT: Ayrıca İzmir'den kalkıp İstanbul'a gelip günlerce Maslak'da bu işlerle uğraşacak vaktim yok, pratiklik de fiyatta önemli bir etkendir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pocket_rocket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biliyorum iskenderi... Ben her zaman custom ile orjinal arasında kalmışımdır. Nasıl oluyor da x bir kişi veya kuruluşun yaptığı ürün, milyonlarca euroluk dolarlık vs... bir arge ve mühendis bilgisinin önüne geçiyor???

Mesela intake konusunda birisi kn veya birisi pipercross diyor... Neye göre? Bu adamlar bu arabaya özel kitleri çıkarırken bir bildikleri vardır herhalde değil mi?
    soyle soyluyım , tolga abı yanlıs hatırlamıyosam 14000 tl harcadı aracına ve hepsı bu tarz profesyonel markalar... (big turbo hariç full )aldıgı guc te 200/210 hp cıvarı...

bu parayı harcamadan sadece downpipe yazılım fıltre ıle 230 hp alanda var... tahmını 1000/1500 tl ye

fırmalar ar-ge calısmalar v.s. hepsı belırlı normlara belırlı lımıtlere gore urun uretıyolar...

ornegın 207 de olsa clıo da olsa golf r da olsa evo da olsa hepsınde bı sılındır kapak yapısı var ama port polish yaparak aynı kapaktan farklı gucler alabılıyosun, farbıka bunu uretırken yapamazmı yapabılır ama gıdıyoruz sanayıde kendımız yaptırıyoruz gibi...
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

pocket_rocket
    Misafir
    soyle soyluyım , tolga abı yanlıs hatırlamıyosam 14000 tl harcadı aracına ve hepsı bu tarz profesyonel markalar... (big turbo hariç full )aldıgı guc te 200/210 hp cıvarı...

bu parayı harcamadan sadece downpipe yazılım fıltre ıle 230 hp alanda var... tahmını 1000/1500 tl ye

fırmalar ar-ge calısmalar v.s. hepsı belırlı normlara belırlı lımıtlere gore urun uretıyolar...

ornegın 207 de olsa clıo da olsa golf r da olsa evo da olsa hepsınde bı sılındır kapak yapısı var ama port polish yaparak aynı kapaktan farklı gucler alabılıyosun, farbıka bunu uretırken yapamazmı yapabılır ama gıdıyoruz sanayıde kendımız yaptırıyoruz gibi...
    Neyse bu konu uzar gider, dediğim gibi 207 rc için orjinal üretilen bir parçayı kullanmak benim ilk tercihimdir. En azından parça yüzünden bir problem yaşadığında üreticinin kafasına atıp hakkını arayabilirsin, ama sanayi işi olduğu zaman "abi neden böyle oldu anlamadım, diğer arabalarda birşey olmamıştı..." cevabını alırsın...

pocket_rocket
    Misafir

Fabrika seri üretim bir arabada bu tip uygulamaları yapmaz çünkü o zaman işin içine maliyet denen olgu girer...

Bunu yaptığı zaman farklı modeller dolayısı ile yüksek fiyat ortaya çıkar...

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 Makas show - YouTube

bu aletin sahibi benim cok sevdiğim bir kardeşim olur plakada çok bilindik tir s2k lar arasında cok kabarık bir ceza fermanı vardır))
    the fast and the furious

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)